|
|
מעוניין /ת בחופש מהארץ?
|
ofir
|
8/8/2012 3:21:00 PM
|
|
|
מעוניין /ת בחופש מהארץ? רוצה לעבור לאתונה, יוון? חוויה שתתאים לאלו המעוניינים /ות לגוון ולשנות את מיקומם הגיאוגרפי. הזדמנות פז! לחברה בינלאומית היושבת באתונה, ביוון דרושים /ות אנשי /ות תמיכה טכנית בעברית. קורס הדרכה ביוון במשך חודש על חשבון החברה כאשר בזמן זה משלמת משכורת מלאה. שכר: 1045 יורו. השכר מורכב מבסיס של 1045 יורו + שכ"ד + הוצאות שוטפות (חשמל, מים, גז)+ טיסות: על חשבון החברה. בונוסים שנתיים בגובה של 2000 יורו. ימי חופש בשנה: 22. *עבודה מיידית! דרישות: לבעל /ת דרכון אירופאי יתרון. רקע ואוריינטציה למחשבים, תמיכה טכנית. שירותיות. אחריות אישית. התחייבות לשנה - חובה. נא לשלוח קורות חיים באנגלית ובעברית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
|
|
לחזור לצבא
|
orelmory
|
8/8/2012 2:22:00 AM
|
|
|
שלום,יצאתי מהצבא לפני כחצי שנה על פרופיל 21 נפשי, היום אני מצטערת על זה ממש זה היה פזיז מידי מצידי,וממש רוצה לחזור. אבל בתור מכ"ית,יש לציין שהמוטיבציה שלי ממש גבוהה ואני ממש רוצה לחזור ספציפית לתפקיד הזה ואם לא אז כלום. יש סיכוי שיחזירו אותי ? ואם כן מישהו יודע מה עושים כדי לחזור??
|
|
דרושים להייטק ללא ניסיון
|
gal
|
8/6/2012 4:23:00 PM
|
|
|
הזדמנות מדהימה להשתלב בעולם ההייטק! לחברת תוכנה מובילה בתחום שיחות הוידאו באינטרנט דרושים מועמדים צעירים מצויינים/חיילים משוחררים (לא דרוש ניסיון!) להשתלבות בתפקידי בדיקות תוכנה הכשרה תנתן למתאימים! דרישות התפקיד: - בוגרי צבא - Passion to technology!! - Social Animals!! - Loves mobile! אנגלית ברמת שפת אם המשרה היא בפארק המדע ברחובות, מגורים בסביבה הכרחי עבודה במשרה מלאה 9-18 קורות חיים יש לשלוח ל: gal@giyus-isky.co.il
|
|
הודעה חשובה למשתחררות ומשתחררים- נא להיכנס!
|
hadaratnashim
|
7/22/2012 2:54:00 PM
|
|
|
שלום- אני מחפש בנרות חיילים או חיילות שיש להם מידע, או שחוו בעצמם- מצב שבו נפגעה חיילת כתוצאה משילוב של חרדים ביחידה שבה הוא או היא משרתים: - אם הרחיקו חיילת מחדר שבו משולבים חרדים - או אם נמנע מחיילת תפקיד כלשהו - או אם חיילת הוצאה מפורום כלשהו שבו היו חיילים חרדים - או אם נאסר על חיילת לשיר - או כל מקרה אחר דומה אנא שלחוישירות למייל hadaratnashim@gmail.com תודה רבה!!
|
|
מעניין שאת מחפשת אירועים כאלה בנרות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))131152
מעניין שאת מחפשת אירועים כאלה בנרות
|
Eliya
|
02/08/2012
|
|
אולי כי אין כ"כ הרבה מקרים ויש אנשים כמוך שרק מנסים להתסיס את האווירה ולגרום לקרעים בעם. יש אנשים שצריכים להתבייש בכמויות האדירות של האנרגיה שהם משקיעים בשנאה.
|
|
עולם מדומה
|
e-sim
|
7/30/2012 7:57:00 AM
|
|
|
קרה לך שישבת בבית ואמרת לעצמך שאתה היית יכול לנהל את המדינה טוב יותר? שאתה יכול להיות כלכלן איכותי יותר? או אולי בכלל משנה את כל המערך הצבאי בישראל? E-sim הוא משחק דפדפן שמדמה את העולם האמיתי. במשחק אתה יכול להשתלב בכלכלה להתחיל מקטן ולהפוך לאייל הון. אתה יכול להיות פוליטיקאי מפולפל מול מדינות עויינות כמו טורקיה או חברות טובות כמו קנדה! או בכלל להיות אי צבא מוצלח שמפקד על יחידות שלמות של לוחמים. אי-סים הוא משחק קבוצתי שבו כל ישראל משחקת ביחיד אך כל אחד דואג גם לעצמו. בוא ותעזור לישראל להיות מעצמה בסדר גודל עולמי. http://tinyurl.com/c4n3lym
|
|
קיצור שיחרור למסלול קד
|
Sulimani1
|
7/20/2012 7:28:00 PM
|
|
|
קיצור שחרור לשוחרת שעשתה קורס לפני השירות וי"ג י"ד . קיים? הייתי שוחרת , עשיתי גם יג יד , סיימתי , וישר עשיתי קורס "דרג א F16 ". התגייסתי ב20.7.2011 , ולאחר חצי שנה פסלתי מקצוע עקב ת"ש 5 בעיות בריאותיות של אימי , הועברתי לבסיס יותר קרוב ליומיות . השאלה היא , כל החברים שלי שעשו את המסלול יחד איתי מקבלים קיצור של הזמן שהם היו בקורס לשירות . האם אני שפסלתי מקצוע וכעת במקצוע אחר יקבל גם קיצור ? או שיכולים למנוע ממני ? תודה רבה .
|
|
לא מבין אם רוצים לתת מתנה למה אין לי אפשרות בחירה?
|
ravid_s
|
12/21/2011 4:20:00 PM
|
|
|
השתחררתי לא מזמן, ואבא שלי החליט שהוא קונה רכב לי ולאחותי וזה יהיה הרכב שלנו. כל אחד מאיתנו שם 10,000 ש"ח. זו עזרה גדולה ומתנה גדולה מבחינתו ואנחנו סופר מודים לו. התקציב שלו לרכב הוא עד 70 אלף ש"ח ומה שהוא רוצה לקנות לנו זה את היונדאי אקסנט 2010, אני מבואס אש למה זה גם יד 2 שבמחיר הזה אמרתי לו שאנחנו יכולים למצוא רכב דנדנש מהנילונים וגם כי האקסנט הישנה זה לא איזה מציאה אם לומר את האמת. בקיצור הוא אמר לי להעלות רעיונות. אם למישהו יש המלצה על רכב חדש, ויחסית לא יקר. תודה
|
|
נראה לי שאבא שלכם הולך לאהוב אותי..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130266
נראה לי שאבא שלכם הולך לאהוב אותי..
|
yaels
|
22/12/2011
|
|
א. איזה אבא מפנק, הלוואי על כולנו אז לא לבכות מצרות של עשירים חח ב. נראה לי שהוא הולך לאהוב אותי כי אני יודעת על רכב של 60K (ידני או לא זו כבר בחירה שלכם..), על הפיקנטו של קיה הוא שמע? תגידו לו מה שצריך להגיד להורים, שיש לה 5 כוכבי בטיחות ושהיא מאוד אמינה וחסכונית בדלק, אלו דברים שמי שקונה את הרכב צריך לדעת כי זה משכנע מאוד. (אותי לפחות זה קנה..)
|
|
1
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))131092
1
|
pirsumweb
|
19/07/2012
|
|
<a href="http://1">1</a> [url=http://1]1[/url]
|
|
העלאת פרופיל נפשי
|
kate_moss
|
7/18/2012 8:52:00 PM
|
|
|
היי אני משוחררת כבר כ-3 שנים, בצבא הורידו לי את הפרופיל ל45 נפשי. רציתי לדעת איך אפשר להעלות אותו באזרחות? לאן לפנות? תודה
|
|
לא סתם תחרות, הפעם ה-תחרות! שווה לקרוא :)
|
moran594
|
7/18/2012 5:22:00 PM
|
|
|
ולמקרה שתהיתם זה בא לידי ביטוי בפרס... אז ככה- לפעמים משעמם בבסיס ואם אתם לפני גיוס בכלל יש לכם הרבה זמן פנוי אז שתדעו שרצה תחרות בפייסבוק (למען האמת היא מתקרבת להכרעה) וכל שצריך לעשות זה לכתוב סלוגן- פשוט וקולע. בטח אתם שואלים מה הפרס- אז ככה, המקום הראשון זוכה ב500 ש"ח שוברים לקניית בגדים!! (בתור חיילים מעריכים כל שקל) ולשאר המקומות מוצעים עוד מס" פרסים שווים. אז תיכנסו ללינק- http://www.facebook.com/gloolot?sk=app_236823879769811 תלייקו ותשתתפו :) בהצלחה!!!
|
|
כנס משתחררים וקורס משתחררים
|
ruthi2626
|
7/18/2012 10:24:00 AM
|
|
|
שלום ברצוני לדעת אם יש קורס משתחררים וקורס משתחררים (הכוונה קורס יציאה לאזרחות) אני משתחרר בסוף אוקטובר, הגיוס שלי היה בנובמבר
|
|
הצעת עבודה בצפון עם מגורים!
|
liatspector
|
7/14/2012 5:15:00 PM
|
|
|
אחראי/ת צימרים וניהול כל פעילויות הצימר - נקיון יסודי, קבלת אורחים, גבייה מאורחים, קניות שוטפות, קשר שוטף ספקים ועם בעלי הצימר לקבלת הנחיות - כ-12 שעות שבועיות, ימים א" ו- ה", עם קבלת אורחים לפעמים בימי שישי ושבת. תחזוקה בסיסית (יש עובד תחזוקה במקום). ניתן גם תמורת מגורים באחוזה למי שמחפש מגורים ליחיד או זוג בלבד (מתאים גם למעוניינים לעבור לאזור הצפון לתקופה, לחוויה ייחודית ובלתי נשכחת). דרישות: נסיון ומצויינות בנקיון, יסודיות ואיכפתיות, נכונות לעבוד מספר שעות גם ביום שישי ושבת, גמישות בשעות, יכולת תקשורת טובה עם אנשים, סבלנות, יכולת לפתור בעיות, אחריות ויוזמה. ** עדיפות לרכב. חוש טכני בסיסי - יתרון. 057-5286939, ליאת, המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד.
|
|
הצעת עבודה למשתחררים - דרושים שליחים לזיגזג
|
elad0522600305
|
7/14/2012 3:22:00 PM
|
|
|
לחברת זיגזג דרושים שליחים: רציניים, איכותיים, בעלי יחסי אנוש טובים ואהבה לדו-גלגלי למתאימים ממתין קטנוע צמוד כולל כל ההוצאות, בונוסים, שכר טוב ותנאים מצויינים. מעבר לזה, העבודה בסביבה צעירה, מגניבה ודינאמית (כיפית ולא משעממת) חברה מסודרת וטובה. התקשרו ל:03-7522334
|
|
מתניידים לפלאפון ב99 ש"ח כולל גלישה חופשית
|
אור נציג פלאפון 0502
|
7/12/2012 2:00:00 PM
|
|
|
|
|
0502481291 אור
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))131069
0502481291 אור
|
or203109624
|
12/07/2012
|
|
|
|
משוחרר? זכאי לשנת לימודים בחינם!
|
רועי JCE
|
7/11/2012 12:13:00 PM
|
|
|
איפה? באזורי סיוע (פריפריה), ובמוסדות להשכלה גבוהה בירושלים וביניהם המכללה האקדמית להנדסה ירושלים. מי הזכאים? חיילים או חיילות בני/ות שירות לאומי או משרתי שירות אזרחי ששוחררו/סיימו שירותם החל מ-1.1.2010, שהחלו ללמוד שנה ראשונה לתואר ראשון משנה"ל תשע"ב ( אוקטובר 2011) ואילך. ובלבד שמילאו את "משך השירות המינימאלי הנדרש". תוקף הזכאות עד חמש שנים מיום סיום שירות החובה/הלאומי/אזרחי. לקריאת פרטים נוספים על משך השירות המינימאלי הנדרש ועל זכאות זו כנסו: http://www.jce.ac.il/category/hayalim_meshuhrarim_law או צרו קשר - 02-6588000
|
|
לא יודע עם לרדת מתקן לוחם. עזרה בבקשה.
|
oshri_t1
|
7/9/2012 9:06:00 PM
|
|
|
שלום אני לוחם כבר שנתיים ושמונה (יש תעודת לוחם) ובעוד כ4 חודשים מישתחרר. אני שוקל לרדת מתקן בשל סיבות אישיות. השאלה שלי היא במה זה יפגע בי בעתיד שלא סימתי שלוש שנים מלאות כלוחם? תודה מראש.
|
|
לימודי מנהל עסקים באקדמי כרמל בחיפה
|
mtaklak
|
6/29/2012 7:21:00 PM
|
|
|
המרכז האקדמי כרמל. תואר ראשון במשפטים או מנהל עסקים בחיפה. B.A במנהל עסקים בהתמחויות ראיית חשבון/ מימון ובנקאות/ שיווק ופרסום/ ניהול משאבי אנוש, LL.B במשפטים, מכינות קדם אקדמאיות ייעודיות, מסלולי בוקר/ ערב. ההרשמה לסמסטר אוקטובר 2012 בעיצומה! תשאיר את פרטיך בלינק הבא ואנחנו נבדוק את הכל עבורך!!! http://live.sekindo.com/live/liveClick.php?id=2293756&subId=DEFAULT
|
|
כנסו ולא תפסידו
|
idan1lederman
|
6/28/2012 4:20:00 PM
|
|
|
מעוניינים בהכנסה נוספת בלי להתאמץ?? עבודה מהבית רק מספר דקות ביום לא תאמינו כמה קל זה יכול להיות... לפרטים אתם מוזמנים לפנות אלי במייל idan1lederman@gmail.com
|
|
השתחררתי, ואני מנסה לעשות כסף בצורה הזויה
|
shablulite
|
6/23/2012 9:46:00 PM
|
|
|
נרשמתי ךתחרות סרטונים בנושא ציונות והעליתי סרטון. כל מי שרוצה לתמוך מוזמן- זה יכול לעזור במימון הטיול הגדול http://www.youtube.com/tarbutsport/?x=SV5VJUfCarc תודה לכם!!
|
|
המלצה|עבודה חוקית בחו"ל למשתחררים
|
ofirp12
|
6/21/2012 7:57:00 PM
|
|
|
שלום לכולם, רובנו,משוחררים צעירים מתחילים אחרי הצבא לחפש עבודה וחלקנו גם טס לטיול ארוך (טיול אחרי צבא בחו"ל),אני מצאתי את השילוב ביניהם-עבודה בחו"ל. כשאני השתחררתי בדקתי וחקרתי את הנושא הזה וגיליתי שיש המון עבודה אבל העניין הוא שרוב העבודות לא חוקיות-דבר שכמובן לא נעים להכנס אליו ובטח שלא להיתפס בחו"ל כשאתה עובד באופן לא חוקי. אז חפרתי וחפרתי בנושא כי הייתה לי תקווה שאולי אצליח למצוא משהו חוקי ואכן מצאתי, ישנה חברה ישראלית שדואגת לנו לטיסה, למקום מחיה ולעבודה באופן חוקי בלבד!!! לדעתי,עבודה בחו"ל היא חוויה שכל אחד צריך לעבור-הן מבחינת החוויה והן מבחינת הכסף שמרוויחים בעבודה הזו. אם אתם רוצים לקבל פרטים נוספים לגבי העבודה באופן חוקי אני מצרף לכאן קישור לפרסום של החברה,אתם יכולים להשאיר שם פרטים והם חוזרים אליכם עם כל הפרטים. להלן הקישור: http://short.urls.co.il/1g0gnt שיהיה לנו בהצלחה.
|
|
תחרות סרטונים
|
snirozn
|
6/21/2012 3:39:00 PM
|
|
|
http://www.youtube.com/tarbutsport/?x=SV5VJUfCarc
|
|
תחרות סרטונים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))131028
תחרות סרטונים
|
snirozn
|
21/06/2012
|
|
שלום לכולם! אני חייל משוחרר שאוהב לעשות סרטים ואני משתתף בתחרות סרטונים קצרים בנושא ציונות והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי ולהצביע בעד הסרטון שלי זה מאוד יעזור!! http://www.youtube.com/tarbutsport/?x=SV5VJUfCarc
|
|
חיילים! מתניידים לפלאפון רק SIM ב119 הכל חופשי!!
|
אור נציג פלאפון 0502
|
6/18/2012 9:31:00 PM
|
|
|
אור נציג פלאפון 0502481291
|
|
עבודה חדשה כדאי?
|
hilly11982
|
6/18/2012 3:30:00 PM
|
|
|
אני בדיוק השתחררתי וקיבלתי הצעה לעבוד בחנות ל[url=http://www.alini.co.il/catalog.php?act=cat&id=1094]מוצרי תינוקות[/url] במרחק הליכה מביתי אז אני חוסכת לעצמי את הנסיעות. אני מעוניינת לחסוך כסף כמה שיותר מהר ולטוס לדרום אמריקה ל6 חודשים. בחנות ישלמו לי 5000 ש"ח ל40 שעות שבועיות, אני מתלבטת בין זה לבין מלצרות?????????????.. מה כדאי לעשות????????
|
|
התנדבות אחרי צבא....
|
browneyes435
|
6/17/2012 10:27:00 AM
|
|
|
אני חושבת לעשות קצת התנדבות, במיוחד בקיץ.. יש לי קצת זמן עד שאתחיל ללמוד. יש לכם כיוון איפה מחפשים, רעיונות להתנדבות?
|
|
מחפשת עבודה?
|
Job
|
6/11/2012 10:27:00 PM
|
|
|
לפרוייקט צילום פרטי וחד פעמי דרושה בחורה נאה מעל גיל 18. העבודה בשכר של 2,000 עד 3,000 ש"ח לשעתיים בלבד. נא לשלוח תמונת פנים ותמונת גוף לכתובת roni_films@fastmail.fm
|
|
חיפוש עבודה חיילים משחוררים
|
אילן
|
5/18/2012 3:30:00 PM
|
|
|
|
|
עבודה במכירות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130971
עבודה במכירות
|
yaronw10
|
07/06/2012
|
|
אנשי מכירות ועתודה ניהולית לעבודה בכל סניפי הרשת תיאור המשרה: רשת ג"נטלמן מתרחבת ומזמינה אתכם להצטרף להצלחה ! לסניפי הרשת הממוקמים בקניונים בכל רחבי הארץ, דרושים אנשי מכירות ועתודה ניהולית, בעלי תודעת שירות מפותחת לעבודה מתגמלת במיוחד. עבודה במשמרות בסביבה צעירה ודינאמית עם אפשרויות קידום. העבודה מתאימה לסטודנטים וכרוכה בהתחייבות לתקופה של שנה. דרישות התפקיד: • יכולת מכירות ורצון לעמוד ביעדים • חריצות • יחסי אנוש ותקשורת בינאישית מצוינת • יצירתיות המודעה כתובה בלשון זכר אך מתייחסת לשני המינים קורות חיים ניתן להעביר לכתובת : jobs@gentleman.co.il בהצלחה !
|
|
דרושים אנשי מכירות ועתודה ניהולית
|
yaronw10
|
6/7/2012 1:55:00 PM
|
|
|
רשת ג"נטלמן מתרחבת ומזמינה אתכם להצטרף להצלחה ! לסניפי הרשת הממוקמים בקניונים בכל רחבי הארץ, דרושים אנשי מכירות ועתודה ניהולית, בעלי תודעת שירות מפותחת לעבודה מתגמלת במיוחד. עבודה במשמרות בסביבה צעירה ודינאמית עם אפשרויות קידום. העבודה מתאימה לסטודנטים וכרוכה בהתחייבות לתקופה של שנה. דרישות התפקיד: • יכולת מכירות ורצון לעמוד ביעדים • חריצות • יחסי אנוש ותקשורת בינאישית מצוינת • יצירתיות המודעה כתובה בלשון זכר אך מתייחסת לשני המינים קורות חיים ניתן להעביר לכתובת : jobs@gentleman.co.il בהצלחה !
|
|
מה זה משקית רישום בחיל הלוגיסטיקה?
|
gal12229
|
6/6/2012 1:16:00 PM
|
|
|
|
|
חפשש
|
דקל
|
6/5/2012 4:09:00 PM
|
|
|
שלום. אני משרת במפחט צנחנים בית ליד ויש לי כמה שאלות שאצלנו ביחידה כנראה לא יודעים לענות עליהן או שמנסים ל"סבן" אותי. אז ככה: יש לי עשרים ימי חופש. ירדה לי רמת פעילות לג" ואני אמור להשתחרר לאחר קיצור 45 יום בספטמבר הקרוב. אני זכאי לקבל שבוע על חשבון המערכת לחפשש? כמה ימי חופש אני יכול לנצל כחפש? כלומר כמה ימי חופש "לשמור"? אצלנו אנשים ברמת פעילות א משתמשים בעשרה ימי חופש וגם שבוע על חשבון המערכת. כלומר סה"כ שלושה שבועות של חפשש. תודה רבה.
|
|
קופון הנחה למכינה לעיצוב סטוצ בירושלים
|
stuts
|
6/5/2012 1:16:00 AM
|
|
|
חברים ואוהבי אמנות בכלל אני ממליצה בחום על מכינה לעיצוב סטודיו לצעירים בירושלים. תיק עבודות גדוש, הכוונה אישית וקבלה של 100% למוסדות הגבוהים לאמנות. כנסו והרוויחו גם קופון http://www.coupon-gold.co.il/?877 בהצלחה!!
|
|
שחרור מוקדם מהצפוי.. כמה שאלות
|
Ran
|
5/30/2012 5:20:00 PM
|
|
|
היום השתחררתי אחרי 25 חודשי שירות בעקבות פציעה במהלך השירות שתלווה אותי לכל החיים (תודה לצה"ל) קיבלתי תעודת פטור משירות ביטחון ותעודת הערכה וזה הכל נפנפו אותי מהמקום כאילו אני פחית ריקה שסיימו את השימוש בה ואין בה עוד צורך.. את האמת אני די בשוק מהנושא שהשחרור הגיע מוקדם מהצפוי והרבה שאלות עולות האם אני זכאי לקבל מענק שחרור ופיקדון למרות השחרור המוקדם? יכול להיות שזה שהשתחררתי מוקדם יותר יפגע בי בעתיד בעבודה או בלימודים? האם מגיע לי כל הזכויות שמגיע לחייל שמשוחרר אחרי 3 שנים?? תודה..
|