מה זה קצין מיון? האם כדאי להצטרף לעתודה ומתי מתקיים הגיבוש לשייטת? כאן תוכלו להתייעץ, לשאול שאלות ולקבל תשובות.
|
|
|
|
גיוס
|
ילי
|
1/4/2016 12:03:00 AM
|
|
|
איזה יחידה מתגייסת 21/3/2016 דחוף תודה לעוזרים
|
|
שובצתי כסרספ
|
R.donakoy
|
1/2/2016 9:34:00 AM
|
|
|
אהלן אני לקראת סיום טירונות ושובצתי כסרספ, עכשיו השאלה שלי איזו הכשרה אני עובר לפני הכניסה לתפקיד ואם אני מקבל את הכומתה והתג של היחידה בה אני ישובץ
|
|
מי מתגייסת ב14 למרץ לבקשית?
|
Daniellelavy97
|
1/1/2016 8:12:00 PM
|
|
|
|
|
עזרה!!!!
|
Lorengil
|
12/1/2015 4:14:00 PM
|
|
|
קיבלתי זימון לראיון לתפקיד משקית תש , מישהי שהיתה בראיון כזה יכולה לספר מה שואלים
|
|
קורס מרמ
|
shuval.zada
|
11/17/2015 2:02:00 PM
|
|
|
היי , אני מתגייסת ב14/3/16 . שובצתי כמנהלת רשת מחשוב . (מרמ) מישהו אולי יכול לפרט לי קצת על התפקיד .. היכן הטירונות וכמה זמן בערך נמשכת . איפה מתבצע הקורס וגם כמה זמן .. מה היציאות בסדיר וכו . תודה לעונים
|
|
מיונים לדובר צה"ל
|
vrdkfy
|
11/16/2015 5:34:00 PM
|
|
|
בני בן 18.5 קיבל דחייה עקב לימודין בישיבה חרדית. יש לו משיכה חזקה מאוד לתחום הקולנוע. איך ניתן להגיע למיונים לדובר צה"ל, בייחוד אם הוא לא למד בבית ספר לתקשורת או משחק. אודה על כל תשובה.
|
|
גיוס ב-12.1.16 לתפקיד רכזת בירור
|
amiti2222
|
11/14/2015 8:22:00 AM
|
|
|
שלום לכולם לפני כשבוע קיבלתי הודעה ממיטב על שיבוצי לתפקיד "רכזת בירור". בגלל שאף פעם לא שמעתי על התפקיד הזה התקשרתי למיטב כדי לברר על התפקיד והם אינם יודעים לתת לי על התפקיד שום מידע וגם לא על הטירונות (איפה תהיה, מה האורך שלה וכו"..). הם אומרים שאת המידע אני אקבל ביום הגיוס. גם באינטרנט לא מופיע שום מידע על התפקיד הזה ואף אחד ממי שדיברתי איתו לא שמע עליו. מכיוון שזה שיבוץ כלל צהלי התפקיד לא אמור להיות סודי. האם מישהו שמע על התפקיד הזה אי פעם ויכול לתת לי קצת מידע עליו? האם מישהו מתגייס גם ב-12.1.16? תודה עמית
|
|
משקית מידע
|
hagar207k
|
11/13/2015 1:38:00 AM
|
|
|
מש"קית יכולה להיות קצינה בהמשך?
|
|
מודיעיןן
|
hagar207k
|
11/13/2015 1:15:00 AM
|
|
|
אני רוצה לשרת בחיל מודיעין ושזה יהיה בקריה יש למישהו הצעות לתפקידים משם?
|
|
מורה חיילת
|
netazentner
|
2/9/2014 3:48:00 PM
|
|
|
שלום, כרגע אני משובצת לתפקיד של מורה חיילת דרך גרעין נח"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות להיות מורה חיילת ולצאת הביתה יומיות? אם אין אפשרות כזאת, האם יש אפשרות לשרת קרוב לבית או בעיר שלי?
|
|
מורה חיילת -תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133828
מורה חיילת -תשובה
|
coralohayon
|
22/04/2014
|
|
מצטערת שאין לי תשובה בשבילך אבל יש לי שאלה..איך התקבלת לתפקיד?אני מאוד מאוד רוצה להתקבל.אני מניחה שיש מצב שעשית שנת שירות אבל אם לא אשמח לתשובה!
|
|
תשובה :)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133869
תשובה :)
|
michalhoc
|
31/05/2014
|
|
היי אני גם מתגייסת למורה חיילת ( מסלול מדריכת שמע), אני לא עשיתי שנת שירות אבל בחרתי במנילה במיוני המשך מסלו הוראה והדרכה במשרד החינוך ושפוט קיבלתי זימון לזה, אולי תנסי לשלוח להם פקס שאת רוצה להתמיין לזה, יש לך את זה במנילה? :) בהצלחה!
|
|
תשובה למורה חיילת:)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133870
תשובה למורה חיילת:)
|
michalhoc
|
31/05/2014
|
|
היי גם אני מתגייסת למורה חיילת במסלול מדריכת שמע ( לליקויי שמיעה וחרשים) לפי מה שאני הבנתי, אין אפשרות לצאת יומיות אבל נראה לי שאפשר לשרת קרוב לבית.. תלוי באיזה מסלול את ואיפה ישבצו אותך ( לפי מה שהבנתי יש העדפות בסיום הקורס ואז תוכלי לבחור כמה שיותר קרוב לבית שלך ויתחשבו בזה), קיבלת כבר תאריך גיוס? אולי אנחנו מתגייסות ביחד חחחח
|
|
גיבוש צוללות
|
עמיחי96
|
5/30/2014 3:16:00 PM
|
|
|
האם ניתן להתקבל לגיבוש צוללות ללא גדנ"ע צוללות/יום סיירות?
|
|
גיבוש צוללות
|
amklipstein
|
5/30/2014 3:16:00 PM
|
|
|
האם ניתן להתקבל לגיבוש צוללות ללא גדנ"ע צוללות/יום סיירות?
|
|
שינוי שיבוץ לפני גיוס
|
shira369
|
5/29/2014 7:31:00 PM
|
|
|
שלום, קיבלתי הודעה שאני משובצת לתפקיד מכית טירונים. בתאריך ה12/11/2014 ברצוני להגיע בכלל לתפקיד המשקית תש. ציתי לדעת האם יש אפשרות לשנות שיבוץ..? ואם גם אם יש שיבוץ רןאים קצין מיון ביום הגיוס?
|
|
בקרית בניין מטכ"ל
|
meirker
|
5/29/2014 5:35:00 PM
|
|
|
|
|
מי מתגייסת ב - 19.8 למדריכת תותחנים? :)
|
עדן
|
5/29/2014 5:21:00 PM
|
|
|
|
|
מי מתגייסת ב - 19.8 למדריכת תותחנים? :)
|
nofar9994
|
5/29/2014 5:21:00 PM
|
|
|
|
|
מה קורה עם לימודי הנדסת מכונות
|
levlev88
|
5/29/2014 3:39:00 PM
|
|
|
מישהו התעניין במקרה? אשמח להמלצות על מסלולים. כנראה יותר בכיוון של מכללה מאוניברסיטה
|
|
בעיה
|
Sebipod95
|
5/25/2014 11:37:00 PM
|
|
|
שלום בתחילת שנה חתמתי על מסלול של יג יד למכללה לכפר הירוק ובמרץ ביטלתי את ההרשמה לפני שהם שלחו לצבא את הטפסים ואני בצבא מילאתי שאלון העדפות לקרבי והם אמרו לי שאני ילך לקרבי אבל פתאום שלחו לי צו גיוס שאני מתגייס ב18/10/2015 ובררתי ואני רשום בתור לומד יג יד ואני שאלתי במכללה והם שלחו להם אז כשויתרתי שאני לא הולך ואני חתמתי אבל אמרו לי שזה התבטל ואני מפחד שיגייסו אותי לחימוש במקום לקרבי מה אני צריך לעשות ?
|
|
ההבדל בין לוחם אב"כ לבין לוחם חילוץ והצלה
|
sharonjony
|
5/21/2014 4:05:00 PM
|
|
|
רציתי לדעת מה ההבדל בתפקיד בין לוחם אב"כ לבין לוחם חילוץ והצלה של פיקוד העורף מבחינת תפקיד כי אני יודע שגם לוחם חילוף והצלה מתמחה בלוחמת אב"כ
|
|
פרמדיקים ב669 ובלוחם חילוץ והצלה
|
sharonjony
|
5/21/2014 4:03:00 PM
|
|
|
שלום הייתי רוצה לדעת האם אפשר ואיך להגיע ל699 או ללוחם פיקוד העורף דרך קורס קפצ"ים? האם הדבר בכלל אפשרי? או האם אפשר לצאת מתוך היחידות עצמן לקורס קפ"צ?
|
|
מיונים לחיל מודיעין חוסמים מיונים אחרים?
|
maria.kokin
|
5/19/2014 3:11:00 PM
|
|
|
שלחו לי זימון למיונים לחיל המודיעין. השאלה היא אם כדי לי ללכת למיונים, זה לא יחסום לי זימונים למיונים למקומות אחרים? אני רוצה להתקבל לקורס טיס. אם אני אלך למיונים של חיל המודיעין זה חיסום לי את האפשרות ללכת לקורס טיס?
|
|
לחברה שמחולון והסביבה, מי שצריך ציוד
|
מתגייס בקרוב
|
5/12/2014 11:50:00 AM
|
|
|
דעו לכם שבסןפ"ש הקרוב יש סייל והנחות ענק גם על ציוד לצבא בחנות ריקושט בחולון, שווה ביותר!
|
|
תפקיד בצבא
|
יובל
|
5/10/2014 8:00:00 PM
|
|
|
שלום רב , אני היום בן 17 וקצת בכיתה יא היה לי צו ראשון בינואר החלום זה להיות טייס יש לי נתונים טובים קבא 55 ודפר 80 ופרופיל 97 אבל אני כרגע מחפש תוכנית ב אם לא טייס יש למישהו הצעות וגם אשמח אם למישהו יש טיפים לקראת מיוני צוות אוויר או לקורס טייס באופן כללי
|
|
איזה תפקיד אתם ממליצים לי פרופיל 72
|
HARELSAVION
|
5/10/2014 2:19:00 AM
|
|
|
אני לא רוצה להיות ג"ובניק אבל אני רוצה יציאות סבבה נגיד חמשושים אני לא יודע כמה ת"ש יתנו לי אבל יהיה לי ת"ש לא קטן מה אתם ממליצים?
|
|
ארנה גלרי רהיטים בהתאמה אישית
|
myarena33
|
5/5/2014 10:32:00 AM
|
|
|
http://www.myarena.co.il/
|
|
חונכת בית ספר לטיסה
|
Edenkahn
|
4/24/2014 9:33:00 PM
|
|
|
התפקיד כולל קורס של 5 חודשים: קורס אינטנסיבי ומאתגר. במהלך הקורס היציאות לא טובות, לרוב שושים מקוצרים,סגירת שבתות -בממוצע אחת לשבועיים. הבנות שנבחרות לתפקיד מאוד איכותיות ולכן גם כשסוגרים שבת יש אוירה טובה,יש הרבה פרחי טייס שנמצאים בשבתות והבסיס מלא באנשים בכל השבתות אז לא כל כך משעמם. במהלך הקורס ישנם מס תכנים:1. 8שבועות אקדמיה- בהם לומדים יחד עם פרחי הטייס 2קורסים של אוניברסיטת בן גוריון (חדווא 1 ופיזיקה 2).ציון הסף למעבר קורס חונכות במבחני האקדמיה הוא מעל 85 ( נשמע קשה, אבל לא בשמיים) 2. שבועות העלאת רמה- שבועות שבהם עוברים הרצאות עם חונכות ותיקות על נושאים שנלמדו עם מרצים של האוניברסיטה על מנת לחזק את הידע ולהשתפר בחומר. 3.שבועות הדרכה- שבועות שבהם עוברים הסברות לגבי הדרכה .שבועות אלו כוללים מבחנים עיוניים ומעשיים.4. לקראת סיום הקורס ישנה חפיפה של שבוע-שבועיים: כניסה לכיתות של חניכים ותצפית על חונכות ותיקות. בסיום הקורס החונכת מוסמכת לחנוך את פרחי הטייס של השלב הראשון. (בהמשך התפקיד, תוך כדי חניכה ,לומדות החונכות גם מקצועות של השלב השני- אווירודינמיקה ומישדיפ והמצטיינות פיזיקה 2) חשוב לציין שבכל שבוע מתקיים בוחן רמה- שתפקידו לעקוב אחרי הרמה הכללית של הקורס. התנאים בבסיס חצרים ממש טובים. המגורים מעולים : חדרים גדולים ומרווחים, 4בנות בחדר, סלון,שירותים ומקלחות משופצים(ישנים במגורי הסגל גם במהלך הקורס) החדר אוכל ממש טוב- מידי פעם על האש, לחמים מיוחדים, עוגות , קינוחים. כדי להוריד את מה שאכלתם בחדר אוכל,יש גם חדר כושר מגוון הכולל מתקני אימון,מגרש ספורט, וחדר ספינינג.יש גם חוגי זו בה ,קיקבוקס,עיצוב וחיטוב וכו.. במתחם השקם תוכלו גם להנות מסניף בורגראנץ, מחלבייה ובשרייה. ליד השיכון משפחות בבסיס,יש גם שקם משפחות שהוא ממש כמו סופר קטן. בבסיס יש גם בריכה שפתוחה בימי הקיץ. בשירות הסדיר, (לאחר סיום הקורס) רוב החניכה מתבצעת במסגרת של כיתות שקט-כיתות שבהם חניכים לומדים והחונקות עוברות ביניהם עוזרות ועונות על שאלות. לפעמים החונכות נדרשות גם להעביר הרצאות בנושאים שלא הועברו מספיק טוב מהמרצים וכן לערוך חניכות אישיות לחניכים מתקשים. כמו כן ,היציאות ממש משתפרות (חמשושים!!) ומידי פעם סגירת שבתות לטובת תורנות מטבח/ שמירה . ההווי של בית הספר לטיסה ממש כיפי-יש הרבה מסיבות, טיולים ,ערבי פעילות, ימי ספורט ורובם משותפים עם פרחי הטייס.(בעיקר לקראת סוף התקופה והמסדר כנפיים). דרישות התפקיד: 5יח״ל פיזיקה ומתמטיקה( לא חשוב הציון). יכולות בינאישיות טובות, יכולות הדרכה( בסיסיות,לומדים את זה בעיקר בקורס),יכולת עמידה מול קהל. מקווה שכעת יש לכן קצת יותר מושג על התפקיד.לכל שאלה נוספת אפשר בשמחה לפנות אלי.
|
|
מיונים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133842
מיונים
|
tal2904
|
04/05/2014
|
|
שלום, האם ידוע לך מתי מתקיימים המיונים לתפקיד? והאם ניתן לבקש להתמיין אליו גם אם הוא לא דורג במקום גבוה בשאלון ההעדפות? תודה! טל
|
|
גיוס 11.5.14
|
yuv.blo12
|
5/3/2014 1:59:00 PM
|
|
|
מי מתגייס בתאריך הזה חוץ מלוחם ימי?
|
|
מלשבים יקרים! במסגרת התואר במנהל עסקים
|
miryam334
|
5/2/2014 12:05:00 AM
|
|
|
אנו עורכות סקר שבודק את המוטיבציה לשירות בצהל בקרב מלשבי"ם (מיועדים לשירות ביטחון). הסקר קצר וקליל (לא יותר מ5 דקות) והוא אנונימי לחלוטין. נשמח מאד אם תוכלו למלא אותו. תודה רבה! קישור לסקר- https://docs.google.com/forms/d/1aTgcQsRtqL-pOQyi4x5bRSOWssARC0UatBtnL_Ah59A/viewform
|
|
גיוס אוגוסט
|
isus100
|
5/1/2014 9:06:00 AM
|
|
|
מישהו יודע מתי התאריך של גיוס גולני באוגוסט 14?
|
|
תפקיד אחר
|
Yaelsegal3
|
4/29/2014 11:44:00 PM
|
|
|
התקבלתי לקצונה ייעודית של חיל השלישות. אני מבואסת ממש מהתפקיד שנתנו לי במיוחד שזה חיל השלישות ,לכן אני כותבת למיטב מכתב , ואני לא יודעת מה לכתוב להם בשביל שיעבירו אותי מחיל השלישות לכל חיל אחר ואני צריכה עזרה מכאלה שמבינים או יודעים מה יכול לשכנע אותם שאני לא מתאימה לשלישות. תודה לעוזרים !! :))
|