|
|
דובר צהל
|
starburst275
|
4/27/2014 7:00:00 PM
|
|
|
מתי יתקיימו המיונים ליחידת דובר צה""ל. היכן הם יתקיימו והאם הם התקיימו כבר?
|
|
חונכת בית ספר לטיסה
|
Edenkahn
|
4/24/2014 9:33:00 PM
|
|
|
התפקיד כולל קורס של 5 חודשים: קורס אינטנסיבי ומאתגר. במהלך הקורס היציאות לא טובות, לרוב שושים מקוצרים,סגירת שבתות -בממוצע אחת לשבועיים. הבנות שנבחרות לתפקיד מאוד איכותיות ולכן גם כשסוגרים שבת יש אוירה טובה,יש הרבה פרחי טייס שנמצאים בשבתות והבסיס מלא באנשים בכל השבתות אז לא כל כך משעמם. במהלך הקורס ישנם מס תכנים:1. 8שבועות אקדמיה- בהם לומדים יחד עם פרחי הטייס 2קורסים של אוניברסיטת בן גוריון (חדווא 1 ופיזיקה 2).ציון הסף למעבר קורס חונכות במבחני האקדמיה הוא מעל 85 ( נשמע קשה, אבל לא בשמיים) 2. שבועות העלאת רמה- שבועות שבהם עוברים הרצאות עם חונכות ותיקות על נושאים שנלמדו עם מרצים של האוניברסיטה על מנת לחזק את הידע ולהשתפר בחומר. 3.שבועות הדרכה- שבועות שבהם עוברים הסברות לגבי הדרכה .שבועות אלו כוללים מבחנים עיוניים ומעשיים.4. לקראת סיום הקורס ישנה חפיפה של שבוע-שבועיים: כניסה לכיתות של חניכים ותצפית על חונכות ותיקות. בסיום הקורס החונכת מוסמכת לחנוך את פרחי הטייס של השלב הראשון. (בהמשך התפקיד, תוך כדי חניכה ,לומדות החונכות גם מקצועות של השלב השני- אווירודינמיקה ומישדיפ והמצטיינות פיזיקה 2) חשוב לציין שבכל שבוע מתקיים בוחן רמה- שתפקידו לעקוב אחרי הרמה הכללית של הקורס. התנאים בבסיס חצרים ממש טובים. המגורים מעולים : חדרים גדולים ומרווחים, 4בנות בחדר, סלון,שירותים ומקלחות משופצים(ישנים במגורי הסגל גם במהלך הקורס) החדר אוכל ממש טוב- מידי פעם על האש, לחמים מיוחדים, עוגות , קינוחים. כדי להוריד את מה שאכלתם בחדר אוכל,יש גם חדר כושר מגוון הכולל מתקני אימון,מגרש ספורט, וחדר ספינינג.יש גם חוגי זו בה ,קיקבוקס,עיצוב וחיטוב וכו.. במתחם השקם תוכלו גם להנות מסניף בורגראנץ, מחלבייה ובשרייה. ליד השיכון משפחות בבסיס,יש גם שקם משפחות שהוא ממש כמו סופר קטן. בבסיס יש גם בריכה שפתוחה בימי הקיץ. בשירות הסדיר, (לאחר סיום הקורס) רוב החניכה מתבצעת במסגרת של כיתות שקט-כיתות שבהם חניכים לומדים והחונקות עוברות ביניהם עוזרות ועונות על שאלות. לפעמים החונכות נדרשות גם להעביר הרצאות בנושאים שלא הועברו מספיק טוב מהמרצים וכן לערוך חניכות אישיות לחניכים מתקשים. כמו כן ,היציאות ממש משתפרות (חמשושים!!) ומידי פעם סגירת שבתות לטובת תורנות מטבח/ שמירה . ההווי של בית הספר לטיסה ממש כיפי-יש הרבה מסיבות, טיולים ,ערבי פעילות, ימי ספורט ורובם משותפים עם פרחי הטייס.(בעיקר לקראת סוף התקופה והמסדר כנפיים). דרישות התפקיד: 5יח״ל פיזיקה ומתמטיקה( לא חשוב הציון). יכולות בינאישיות טובות, יכולות הדרכה( בסיסיות,לומדים את זה בעיקר בקורס),יכולת עמידה מול קהל. מקווה שכעת יש לכן קצת יותר מושג על התפקיד.לכל שאלה נוספת אפשר בשמחה לפנות אלי.
|
|
חונכת בית ספר לטיסה
|
Edenkahn
|
4/24/2014 9:32:00 PM
|
|
|
התפקיד כולל קורס של 5 חודשים: קורס אינטנסיבי ומאתגר. במהלך הקורס היציאות לא טובות, לרוב שושים מקוצרים,סגירת שבתות -בממוצע אחת לשבועיים. הבנות שנבחרות לתפקיד מאוד איכותיות ולכן גם כשסוגרים שבת יש אוירה טובה,יש הרבה פרחי טייס שנמצאים בשבתות והבסיס מלא באנשים בכל השבתות אז לא כל כך משעמם. במהלך הקורס ישנם מס תכנים:1. 8שבועות אקדמיה- בהם לומדים יחד עם פרחי הטייס 2קורסים של אוניברסיטת בן גוריון (חדווא 1 ופיזיקה 2).ציון הסף למעבר קורס חונכות במבחני האקדמיה הוא מעל 85 ( נשמע קשה, אבל לא בשמיים) 2. שבועות העלאת רמה- שבועות שבהם עוברים הרצאות עם חונכות ותיקות על נושאים שנלמדו עם מרצים של האוניברסיטה על מנת לחזק את הידע ולהשתפר בחומר. 3.שבועות הדרכה- שבועות שבהם עוברים הסברות לגבי הדרכה .שבועות אלו כוללים מבחנים עיוניים ומעשיים.4. לקראת סיום הקורס ישנה חפיפה של שבוע-שבועיים: כניסה לכיתות של חניכים ותצפית על חונכות ותיקות. בסיום הקורס החונכת מוסמכת לחנוך את פרחי הטייס של השלב הראשון. (בהמשך התפקיד, תוך כדי חניכה ,לומדות החונכות גם מקצועות של השלב השני- אווירודינמיקה ומישדיפ והמצטיינות פיזיקה 2) חשוב לציין שבכל שבוע מתקיים בוחן רמה- שתפקידו לעקוב אחרי הרמה הכללית של הקורס. התנאים בבסיס חצרים ממש טובים. המגורים מעולים : חדרים גדולים ומרווחים, 4בנות בחדר, סלון,שירותים ומקלחות משופצים(ישנים במגורי הסגל גם במהלך הקורס) החדר אוכל ממש טוב- מידי פעם על האש, לחמים מיוחדים, עוגות , קינוחים. כדי להוריד את מה שאכלתם בחדר אוכל,יש גם חדר כושר מגוון הכולל מתקני אימון,מגרש ספורט, וחדר ספינינג.יש גם חוגי זו בה ,קיקבוקס,עיצוב וחיטוב וכו.. במתחם השקם תוכלו גם להנות מסניף בורגראנץ, מחלבייה ובשרייה. ליד השיכון משפחות בבסיס,יש גם שקם משפחות שהוא ממש כמו סופר קטן. בבסיס יש גם בריכה שפתוחה בימי הקיץ. בשירות הסדיר, (לאחר סיום הקורס) רוב החניכה מתבצעת במסגרת של כיתות שקט-כיתות שבהם חניכים לומדים והחונקות עוברות ביניהם עוזרות ועונות על שאלות. לפעמים החונכות נדרשות גם להעביר הרצאות בנושאים שלא הועברו מספיק טוב מהמרצים וכן לערוך חניכות אישיות לחניכים מתקשים. כמו כן ,היציאות ממש משתפרות (חמשושים!!) ומידי פעם סגירת שבתות לטובת תורנות מטבח/ שמירה . ההווי של בית הספר לטיסה ממש כיפי-יש הרבה מסיבות, טיולים ,ערבי פעילות, ימי ספורט ורובם משותפים עם פרחי הטייס.(בעיקר לקראת סוף התקופה והמסדר כנפיים). דרישות התפקיד: 5יח״ל פיזיקה ומתמטיקה( לא חשוב הציון). יכולות בינאישיות טובות, יכולות הדרכה( בסיסיות,לומדים את זה בעיקר בקורס),יכולת עמידה מול קהל. מקווה שכעת יש לכן קצת יותר מושג על התפקיד.לכל שאלה נוספת אפשר בשמחה לפנות אלי.
|
|
2 שאלות בנוגע לבדיקות רפואיות ביום גיוס
|
kteh12345678
|
3/25/2014 3:24:00 PM
|
|
|
1) הצבא נכנס לתיק רפואי של כל מלש"ב לפני גיוסו ? זאת אומרת , האם הם נכנסים לכל תיק ותיק של מלשבי"ם מאז הצו הראשון אפילו שיש להם פרופיל 97 ? השאלה הזו מסקרנת אותי בגלל שלא נשמע לי הגיוני שהם בודקים את כל התיקים לפני גיוסם של חיילים רבים ... 2)יש הרבה חילוקי דעות לגבי השאלה של "האם יש בדיקות רפואיות לפני גיוס ? " והנה אני שואל גם כן ואני מקווה לקבל תשובה חד משמעית ; האם באמת בודקים את כל הגוף ביום הגיוס ממש כמו בצו הראשון כאשר מתגייסים לאחת מהיחידות הקרביות\מובחרות ? הרבה טוענים שלא עשו להם בדיקות רפואיות אצל רופא אלא רק מקבלים דף וממלאי אותו ... זה נכון ? בנוסף, האם הם נכנסים לתיק רפואי ביום גיוס ? תודה לכל העוזרים מראש , אשמח לתשובות מלאות ונכונות :)
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133826
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
תראה הצבא לא עובר תיק תיק של כל מלש""ב לפני הגיוס, אבל בצו ראשון אתה מביא להם את הפרטים הרפואיים וגישה לתיק הרפואי שלך (ויתור סודיות) וכמובן שברגע שאתה מתגייס התיק הרפואי שלך עובר להיות תחת צה""ל. הם כן יכולים לבדוק עבור מי שיהיה צורך. בנוסף ביום הגיוס עצמו אין בדיקה רפואית, בשרשרת החיול יש צילומי שיניים, רנטגן,חיסונים, דגימת DNA (דקירת אצבע) ותרומת דם (לא מחייב)..
|
|
גיוסי לוחמות?
|
angelinna0194
|
1/26/2013 8:53:00 PM
|
|
|
יש למישהו מושג מתי יש גיוס קרוב של לוחמות (קרקל , פלחצ , הגנ"א , איסוף )??
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133825
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
יש גיוסי לוחמות 3 פעמים בשנה: אוגוסט, נובמבר ומרץ
|
|
תפקיד מקביל למדריכת חי"ר - בחיל האוויר?
|
עינת
|
1/20/2014 1:39:00 PM
|
|
|
אני מיועדת לחיל האוויר, מאוד רוצה להשקיע ולתרום, יש מישהו שמכיר משהו דומה למדריכת חי"ר אבל בחיל האוויר? או תפקידים אחרים מעניינים לבנות בחיל האויר..? תודה רבה!
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133824
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
יש מדריכות במערך הטכני (פחות מתעסק בשטח) אבל יש מדריכות במערך ההגנ""א, הן די מקבילות למדריכות חי""ר (יש מביניהן גם משקיות קליעה...) כמובן שיש גם מ""כיות בחיל האוויר שמפקדות על טירוני חיל האוויר ומעבירות את הטירונות לפרחי טיס
|
|
מדריכת חיר פרופיל 64!
|
michal.ts96
|
4/10/2014 10:20:00 AM
|
|
|
שלום קוראים לי מיכל ולאחרונה הודיעו לי שאתגייס כמדריכת חיר, יש לי פרופיל 64 עקב תת משקל, האם זה הגיוני שיגייסו אותי לתפקיד עם פרופיל כזה נמוך?
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133823
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
כן, זה פרופיל שמתאים לתפקידי תומך לחימה.
|
|
שחרור שבת ראשונה
|
1idanking
|
3/17/2014 8:20:00 PM
|
|
|
אני רוצה לדעת, אם אני מתגייס ביום שני אני משתחרר שבת ראשונה ואז להכין תיק ל-4 ימים או שלא משתחררים ואז להכין תיק ל-10 ימים אז אם מישהו יודע אם משתחררים או לא או אם הוא/היא יכולים לברר מחברים שלכם זה יעזור מאוד
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133822
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
אין לדעת, תלוי ביחידה שאליה אתה מתגייס ובמחזור גיוס.. משתנה כל פעם. בכל אופן, תביא תיק ל21 מקסימום תחזור לפני זה הביתה.
|
|
גיוס בנות עוקץ
|
romanov01
|
3/8/2014 7:38:00 PM
|
|
|
היי החלום שלי זה להיות בעוקץ אבל הבעיה שיש לי קבא 51 ודפר 50 פרופיל 97 עם סעף של משקפיים אך הוא קל מאוד ולא פוסל האם זה יכול למנוע ממני את האפשרות להיות ביחידת עוקץ? כי אני לא רוצה להיות סתם לוחמת בקרקל
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133821
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
לפי מה שאני מכירה זה לא אמור לפסול אותך, את כן צריכה לעבור גיבוש לעוקץ שמתקיים באחד ממחזורי הגיוס (לדעתי גיוס אוגוסט).
|
|
שינוי שיבוץ דחוף
|
grouper123456
|
2/15/2014 6:15:00 PM
|
|
|
שלום חברים קיבלתי שיבוץ לגדוד אב"כ ב16 למרץ הקרוב .. לא סימנתי את היחידה במנילה הבעתי רצון הכי נמוך לשרת בהנדסה וכשתקשרו לשאול אותי אם אני מעוניין אמרתי לא נחרץ ביותר .. ניסיתי להמנע מיחידה זו כבר מלכתחילה מכיוון שידעתי שאני רוצה חי"ר ולא משהו אחר .. לא משנה לי איזה חטיבה סימנתי במנילה הכול כמו שצריך בשביל לקבל חי"ר לפי מה שאנשים ייעצו לי לעשות בשביל לקבל את רצוני ולשרת 3 שנים כמו שצריך במקום שאני יודע שאתרום הכי הרבה ובשבילי זו זכות ענקית להיות בחטיבת חי"ר ואני מוכן להלחם על מה שאני רוצה . את גדוד האב"כ שללתי כוד לפני שקיבלתי את המנילה כמובן שדיברתי עם לוחמים מהנדסה ואפילו 2 מהגדוד עצמו וזה ממש לא מתאים לי העניין של האב"כ .. אני ממש רוצה לשנות את השיבוץ לחי"ר כרגע אני במרתון פקסים וטלפונים אל מיטב אבל זה לא ממש מזיז לעניין .. אפילו הציעו לי שיבוא קצין מאב"כ וכמובן שאמרתי לה שאני מתכנן לצאת משם ואין צורך .. תפסו אותי עם המכנסיים למטה מכיוון שביום הגיוס זה גיוס שריון ואב"כ ואני יותר מיודע שהולכת להיות כמות סרבנים די רצינית לאנשים שחלמו חי"ר ולא קיבלו כמוני .. הסיכויים מאוד קלושים עבורי ביום הזה ואני חייב לפעול עכשיו כדי למנוע את זה . אני רק יגיד עכשיו שאין שום צורך לנסות לשכנע אותי להיכנס ליחידה הזו דעתי כבר הוחלטה אם יש מישהו שיכול אשכרה לתת לי עזרה לגבי העניים של לשנות את השיבוץ שלי אנשים שעברו וקיבלו או אנשים שניסו לפחות לצאת מהמקום מהיחידה הזו .. אני ממש יודה לו .. בבקשה לא להגיב אם אין שום דבר שיעזור לי תגובה ללא ציטוט תגובה עם ציטוט
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133820
תשובה
|
gogirlz77701
|
18/04/2014
|
|
תמשיך לשלוח כמויות של פקסים, להתקשר כל יום כל היום ולבקש לדבר עם קצין מיון. אתה לא רוצה להיות סרבן גיוס, ידפוק לך את המשך השירות.. תדבר גם עם אנשים שאתה מכיר מיחידות החי""ר שינסו למשוך אותך לשם, תפנה אליהם ולזרוע היבשה ולבקש שיעבירו אותך לשם.
|
|
הפנינג מגניב בשטח ועד 60% הנחה!!
|
חייל קרבי
|
4/16/2014 11:20:00 AM
|
|
|
אהלן חברה, מי שזקוק לציוד נוסף לצבא,ציוד לקמפינג או ציוד לטיול הבא שלו מוזמן להגיע להפנינג שטח מגניב של ריקושט בצפון ובשרון עד 60% הנחה!!! בצומת עמיעד (ליד מסעדת אבו-סלאח) ובהוד השרון במתחם שרונים. בואו ליהנות מהנחות גדולות על מגוון מוצרים למטיילים
|
|
תפקיד טוב.
|
katringolubkov
|
4/15/2014 11:53:00 PM
|
|
|
שלום, קוראים לי קטיה והייתי רוצה לשאול איזה תפקידים נחשבים הכי מאתגרים ומעניינים, כאלה שרוכשים בהם ידע, לא משתעממים אחר כך במהלך השירות ויכולים לעזור גם באזרחות(חוץ מקרבי/תלפיות/עתודה ו8200 שבמודיעין)? אשמח לקבל כמה שיותר תשובות וכמה שיותר מידע מפורט. תודה רבה ! :)
|
|
עיוורון צבעים סעיף פוסל ליום סיירות?
|
Gutkehat
|
4/8/2014 9:56:00 PM
|
|
|
יש לי פרופיל 82 בגלל עיוורון צבעים בדרגת חומרה קלה. ובכל זאת קיבלתי זימון ליום סיירות, הנציגה במיטב אמרה שלא היו מזמנים אותי ליום סיירות אם לא הייתי מתאים לסיירות עצמן, אבל ממה שידוע לי 669 שייטת 13 ובכללי כל הסיירות לא מקבלות עיוורי צבעים, שכן זה סעיף פוסל. אז השאלה שלי היא במידה ואני כן עובר את יום הסיירות, מה האפשרויות שפתוחות בפניי? איזה יחידות כן מקבלות עיוורי צבעים? מטכ״ל ?
|
|
גם אתה חולם להיות חלוץ בשנת 2014 ?
|
maanit01
|
4/2/2014 11:45:00 AM
|
|
|
אם את/ה מחפש/ת שירות עם חשיבות לאומית, ורוצה להעביר את הערכים שלך, המורשת ואהבת הארץ לדור הבא, בוא/י לשמוע על "גרעין אתרי מורשת". http://sl.shimur.org.il/ שירות לאומי מאתגר וחוויתי במגוון אתרים- מתל חי בצפון ועד צריף בן גוריון בדרום, וגם בבתי ספר ובקהילה. בסופו תקבל/י תעודת מדריך התקפה במעל ל100 מוזיאונים ואתרים בארץ, וכמובן גם את מלוא הזכויות של חייל משוחרר.
|
|
חובשת
|
argili44
|
3/29/2014 12:00:00 PM
|
|
|
אני ממש רוצה להיות חובשת כמה הקבא והדפר שלי צריכים להיות , יש לי פרופיל 97
|
|
השלכות אבחון למתגייסת בצו ראשון
|
ronyyg
|
3/26/2014 5:04:00 PM
|
|
|
מה השלכות של אבחון על מתגייסת מבחינת סיכוי השתלבותה בקורסים/ קצינות בצבא למשל אם כתוב "דימוי עצמי נמוך"... האם יש בצו ראשון מי שרושם פרטים על התרשמותו מהנערה וכו שיכול שיושפע מהכתוב באבחון, שאינו אלא עולה כסף... מי מראיין אותה שם? האם הוא יקרא את האבחון? האם אפשר יהיה להסביר לו שאבחון היום רושם כל דבר שרק תרצה, עבור כסף? בהכללה... תודה
|
|
תפקידי הדרכה במערך הטכני
|
DAVIDI1994
|
3/19/2014 12:30:00 PM
|
|
|
אהלן, אני מתגייס שבוע הבא למערך הטכני, הייתי שוחר ורציתי לשאול אם מישהו יודע לאיזה תפקידי הדרכה אני יכול להתמיין ואיך עושים את זה? אם זה חייב להיות במערך הטכני או שאפשר להיות גם מ"כ במקום אחר בחיל? תודה מראש :)
|
|
קיבלתי צו גיוס ואני לא יודעת מה הלאה
|
צריכה תשובה
|
3/12/2014 4:57:00 PM
|
|
|
שלום .. עברתי לא מזמן צו ראשון והנתונים שקיבלתי הם דיי נמוכים קב"א 49 ודפ"ר 40 .. פרופיל 82 לכן ליחידות מובחרות אני לא אוכל להתקבל . עכשיו היום קיבלתי כבר צו גיוס למחזור גיוס דצמבר 2015 שהבנתי שזה או לחיל החינוך, מודיעין או כלל צה"לי . עכשיו אני בינתיים בכיתה י"א כך שאין לי מושג מתי אני אקבל מיונים למי אני צריכה לפנות ולהגיד שאני רוצה ללכת למודיעין . מתי עושים את כל אלה ואיך אני מתחילה את כל זה ? מאוד יעזור לי אם תענו לי כי אני מאוד מבולבלת ואני מקווה שאני אקבל משהו טוב למרות הנתונים שלי (:
|
|
תגובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133795
תגובה
|
1idanking
|
17/03/2014
|
|
תנסי להתקשר למיטב לטלפון 03-7388888 הם מרכזים את הנתונים שלך ויכולים להסביר לך שם מה לעשות מקווה שעזרתי
|
|
סתאלבט חפש"ש
|
idan831
|
3/12/2014 12:16:00 PM
|
|
|
חברים שלי פינקו אותי בסטאלבט חפש"ש באיזה צימר פצצה בצפון שיש בו פסיליטי מדהים! וג"קוזי לחצר ענקי שהקפצנו בו בחורות כל הלילה! http://www.ferra.co.il/%D7%92%D7%A7%D7%95%D7%96%D7%99-%D7%9C%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%94.html
|
|
שבת ראשונה הביתה
|
1idanking
|
3/10/2014 12:01:00 PM
|
|
|
רציתי לדעת אם אני מתגייס ביום שני אני חוזר שבת ראשונה הביתה?
|
|
שמע זה ממש תלוי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133789
שמע זה ממש תלוי
|
idan831
|
12/03/2014
|
|
לרוב יש מצב שכן, אבל לעיתים יש תכנונים אחרים, הכל שאלה איפה נפלת לשרת/טירונות ואם "עלית בגורל" לסגור את השבת הראשונה מבין חברייך.. בהצלחה רבה! נ.ב - לא כזה נורא לסגור שבת, התעודד יש חבר"ה סאחבקיות, בחורות ורק כיף :)
|
|
עזרה! דחיית גיוס בעקבות ישיבה
|
daveedfulton
|
3/5/2014 4:12:00 PM
|
|
|
אז ככה, אני "חילוני" ובזמן האחרון מתחזק ורוצה ללמוד בישיבה, לנסות קצת. כדי לעשות אז זה אני אצתרך לדחות את הגיוס בכמה חודשים. השאלה שלי זה אם לכתוב במכתב לבקשת דחייה את הסיבה האמיתית או לא ? ומה ההשלכות כי אני רוצה לא רוצה שזה ידפוק לי את גיוס. תודה לעוזרים
|
|
גיוס
|
Cannavari17
|
2/23/2014 3:19:00 AM
|
|
|
שלום רציתי לדעת איזה גיוס זה ה25 למדת 2014?
|
|
גיוס
|
guynevo
|
2/21/2014 11:31:00 AM
|
|
|
האם אני מעומד להתנדבות לצה"ל
|
|
שאלה בקשר למיונים למודיעין
|
ela775
|
2/20/2014 2:21:00 PM
|
|
|
התמיינתי למסלול במודיעין ונפלתי לאחר הראיון האישי לפני חודשיים ככה.. כרגע תאריך הגיוס הראשוני שלי הוא ביולי 2014. שלחתי לכמה מסלולים אחרים במודיעין האם הם יוכלו לשלוח לי זימון וקיבלתי מכתבים שהמיונים למחזור שלי הסתיימו כרגע. והם לא מוכנים להגיד לי איזה מיונים עדיין פתוחים למחזור שלי. אמרו לי להמשיך לנסות לשלוח כל פעם פקס. אבל זה לוקח זמן ודופק אותי ממש. אז רציתי לשאול האם מישהו יודע על מסלולים במודיעין שפתוחים עדיין למחזור שלי ואני יכולה להתמיין אליהם ? ישלי יומולדת בינואר 1996. (אני בת 18 כבר כיתה יב)
|
|
כמה חשיבות גאמ"א מייחסים לציונים שלי בביה"ס?
|
אישאחד
|
2/18/2014 4:52:00 PM
|
|
|
שלום לכולם, השאלה מופנית למי שמכיר את גאמ"א. עברתי את שני שלבי המבחנים וזומנתי לראיון ראשון בגאמ"א (אני מתמיין לממ"ס). אני אמור להביא לראיון את התעודה האחרונה שלי מביה"ס. אני קצת מודאג משום שאף על פי שאני די תותח בתכנות, במקצוע "מדעי המחשב" יש לי 80 בגלל הרבה חיסורים. (מספר החיסורים שלי רשום בתעודה). אני מלמד את עצמי תכנות ומשם הרמה שלי, אבל המקצוע בביה"ס לא מעניין אותי ולכן אני מבריז הרבה. השאלה שלי: כמה חשיבות גאמ"א מייחסים לציונים מביה"ס? אם הם רואים שיש לי ציון לא מדהים במדעי המחשב, והרבה חיסורים - אבל בשאר הראיון אני משאיר רושם טוב - מה הסיכוי שהתעודה מביה"ס תדפוק אותי? אשמח לעזרה בנושא תודה רבה
|
|
ובבקשה רק תשובות שמבוססות על ידע אמיתי.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))133772
ובבקשה רק תשובות שמבוססות על ידע אמיתי.
|
אישאחד
|
18/02/2014
|
|
|
|
מתנדבים לצוות הסרטה
|
omerdafan
|
2/17/2014 7:34:00 PM
|
|
|
שלום, אני מחפש מתנדבים, ליחידה הממוקמת בצריפין, עם רקע בלימודי קולנוע (צילום, עריכה וגרפיקה), אוהבי התחום שרוצים להתגייס ולעסוק בו. למעוניינים ניתן לפנות אליי במייל: omerdafan@gmail.com או בטלפון: 052-467-4265
|
|
קיצור שירות
|
hagitbalili
|
2/15/2014 11:00:00 AM
|
|
|
שלום. רציתי לדעת מתי נכנס לתוקף החוק החדש לקיצור השירות לחיילים ב-4 חודשים? על מי חל החוק?
|
|
מש"ק מודיעין
|
evyatarh94
|
2/13/2014 4:58:00 PM
|
|
|
אני מחפש לשרת בתפקיד משמעותי בצה"ל. הציעו לי להיות מש"ק מודיעין בשלדג. עכשיו השאלה: מהו בדיוק התפקיד? מה אני עושה שם ביום יום? האם אפשר לצאת משם לקצונה בתור קצין מודיעין? והאם יש הבדל ומהו בין מש"ק מודיעין ביחידה מובחרת ובין מש"ק מודיעין בחטיבת חי"ר רגילה?. אשמח מאוד לקבל תשובה בהקדם. אימייל: evyatarh94@gmail.com
|
|
מורה חיילת
|
netazentner
|
2/9/2014 3:48:00 PM
|
|
|
שלום, כרגע אני משובצת לתפקיד של מורה חיילת דרך גרעין נח"ל. רציתי לדעת אם יש אפשרות להיות מורה חיילת ולצאת הביתה יומיות? אם אין אפשרות כזאת, האם יש אפשרות לשרת קרוב לבית או בעיר שלי?
|
|
דרוש מנעולן בתל אביב
|
gmsgolan
|
2/8/2014 12:30:00 PM
|
|
|
דרוש מנעולן בתל אביב לפרטים: http://xn--4dbcanwpanlhw3h.org.il/
|