|
|
תחרות סרטונים
|
snirozn
|
6/21/2012 3:38:00 PM
|
|
|
שלום לכולם! אני חייל משוחרר שאוהב לעשות סרטים ואני משתתף בתחרות סרטונים קצרים בנושא ציונות והייתי מאוד שמח אם תוכלו לעזור לי ולהצביע בעד הסרטון שלי זה מאוד יעזור!! http://www.youtube.com/tarbutsport/?x=SV5VJUfCarc
|
|
יחידות שפטורים משמירות
|
L.K_93
|
6/21/2012 9:44:00 AM
|
|
|
הבנתי שיש בקריה יחידות שפטורים משמירות. בקרוב אני אעבור לשם ורציתי לדעת אם מישהו יודע איזה יחידות פטורים משמירות. אם למקד יותר.. בחיל התקשוב. תודה :)
|
|
קצונת מעטפת
|
yarin153
|
6/19/2012 6:46:00 PM
|
|
|
אני משק דת בצהל ואני רוצה לצאת לקצונה אבל בתפקיד אחר שיאתגר אותי אני כבר 4 חודשים בצבא ולאחרונה שמעתי על משהו שנקרא קצונת מעטפת לפי מה שהבנתי אני יכול לבקש מאישיות מסוימת בבסיס לצאת לקצונה הזאת וכך לשרת בתפקיד אחר כקצין לדוגמא שלישות .. לא מצאתי באינטרנט שום דבר בנושא וקיוויתי שיעזרו לי כאן.. אם אפשר להרחיב קצת איך זה עובד ולאיזה תפקידים אני יוכל לבקש בקצונה כזאת
|
|
חוקים בזמן גימלים
|
soferret
|
6/19/2012 1:41:00 PM
|
|
|
היי, אני בגימלים כבר 3 שבועות, והמפקדת שלי התקשרה אליי עכשיו וביקשה שאעשה טלפונים ואדאג לכל מיני דברים מהבית.. כאילו דברברים שקשורים לעבודה.. זה חוקי בכלל?? אני לפני שבוע אמרתי לה שאצור קשר עם חייל אחד שאני אחראית עליו כי היא לא מכירה את המקאה לעומק ועדיף שאני אעשה אאת זה, אבל עכשיו היא רוצה שאני אתחיל לקחת איתי חומרים הביתה שיהיה לי זמין ו"תמיד עליי" למקרה שאני דוב אהיה בגימלים ושאני אטפל בדברים מהבית.. לי זה לא נשמע בקשה הגיונית, אם אני בגימלים אני לא אמורה לעבוד.. וזה שהתנדבתי פעם אחת למקרה ספציפי לא אומר שזה בסדר שאני אתחיל לעשות את זה קבוע.. מה אתם אומרים?
|
|
חיילים! מתניידים לפלאפון רק SIM ב119 הכל חופשי!!
|
אור נציג פלאפון 0502
|
6/18/2012 9:28:00 PM
|
|
|
אור נציג פלאפון 0502481291
|
|
מעבר לקורס מכ
|
jojomojo8
|
5/27/2012 11:02:00 PM
|
|
|
אני בחיל האויר עם פרופיל 64 ועשיתי טירונות 02 שמו אותי בקורס שאני לא רוצה להיות בו כי אני רוצה להיות מכית אז לא חתמתי על כלום בכניסה לקורס וסירבתי פקודות וכנראה מכניסים אותי לכלא לאחר מכן מעבירים אותי חזרה למיונים... רציתי לדעת אם יש לי סיכוי להיכנס לקורס מכיות עם פרופיל 64 ופטורים של ריצה ומשא כבד בלי שביקשתי אותם ואחרי שאני יהיה בכלא? תודההה למי שיעזור!
|
|
לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))131012
לא
|
mayoosh600
|
17/06/2012
|
|
אין שום סיכוי שיכניסו אותך.. קורס מכים זה פרופיל 82 ומעלה, 64 זה רק חריגים ממש שצריכים לעבור ועדה אצל מפקד מגל וחוצמזה, תאמיני לי שאת לא רוצה להגיע לקורס מכים, מניסיון.
|
|
תצפיתנית במודיעין שדה - זה תפקיד טוב?
|
lital10020
|
1/3/2011
|
|
|
|
|
לשאלתך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))126546
לשאלתך
|
volume6i
|
04/01/2011
|
|
שלום לך ריכזתי מידע בנושא שאלתך, ואני מקווה שזה יסייע לך. - חלק א". תצפיתנית זה תפקיד כל כך חשוב ומשמעותי שקשה להסביר עד כמה. תפקיד לא קל, אבל בשביל בחורה שרוצה לתת מעבר זה תפקיד מעולה. כמו בכל תפקיד בצבא... גם תלוי היכן את משובצת, כמה אקשן יש באזור, איזה בנות משובצות איתך... . טירונות 03 ,או טירונות 02 מורחבת (המורחבת זה עם תרגיל פרט. תצפיתנית זה תפקיד תומך לחימה חשוב ביותר, מעניין מאתגר, והשרות בשטח ועל קו הגבול. תוך קשר עם החיילים הקרביים בפעילות הביטחון השוטף. יותר מזה אי אפשר להסביר. - חלק ב". בחיל האיסוף הקרבי מס" תפקידים : לוחמי איסוף רגליים - צוותי איסוף רגליים הפועלים לאיסוף מודיעין מתוך עמדת הסוואה. (פרופיל 82 ומעלה). לוחם איסוף רכוב - לוחמים הנעים על בסיס רכבי שטח בשם "רקון", "זריז", נגמ"פופ ומבצעים תצפיות ואיסוף מודיעין על בסיסו (פרופיל 72 ומעלה). לוחם בעמדת תצפית פנוראמית - ביצוע תצפיות ממושכות מעמדה סמוכת גבול. לוחם מפעיל בלון - האמון על הפעלת אמצעי תצפית בגבול באמצעות הפרחת בלון תצפית. תצפיתנית - מפעילות מערכות תצפית ורדאר מתוך מוצבים ובסיסים בגבולות השונים. התפקיד הינו בגדר תומך לחימה. מדריכה - תפקידה להכשיר את חיילי וחיילות החיל על כלל האמצעים והנושאים הנלמדים תוך חניכה בשטח. - חלק ג". בספטמבר 2009 הוחלט לשנות את שם חיל מודיעין השדה לחיל האיסוף הקרבי, ולהפריד בין תחום האיסוף הקרבי - לחיל המודיעין. הוקמה מחלקת מודיעין שדה בחיל המודיעין הכוללת את קציני המודיעין בגזרות השונות וחיל האיסוף הקרבי כולל בתוכו את כלל תפקידי איסוף המודיעין מהשטח על ידי תצפיות קרביות ופועל תחת זרוע היבשה. - חלק ד". תצפיתניות במערך האיסוף הקרבי - במסגרת תפקיד זה, מפעילות החיילות מערכות תצפית ורדאר מתקדמים המסייעים לפעילות השוטפת של כוחות הבט"ש והאבטחה בגזרה.תפקיד התצפיתנית, הוא שמירה על גבולות המדינה והגזרה, תוך שימוש בטכנולוגיה מתקדמת מאוד- לכסות את השטח, לאתר תנועות עוינות ולהכווין את כוחות הבט"ש לטפל בנקודה הבעייתית.לא פעם, הראשונות שמאתרות אויב או פעילות חבלנית הן התצפיתניות, והן שמעבירות את הדיווחים הלאה, מקפיצות את הכוחות הרלוונטיים ומכווינות אותם אל המטרה. התפקיד אחראי מאוד ומהווה תפקיד ליבה במערך הלחימה לא בכדי הן נקראות "העיניים של המדינה". ------------------------ מקווה שעזרתי קצת >בהצלחה<
|
|
תודה עזרת לי מאוד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))126549
תודה עזרת לי מאוד
|
lital10020
|
04/01/2011
|
|
|
|
מפי תצפיתנית
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130954
מפי תצפיתנית
|
BAR11111
|
05/06/2012
|
|
אני תצפיתנית בחיל האיסוף הקרבי. משרתת כבר שנה ו10 ואני מסכימה עם ההודעה למעלה ואני רוצה גם להוסיף מהפאן שלנו. התפקיד הוא תפקיד מאוד משמעותי ומאוד מספק. בפאן המקצועי התפקיד הוא בעצם לשמור על גדר המערכת בכל גבולות המדינה. ולמנוע מאנשים שרוצים להסתנן, לחדור למדינה ולבצע פיגוע. זה ממש מספק להיווכח לכך שאת מצילה חיים של אזרחים ושל הלוחמים שמשרתים איתך. אם את מזהה נגיד מחבל שמתקרב לגדר את מודיעה ללוחמים מכווינה אותם למקום. ובפאן החברתי את מכירה בחמ"ל (חדר מלחמה) חברות שאיתך לכל החיים. אתן ביחד כל הזמן, מעבירות משמרות ביחד, מדברות על הכל ותומכות אחת בשניה. בנוסף יש המון לוחמים שאיתך בבסיס כך שאת לא רק עם בנות אלא את מכירה גם הרבה בנים. בקיצור תפקיד ממש טוב וממש מספק :) ממליצה בחום!
|
|
תלוי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))129979
תלוי
|
Davia_hen83
|
05/11/2011
|
|
אם שי שם מתנות לעובדים אז כן http://www.xn--5dbbictpmq3ehbqc.com/content-articles/87-2011-10-16-16-11-19
|
|
האם יש דבר כזה פטור מתורנויות עד וע"ר?
|
m_elpsi
|
6/2/2012 1:34:00 PM
|
|
|
בבסיס שלי יש שמירות ותורנויות לילה בבסיס.. כרגע אני בתהליכים של וועדה רפואית [רוצים להוציא אותי מהצבא] האם יש דבר כזה, פקודה, חוק, או משהו בכיון שאני צריכה להפסיק לעשות תורנויות עד הוועדה רפואית?
|
|
דרגת רב"ט-עיכוב
|
ortalchapani_17
|
6/1/2012 7:32:00 PM
|
|
|
התגייסתי באוג" 11 השתחררתי אחרי 3 חודשיים לתקופה של חצי שנה בגלל מצב רפואי(הפז"ם עדיין דפק..) אני צריכה לחזור לשירות בדיוק שיהיו לי 10 חודשיים בצבא ואני צריכה לקבל רב"ט האם יהיה לי עיכוב בדרגה בגלל הגימלים?
|
|
לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130927
לא
|
m_elpsi
|
02/06/2012
|
|
אין קשר בין הדברים.. כל עוד הפזם דפק - את "ראוייה" לקבל את הדרגה. זה לא כאילו פסלת מקצוע, או משהו כזה.. שבדרך כלל בגלל סיבות כאלה יש עיכוב דרגה.
|
|
פלמחים - שלדג
|
beny140
|
5/30/2012 9:20:00 PM
|
|
|
היי, היום סיימתי קורס קשב טקטי ושלחו אותי ל5101 אמרו לי ששם אני יהיה מדריך לוחמים , רציתי לדעת מה ההסמכה שעוברים וכמה זמן? מתי נכנסים לקורס הדרכה וכמה זמן הקורס? והאם מקבלים שרוך בסוף הקורס.. תודה :)
|
|
פלמחים - שלדג
|
beny140
|
5/30/2012 9:20:00 PM
|
|
|
היי, היום סיימתי קורס קשב טקטי ושלחו אותי ל5101 אמרו לי ששם אני יהיה מדריך לוחמים , רציתי לדעת מה ההסמכה שעוברים וכמה זמן? מתי נכנסים לקורס הדרכה וכמה זמן הקורס? והאם מקבלים שרוך בסוף הקורס.. תודה :)
|
|
תל השומר - ענף רותם
|
m_elpsi
|
5/29/2012 9:16:00 PM
|
|
|
אני חייבת דחוף מישהו שמשרת שם ! הפייסבוק שלי: mor elfassy [יאללה נו, תעזרו לי ! ]
|
|
מגייסים סגן מנהל לאקדמיה ימית-אפריקה
|
emily
|
5/28/2012 3:46:00 PM
|
|
|
רילוקיישן ג"ובס מחפשת לגייס סגן מנהל לאקדמיה ימית לאחת המדינות במזרח אפריקה. התפקיד כולל בניית מערכי הדרכות והעברתם, ניהול מערך ההוראה, עמידה וניהול לוחות הזמנים של הפנימיה ועוד. דרישות: ניסיון רלוונטי מחיל הים-חובה ניסיון בבניית מערכי הדרכות/הוראה-חובה ניסיון ניהולי/פיקודי-חובה ידע וניסיון בתכנון והטמאה של תוכניות לימודים-יתרון אנגלית ברמה גבוהה-חובה Emily@relocationjobs.co.il
|
|
חיילים! מתניידים לפלאפון רק SIM ב129 הכל חופשי!!
|
or203109624
|
5/27/2012 4:21:00 PM
|
|
|
0502481291 אור סוכן מכירות
|
|
חיילי גבעתי
|
kaiserfairy
|
5/27/2012 3:04:00 PM
|
|
|
היי קוראים לי הדס, אני תסריטאית, ואני כותבת כרגע סרט קצר, שהגיבורים בו משרתים בגבעתי, בגדודים. אבל יש לי בעיה בכתיבת הסרט, והיא בעיה רצינית מאד- לא שירתתי בגבעתי, אני לא מכירה את ההווי, את החבר"ה, את הסלנג, את הקשיים. כדי לכתוב סרט טוב אני חייבת עזרה בהשלמה של הרבה מאד אינפורמציה בנושא- שיהיה ברור אני לא צריכה ולא רוצה לדעת על פרטים של מבצעים וכל דבר שאי אפשר לספר לי, זה לא מעניין אותי. מעניין אותי כיצד נראים החיים בגדודים. אשמח מאד לראיין חיילי גבעתי בעבר ובהווה. אז בבקשה דברו איתי יהיה כיף וגם ייצא מזה סרט תודה הדס
|
|
גיוס לשח"ם
|
ortalchapani_17
|
5/25/2012 3:16:00 PM
|
|
|
אני אורטל התגייסתי לצבא באוג" 11 פרופיל 45 לאחר 3 חודשים קיבלתי גימלים לחצי שנה בעקבות המצב הרפואי לאחר חצי שנה זימנו אותי לועדה רפואית לפני שבוע והודיעו לי שאני חוזרת לשירות כמובן שכל הזמן הפז"ם דפק. אני חוזרת לשירות עם פרולי 64 ואני רוצה להתגייס לשח"ם לסיור מישהו יודע מה אני יכולה לעשות?עם מי לדבר? תודה מראש :))
|
|
צו סיפוח ממפח"ט לקורס מר"מ!!! עזרה דחוף!!!
|
jek400
|
5/22/2012 4:32:00 PM
|
|
|
רשתות מחשוב. אין ברצוני לחזור לבסיס המקורי שלי עקב בעיות ת"ש ובעיות רפואיות שלא קיבלו יחס וטיפול ראוי שם (בכלל), ולכן אני רוצה לדעת איך לבצע בעצם אי התפנות מהקורס לפני שאני יקבל צו סיפוח חזרה. אם זה אומר שעלי לא לסיים את הקורס? לא אכפת לי כלא כל עוד אני לא חוזר לאותו בסיס... ואני יודע שיש אופציה לצאת להדרכה שם אבל עדיין זה לא בטוח ולמקרה שזה לא יצלח אני חייב ללכת על בטוח שלא ייווצר מצב שאני סתם נפקד מהבסיס אליו אני שייך כשאני אומר שאני לא רוצה להתפנות. אני לא בוחל באמצעים, אני יעשה מה שצריך לעשות, אני שוקל לדבר עם קב"ן ורופא על הבעיות הרפואיות שלי ולראות אם הם ייתנו לי יחס (יש לי פרופיל 45 אבל עדיין שמים עלי זין בבסיס). אבל עדיין לא מתכוון להתפנות. קיצור קצת הדרכה ועצה ממי שמבין, או כבר עשה את זה תעזור לי מאוד, זה באמת מאוד מאוד מאוד קריטי בשבילי. תודה מראש! =]
|
|
סירוב פקודה ליציאה לתרגיל
|
Itay1233
|
5/22/2012 4:00:00 PM
|
|
|
שלום, המ״פ החשיב את זה כסירוב פקודה אם אני לא יוצא לתרגד. לא יצאתי בגלל שאני מתלונן על בעיות בגב. הייתי אצל הרופא לפני כחודש והוא נתן לי פיזיותרפיה שרק ביום ראשון/שני אני הולך אליה ופטור משקלים עד 15 קילו. לפני התרגד שהיה מסדרים לא הלכתי אליו על הגב אלא על החלקה במקלחת והפנייה לצילום בבית חולים 10. המפ חשב שאני עוקץ ואמר שהסמכות הרפואית לא הביאה לך בתים אז אתה כשיר לתרגד. אחרי וויכוחים קטנים הוא אמר שאם אני לא יותר מבחינתו זה סירוב פקודה. סירבתי. לא עבר חמש דקות והוא אמר שאני עולה משפט מגד. המגד התחיל ואמר האם ״אתה מוכן להישפט אצלי״? סירבתי. מכיוון שהמפ דיבר אני מאמין לכלך עליי במשך כרבע שעה ומה גם שהמשפט היה כמה דקות לפני התרגד והוא היה עצבני. המגד אמר ש״יש לך חשבון פתוח אצלי״. עכשיו אני מחכה למשפט מח״ט אך גם שם אני רוצה לסרב , ולהגיע לבית דין שמישהו ייצג אותי. גיששתי קצת באינטרנט וראיתי שאפשר לסרב רק פעם אחת, קראתי שאני צריך לשמוע הכל הקשור למשפט ( מה שלא קרה כי שהמפ דיבר עם המגד אז אמרו לי לצאת ) , הוא לא אמר לי שאני זכאי להישפט לרמה הממונה עליו(המחט) או בכלל לבית דין. עכשיו לשאלות: 1.אפשר לסרב פעמיים? 2. המשפט התנהל כשורה? 3. אני זכאי לבית דין? ( הרסר הביא לי טופס להעביר את התלונה לבית דין אך הוא אמר הם לא שמים פס על זה)? 4. במשפט מחט אפשר להביא עורך דין? *נכתב דרך האייפון מצטער אם לא יצא טוב.
|
|
יציאה מהצבא
|
maximum_2009
|
3/16/2012 12:24:00 PM
|
|
|
אני גרר בבאר שבע ומשר ברמת הגולן שחקן כדורגל לא יכול בלי זה אני חייב לצאת ליומיות השבוע הייתי בנוהל התאבדות ובאמצע הנוהל הרמתי סכין ואיימתי לחתוך כי אפחד לא התייחס הרסר בא שאלת מה קרה אמרתי לו באלי למות וזה הוא שלח אותי לפסיכיאטר אזרחי הפסיכיאטר הבין שאני לא רוצה לצאת מהצבא אלא רק רוצה לשנות בסיס ולעשות יומיות ונתן לךי חוות דעת והפניה לפסיכאטר צבאי אתמול הייתי אצל הקבן כדי שיפנה אותי לפסיכיאטר ואמרתי לו שאני לא רוצה לצמאת מהצבא ואז פתאום הוא אמר שלא כל כך שואלים אותי כבר אחרי שיש לי הפניה וניסיון פגיעה אז הוא הלחיץ אותי מאד כי אני רוצה לשרת אבל קרוב לבית מה אאתם אומרים הוא סתם מאיים או שבאמת הפסיכיאטר יוציא אותי בניגוד לרצוני ולמרות שאני בריא
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130878
תשובה
|
tchvu3
|
17/05/2012
|
|
אל תדאג, רק במקרים חריגים וקיצוניים מוציאים אדם משירות צבאי בניגוד לרצונו, חוץ מזה שאתה צריך לחתום על טפסים שמאשרים על שינוי פרופיל, ואם לא נראה לך פשוט אל תחתום. ועוד דבר, ברגע שאדם מאיים בהתאבדות ומראה אמצעי וכוונה אז הוא מקוטלג כמתאבד פוטנציאלי (בתפקיד שלי אני מתעסק עם פירטיי חיילים ותהליכים כאלה אז סמוך עליי, אני יודע על מה אני מדבר). אם תראה לפסיכיאטר שאתה בסדר בראש וממש לא רוצה לצאת מהצבא הוא לא יוציא אותך, ואל תפחד ממה שהוא אומר לך, הרבה מזה זה לראות איך תגיב. דבר איתו ברוגע ותראה מחושב והכל יהיה בסדר. בהצלחה אחי.
|
|
עריקות
|
aviv112
|
5/14/2012 1:06:00 PM
|
|
|
שלום אני עריק כבר 103 יום מתכוון להסגיר את עצמי ביום ראשון לכלא 6 אני שייך כרגע לבה"ד 6 בצריפין חיל הלוגיסטיקה וברחתי בגלל שאני לא רוצה לעשות קורס בגלל כל מיני בעיות בבית אני רוצה להוציא תפקיד כמו 5 9 יומיות או פעם פעמיים בשבוע אני גר בקריות ויש לי ת"ש 5 רציתי לדעת כמה אני הולך לקבל בערך זאת עריקות ראשונה ועוד משהו רציתי לדעת איפה יש תפקידים כאלו בבסיסים באיזור שאני ידע מה להגיד לגחלת בכלא או אחרכך לקצין מיון אם יפלטו אותי מהיחידה לבקו"ם ..
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130874
תשובה
|
tchvu3
|
15/05/2012
|
|
אחי למה היית עריק כלכך הרבה זמן?? זה עושה המון בעיות באזרחות :/ למקרה שלא ידעת (ואני מניח שלא ידעת) מעל תקופת זמן מסוימת של עריקות פותחים לך תיק פלילי במשטרה לשבע שנים :/
|
|
שמירות לבנות
|
L.K_93
|
5/13/2012 1:55:00 PM
|
|
|
ףאיך זה הולך? אני אמורה לשמור השבע ואין לי שמץ איזה שמירות יש ואם אני בוחרת איפה לשמור (סמבצית, פטרולים והשאר) ואיך זה הולך מבחינת השעות. אז מישהו יכול להסביר לי ? וגם.. נגיד טאני שומעצ ממש מאוחר בליה. מה אני עושה עד השמירה? איפה אני יושנת?
|
|
מעבר לצלם צבאי
|
dorwaintrobe
|
5/12/2012 12:25:00 PM
|
|
|
אני משרת כרגע כרכז מתגייסים בלשכת גיוס. האם יש אפשרות והאם זה הגיוני בכלל שאני אוכל לצאת משם איכשהו לצילום צבאי (לא משנה חמשושים או משהו כזה). תודה
|
|
קבן
|
avihay685
|
5/7/2012 7:41:00 PM
|
|
|
קוראים לי עומר אני ביצעתי קורס משקי לוגיסטיקה בבהד 6 לאחר מכן שובצתי לבסיס בו המשק לוגיסטיקה הוא פקיד ואני חש ממש שלא בטוב בבסיס והם הציעו לי לעבוד באפסנאות בבית נבאללה אך אני סובל מאלרגיה לאבק (אינני נושא עליי פטור מאבק) ובעיות אלרגייה מסויימות בעור אני גם רוצה לציין שיש לי בעיות נפשיות של התקפי חרדה שעליהן נתן לי הקבן התש 4 אני מבקש את עזרתכם האם לפסול מקצוע? כי אני ממש מרגיש בתקופה הנוראה ביותר בחיי בבקשה תעזרו לי....
|
|
שאלה סופר חשובה
|
Mash
|
5/3/2012 4:14:00 PM
|
|
|
היי חברים למישהו ידוע משהו על התפקיד ביחידה ימ״ל 1024 לבנות? תודה מראש
|
|
העברת בסיס ותפקיד
|
natalirinsky
|
5/2/2012 5:27:00 PM
|
|
|
היי יש לי שאלה ממש דחופה וחשובה לי .. כרגע אני פקידה ואני שבועיים בסדיר במסלול חגם , הגעתי לשם כי בצו ראשון שלי שיקרתי שיש לי בעיות נפשיות כי רציתי שלא יגייסו אותי , ובגלל זה הורידו לי את הפרופיל ל45 .. עכשיו אני מתחרטת עלזה , ואני רוצה להיות תומכת לחימה אוו אפילו בקרבי , דיברתי עם הקבן והוא אמר לי שאין לי בעיות בריאותיות והבעיה רק בגלל השקר הזה הפרופיל נמוך ובגלל זה אי אפשר להיות בתפקידים משמעותיים אבל יש אפשרות לעלות את הפרופיל חזרה ל97 עם אני יבדק אצל פסיכיאטר .. בקיצור , איך אני עוברת מלהיות פקידה בבסיס פתוח , לקרבי ולבסיס סגור?
|
|
זה 2 דברים שונים פרופיל ומעבר בסיס
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130853
זה 2 דברים שונים פרופיל ומעבר בסיס
|
אדי כהן :]
|
04/05/2012
|
|
מעבר בסיס- תיידעי את המפקד שלך, גשי לת"ש, תוציאי טופס 55, תהליך של בערך חודשיים לקבל תשובה.. פרופיל- עניין רפואי, מול גורמים רפואיים (קב"ן, רופא יחידה)
|
|
רואקוטן בתקופת הצבא - האם חייבים לאשר?
|
Toni
|
5/1/2012 4:14:00 PM
|
|
|
במידה ורופא היחידה הפנה אותי לרופא מומחה וזה המליץ להתחיל טיפול ברואקוטן בדחיפות. האם המפקד שלי יכול למנוע ממני? מה הפקודה בצבא בנושא? חייל קרבי פרופיל 97, והרי לקיחת התרופה מורידה פרופיל זמנית. תודה.
|
|
אין פקודה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130852
אין פקודה
|
|
04/05/2012
|
|
יש פקודה אחרת- שמחייבת את המפקד להענות להמלצת הרופא.. הוא לא יכול להגיד לך לא ליטול כדורים..
|
|
אזכרה קרוב. מדרגה שניה
|
djzomber
|
4/29/2012 10:19:00 AM
|
|
|
לדודה שלי יש אזרכה האם זה מחובתו של המפקד לשחרר אותי
|
|
לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130850
לא
|
|
04/05/2012
|
|
הוא לא מחוייב לאשר לך.. אבל הוא יכול להחליט שכן לתת לך לצאת.. ואתה יכול לבקש לצאת מוקדם אם זה עוזר לך..
|
|
לחץ מהמפקדת
|
חיילת
|
4/18/2012 12:40:00 AM
|
|
|
היי, בזמן האחרון המפקדת שלי מאוד קצרה אליי. היא ממש קשוחה וכשמעצבנים אותה היא ממש לא נחמדה. בדרך כלל אני לא מגיעה למצבים האלה איתה כי אני טובה בתפקיד שלי אבל בשבוע האחרון הייתי מאוד לא מרוכזת ועשיתי הרבה טעויות.. הייתי היום בבית בגימלים עם מיגרנה, והיא כל חצי שעה התקשרה אליי וצעקה על כל מני שטויות, חלקן אפילו לא אשמתי.. אני ממש מרגישה שהיא לא מעריכה את ההשקעה שלי- אני המון פעמים נשארת אפילו יותר מאוחר ממנה (בלי שהיא מבקשת), אני בקושי לוקחת חופשים, ואני ממש מנסה לעשות את התפקיד בצורה הכי טובה שיש אפילו שלא היתה לי חפיפה בכלל ואני רק 3 חודשים בתפקיד. מחר היא בטוח הולכת לקחת אותי לשיחה כזאת שהיא תצרח עליי עוד קצת ואני מאוד רגישה בקטעים האלה.. אני צריכה עזרה איך להגיב לה? מה להגיד כדי שאני לא פשוט אגיד לה "את צודקת" למרות שהיא לא, ואתחיל לבכות? כי אני ממש כזאת ואני רוצה לעמוד על שלי. תודה
|
|
על מה ולמה?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130817
על מה ולמה?
|
|
21/04/2012
|
|
קצת בעייתי מה שאת מתארת.. יש קטע כזה שמפקדים לומדים להתנסח נכון, בצורה כזו שהם יוצאים טלית שכולה תכלת.. להיות חצופה ולהגיד הכל בפנים- לא תואם את האינטרסים שלך, כי בסופו של דבר את רוצה שהיא תעריך אותך ולא תחפש אותך על הדברים הקטנים לשבת בשקט- גם לא טוב כי היא תחשוב שהיא בסדר גמור ואת זאת שתמיד טועה.. אם טעית- תבואי בגישה הכי סבבה ותגידי לה שטעית, את בן אדם וזאת לא בושה.. אם את חושבת שאת צודקת- כדאי שיהיו לך טיעונים שיסבירו את זה ביום ג"- זכותך המלאה לא לענות לטלפון.. אם קרה ויש מקרה חירום בבסיס, יכולים להתקשר לבית\לאחד ההורים\ אפילו להגיע אליך הביתה.. אל תדאגי מזה.. ותנסי להנות מהזמן שלך בבסיס.. כשמגיעה השעה ללכת, את גם הולכת. זה שאת נשארת, לא אומר כלום לאף אחד.. מקווה שעזרתי.. בהצלחה :)
|
|
חוגר
|
zoriii
|
2/29/2012 9:57:00 PM
|
|
|
אם ברצוני להפוך את החוגר לחוגר קבע באיזה קצין העיר אני עושה את זה ?
|
|
לדעתי בשלישות בר"ג מתעסקים עם הנפקת חוגרים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130816
לדעתי בשלישות בר"ג מתעסקים עם הנפקת חוגרים
|
|
21/04/2012
|
|
|
|
לסגור חג - שני אחים - האם תקין?
|
anaty.y
|
4/3/2012 3:14:00 PM
|
|
|
האם מישהו מכיר חוק שאומר, שאם שני ילדים משרתים בצבא, אז אסור ששניהם יסגרו חג? (בשביל שהורים לא ישארו לבד בחג...) ואם קיים דבר כזה - למי פונים בעניין?
|
|
דרך ת"ש\מפקדים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130815
דרך ת"ש\מפקדים
|
|
21/04/2012
|
|