|
|
אני נפקד. מה מגיע לי?
|
yoniyob2
|
3/25/2012 11:41:00 AM
|
|
|
אני חייב לראות קב"ן ואמרתי ליחידה שאני חוזר רק לקב"ן. זכותי לדרוש כזה דבר?
|
|
לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130814
לא
|
אדי כהן :]
|
21/04/2012
|
|
אתה לא יכול להציב תנאים להגעה שלך לבסיס, אתה קודם מגיע.. דבר שני, אם ביקשת לראות קב"ן\פסיכיאטר מחובת המפקד שלך לאשר לך את זה.. (עפ"י פקודות מטכל"ל- זכות בסיסית של החייל, ואם המפקד שלך לא מאשר את זה- אתה יכול להגיש קבילה)
|
|
שאלה דחופה..
|
Omer
|
4/13/2012 3:58:00 PM
|
|
|
ביום ראשון 8/4 לצערי סבי ז"ל נפטר. (ההלוויה הייתה ביום שני) חוק מטכ"ל החדש קובע כי אני זכאי ל3 ימי חופש ע"ח המערכת. הבעיה היא שהשבעה מתחילה רק ממחר - 14/8 מכיוון שלפי המסורת לא יושבים שבעה תוך כדי החג (פסח) כדי לא לחרוג ממנהגי החג. השאלה היא אם אני עדיין זכאי לקבל את ה3 ימים האלה (משמע, ממוצש עד שני/שלישי) או שהימים האלה נחשבו כבר, לפני שהתחילה השבעה ורק מאז הפטירה.. תודה לעונים
|
|
קצת באיחור אבל
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130813
קצת באיחור אבל
|
אדי כהן :]
|
21/04/2012
|
|
לדעתי לא נותנים יום חופש ע"ח מערכת אלא אם כן חס וחלילה מדובר באבל מקרה ראשונה(אבא\אמא\אח\אחות) או אירוע משפחתי מקרבה ראשונה (לא כולל ברית\בר מצווה) כל זה אגב דרך משרד ת"ש.. בהצלחה
|
|
טופס 55 מעבר חיל
|
שבוז..
|
4/4/2012 2:17:00 PM
|
|
|
שלום לכולם..אני אסביר בקצרה..כרגע אני משרת בסדיר של יחידת סנפיר בחיל הים..אני נמצא בחוסר מוטיבציה רצינית שלא השתנתה..בטירונות אמרו לי תנסה להגיע לקורס ולראות איך שם..ניסיתי ולא השתנה כלום,בקורס אמרו לי לנסות להגיע לשירות הסדיר ולראות איך שם..התחלתי את הסדיר ביחידה והמצב לא השתנה כלל,התגייסתי בנובמבר 11 ואני רוצה לעבור לחיר..המשקית תש אמרה שאי אפשר אפילו לקבל גיבוש צנחנים כי זה אותו מדרג(גם צנחנים וגם סנפיר יחידות התנדבותיות) ממש לא טוב לי פה,באמת שניסיתי לראות את הצדדים החיוביים של היחידה אבל זה פשוט לא השירות שאני מחפש ואני חייב לעבור!תודה לכל מי שיקדיש רגע מזמנו על מנת לעזור לי..חג שמח!
|
|
לדעתי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130801
לדעתי
|
elinka2
|
17/04/2012
|
|
הבעיה היא המעבר בין החיילות- מחיל הים לזרוע היבשה. לדעתי אתה חייב להגיש את הטופס. עם מכתב מתחנן. ויש מצב שיתנו לך. לוחם שחסרה לו מוטיבציה הוא לוחם רע. לוחם שרע לו ורוצה להישאר לוחם- משתדלים לעזור לו. לא ככה?
|
|
דרגת רבט.
|
eladbokz1
|
4/7/2012 6:58:00 PM
|
|
|
היי, אני כבר 6 חודש בצבא ורציתי לברר מתי אקבל את דרגת הרב""ט. אני ג"ובניק (לא תומך לחימה) שמשרת במודיעין בקריה.
|
|
לדעתי..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130799
לדעתי..
|
elinka2
|
17/04/2012
|
|
תומך לחימה- אחרי 8 חודשי שירות. ג"ובניק- לדעתי אחרי 10 חודשי שירות.
|
|
עבודה בערב יום הזיכרון (יום העצמאות)
|
gal432
|
4/16/2012 10:15:00 PM
|
|
|
דרושים חיילים לעבודה בערב יום העצמאות, ה25/04 בין שעות 16:00-00:00, כשמונה שעות. 40 שקל לשעה, תשלום במזומן בסיום העבודה העבודה תתחיל באלנבי 31, שם ישלחו אותכם למקום המכירה, עבודה כיפית בסביבה טובה העבודה היא מכירת בלונים וצעצועים בכל איזור גוש דן לפרטים מנחם- 0544509919
|
|
*פונה גם לנשים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130795
*פונה גם לנשים
|
gal432
|
16/04/2012
|
|
*המודעה היא בלשון זכר לטעמי נוחות, המודעה פונה לשני המינים*
|
|
שאלה חשובה ודחופה !!!
|
ido7454484
|
4/15/2012 5:09:00 PM
|
|
|
מישהו בבקשה יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מוציא ספורטאי פעיל\ מצטיין??? מה צריך לעשות בדיוק וכו".. ראוי לציין אני כבר בשירות הסדיר שלי.
|
|
מערכת לבחירת נהג תורן
|
4/4/2012 11:03:00 AM
|
|
|
האלן חברים, לפני שלוש שנים שהייתי חייל אני וחברים שלי תמיד היינו מתווכחים בימי שישי מי לוקח רכב. לא מעט פעמים מי שלקח בסופו של דבר רכב התבאס והרגיש שהוא זה שתמיד נבחר להיות הנהג התורן. כל המצבים האלה הובילו אותי לרעיון לבנות תוכנה שיודעת לנהל טבלת צדק ולבחור נהג תורן. בחודשים האחרונים התפנה לי זמן ובניתי את אפליקצית מי-נוהג. הרעיון הוא פשוט, מתחברים, בוחרים עם מי רוצים לצאת (מהחברים בפייסבוק), מסמנים קריטריונים עבור אופי היציאה, והמערכת מנהלת עבור אותם חברים טבלת צדק ובוחרת נהג תורן. בנוסף אפשר לראות מי עוד יוצא למקומות שאתם יוצאים אליהם ולדבר עם החברים שיצאתם איתם. האפליקציה כרגע נגישה רק דרך הדפדפנים אבל בקרוב תהיה גם גירסא למובייל. אשמח לשמוע תגובות http://www.minoheg.com האלגוריתם שעומד מאחרורי חישוב הנקודות הוא חכם ויודע לספור נקודות לפי סוגי יציאה שונים (אירוע מיוחד/ מרחק/ מועדון וכדומה)
|
|
זכויות ימי חופש
|
oli_9
|
4/3/2012 9:04:00 PM
|
|
|
אני חיילת במשרד הביטחון, האם מותר לצבא להכריח אותנו לחתום על 4 וחצי ימי חופש במהלך חופשת פסח (כשאין הדממה בבסיס)?
|
|
מחנה קרן
|
nftyruby
|
3/29/2012 10:31:00 AM
|
|
|
מישהו יודע לספר על תנאי השרות במחנה קרן? והאם עוצבת הגליל מחולקת לבסיסים וזה אומר שמי שב"קרן" אינו ביחד עם אלו שב"רעם"?
|
|
שאלה בנושא זכויות
|
alyx.rock
|
2/27/2012 2:15:00 PM
|
|
|
שלום, בשעה טובה אני והחבר שלי התחתנו, אחרי הרבה לחץ ויחס מגעיל ממפקדיו, שמנעו ממנו חופשת חתונה בעזרת איומים לא לאשר את המעבר שלו ליומיות בבסיס קרוב לבית. לא רק שהם מנעו ממנו את החופשה המגיעה לו (הכריחו אותו לחתום על וויתור), הם גם אישרו לו להישאר בבית רק יום אחד לאחר החזרה מהחו"ל, ולמרות שהוא הסביר להם שאנחנו חוזרים הביתה רק בסביבות ארבע לפנות בוקר ועלינו גם להספיק לגשת למשרד הפנים לפני שיחזור לבסיס, ולמרות שהוא ניסה לדבר אל לב מפקדתו ולהסביר שההיריון שלי (חודש חמישי) דורש ממני מנוחה, זה מה שהיה ונסענו למשרד הפנים למחרת. כמובן שהיחס המגעיל והזלזול של מפקדיו לו מאפשרים לו להגיש עליהם תלונה כלשהי מכיוון שהם מאיימים עליו שעם הוא יפתח את הנושא, הם ידאגו שהוא לא יקבל יומיות וגם עם כן, הן יהיו רחוקות מהבית, חשוב לנו שהוא יחזור הביתה כל יום כמה שיותר מוקדם כי אין לנו שום תמיכה כלכלית וכנראה שהוא יאלץ לעבוד בחודשים הראשונים שלפני ואחרי הלידה. אני מצטערת שההודעה שלי לא קצרה ולעניין, אבל רציתי להתייעץ אתכם, האם באמת אין מה לעשות? אנחנו צריכים לוותר להם ככה בכל פעם כשאנחנו אפילו לא יודעים עם בסופו של דבר הם יעבירו אותו ליומיות או לא? ועוד שאלה, ההיריון כמו שאתם מבינים, זה פצצת הורמונים בגוף, וחוץ ממנה, עוד לפני ההיריון סבלתי מבעיות דיכאון (המפקדים שלו יודעים את זה, הוא דיבר איתם על זה והם אפילו קיבלו מכתב מהעובדת הסוציאלית שלי), כרגע מאוד קשה לי בלעדיו, אני כל הזמן מתבאסת ונופלת לדכאונות, ובגלל שהמשפחות שלנו הפנו אלינו את הגב לאחרונה, אין מי שיתמוך בי ויהיה איתי. כרגע הוא שבוע בבסיס ושבוע בבית, והשבוע שהוא בבסיס הופך לשבוע מכוער בלעדיו. האם בתור זוג נשוי יש לי הזכות לבוא לבקר אותו או לישון בבסיס? הוא פקיד במלונית של חיילים, יש לו חדר משלו כמו של הטייסים, עם מיטה זוגית, מקלחת וכל מה שרק ירצה. הוא מספר לי שנשות חיילי קבע מגיעות להתגורר במשך כמה ימים מדי פעם במלונית שלהם, האם הזכות הזאת מגיעה רק לאנשי קבע? אין שום דרך לדבר אל לב אנשי הצבא בבסיס שלו? זה מרגיש שלא רק שלא אכפת להם ולא בא להם לעשות כלום, לפעמים הם אומרים לו דברים אכזריים ואפילו המפקדת שלו שאחראית על רוב הדברים שקוראים במלונית, שיילדה לפני כחצי שנה, מתנהגת כמו אישה קרה וחסרת לב שלא מבינה בכלל את מה שעובר עלינו. תודה לכל מי שקרא את כל ההודעה שלי, ותודה רבה למי שיגיב ואולי ידע לייעץ מה לעשות. יש לי עוד הרבה שאלות כמו מה המשכורת שהוא ייקבל אחרי הלידה, מכיוון שאנחנו בבעיה כלכלית גדולה עכשיו, ללא תמיכת ההורים, ובגלל ההיריון אני לא מצליחה למצוא עבודה ואנחנו נאלצים לחיות על חשבון ההורים והמשכורת שלו, של 300 שקל לחודש, ולשמוע כל פעם מההורים שהוא צריך למצוא עבודה ולהשכיר דירה. לא תיהיה שום תמיכה מהצבא? כספית? שחרור מוקדם? חופשים? לא יודעת. העובדת ת"ש אמרה לו שהיא חושבת שהוא יקבל משכורת של ארבעת אלפים אחרי הלידה, אבל היא רק חושבת. ולי קשה להאמין שהצבא יישלם לו משכורת כזאת.
|
|
יש פקודות מטכ"ל
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130733
יש פקודות מטכ"ל
|
yoniyob2
|
25/03/2012
|
|
אכן מצב לא נעים הייתי מציע לך להיכנס לפקודות מטכ"ל ולחפש את הזכויות של נשואים. אם מגיע לו משהו והוא לא מקבל תצלמו את הפקודות האלה ותראו למפקדים שלו ותאיימו בקבילה. אני בטוח שדברים יזוזו. וכלל חשוב: להיות נחושים!! לא להיות פראיירים לדפוק על שולחנות. רק ככה דברים זזים http://dover.idf.il/IDF/info/information_resources/pkodot/default.htm
|
|
מזל טוב!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130746
מזל טוב!!
|
odelson
|
26/03/2012
|
|
אני מסכימה עם זה שמעליי, אתם חייבים לאיים ולעמוד על שלכם, בצבא לא מקבלים כלום בדרך נחמדה. חוץ מזה - שבעלך היקר ייקח את עצמו לקב"ן וישתחרר מהצבא ד=ח=ו=ף ! יש מקרים שאין מה לעשות, אם נתקעת במקום חרא אין לך איך לצאת ממנו. שיחרטט לקב"ן שהוא לא יודע איך להתמודד עם הדכאונות שלך ושלפעמים בא לו לחתוך לעצמו ולך את הורידים... שה" ישמור אתכם ותצליחו!
|
|
דחוף!! חר
|
soferret
|
2/29/2012 8:38:00 PM
|
|
|
היי, אני צריכה להגיע לחר"פ ירושלים ואין לי מושג איפה זה- מישהו יודע? שמעתי על מרפאת שנלר אבל לא נראה לי שזה זה כי ניסיתי להתקשר והמספרים מנותקים, וגם לא כתובה כתובת בשומקום.. אם מישהו יודע איפה זה החר"פ ומה הטלפון שם אני ממש אודה לכם!
|
|
החר"פ החדש בירושלים?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130745
החר"פ החדש בירושלים?
|
odelson
|
26/03/2012
|
|
אם כן זה נמצא בהר הצופים. מחוץ לתחנה מרכזית בירושלים את לוקחת קו 68 (יש גם עוד הרבה קווים אחרים), ויורדת בתחנה האחרונה במנהרה של האוניברסיטה בהר הצופים. משם את חוצה לצד השני של המנהרה ולוקחת קו 48/48א - יש אותו כל חצי שעה עגולה, נסיעה של בדיוק 2 דק". (אי אפשר ברגל).
|
|
יציאה לקורס באמצע השירות
|
odelson
|
3/26/2012 11:20:00 PM
|
|
|
|
|
יציאה לקורס באמצע השירות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130744
יציאה לקורס באמצע השירות
|
odelson
|
26/03/2012
|
|
היי!! התגייסתי בפברואר 11 (לפני שנה וחודש)בתור פקידה ולא עשיתי קורס. כיום אני מרגישה שאני נורא מבזבזת את עצמי ואת היכולות שלי. עכשיו, אני יודעת שקצת מאוחר מדי בשביל זה, אבל הייתי רוצה לדעת בכל זאת לאיזה קורסים אני אוכל לצאת עכשיו עם פז"ם כמו שלי, לחוות קצת צבא? לא יהיה אכפת לי גם לחתום קבע- העיקר לא להיות מוקפת בג"ובניקים שבוכים שב2 הם עוד בבסיס.
|
|
שאלה בנושא צבא ארה"ב
|
בר בן לולו
|
3/25/2012 11:12:00 PM
|
|
|
שלום.... רציתי לשאול אתכם אם מישהו יודע מה אני צריך לעשות כדי להתגייס לצבא ארה"ב לאחר השחרור שלי מצה"ל עוד שנה ו-4 בעזרת ה" פשוט אני רוצה להיות לוחם ופה הצבא המזדיין הזה לא נותן לי בגלל שאני נער מק"ם ועוד כמה דברים ואני פרופיל 97 בלי שום סעיף פוסל בקיצור אני שמעתי שאפשר לדבר עם הנספח הצבאי בשגרירות ארה"ב ולהגיש בקשה אם מישהו יודע שקיים, שאפשר, שמכיר מישהו שעשה את זה משהו... שיעזור לי.. לילה טוב :) בר בן לולו
|
|
מדריכות חי"ק- חיל תקשוב
|
shaivered123
|
3/19/2012 10:06:00 AM
|
|
|
מישהי יכולה להגיד אולי מה היציאות? בקורס ובסדיר? ואיך בסוף הקורס נעשים שיבוצים לממרם יחידות שדה או להישאר בבהד 7?
|
|
אי התאמה או סעיף נפשי?
|
karosta1992
|
3/17/2012 2:36:00 PM
|
|
|
אז ככה,אני בן יחיד קודם כל,יש לי אמא חד הורית,עם בעיות כלכליות קשות חובות של 20 אלף שקל בבנק,חיה מקצבת ביטוח לאומי,וסובלת ממחלה סכיזופרנית קשה,וחייבת את העזרה שלי בבית. יש לי דיכאונות קשים מהמצב של אמא שלי בבית,ובכללי מז"ה שאני מרגיש מיותר בצבא,והיחס של האנשים בצבא מגעיל,גם מבחינת מפקדים וגם מבחינת אנשים. אמנם אני אפסנאי,שגם ככה לא עושה כלום וסובל מאסטמה ומכל מיני אלרגיות בעל פרופיל 72 :S שאין לי שמץ למה קיבלתי כ"כ גבוה... יש לי ת"ש 7,אבל אני רוצה לקבל 5\9 יומיות עד 2 כי אני מת לחזור לגור בבית,כרגע אני גר עם אבא,והוא לא אדם סימפטי כל כך... אני חייב לעבוד ולחזור לגור בבית,כי בכל יום כאן אני סובל,עכשיו במידה ואני אצא מהצבא,כי אני שוקל אם לא אקבל 5\9 יומיות,זה סעיף אי התאמה או נפשי? כי לפי מה שהבנתי יעשו לי בעיות עם רישיון ועבודה אם אצא על נפשי. לעומת זאת על אי התאמה לא עושים הרבה... מלבד משכנתא וזה...
|
|
עיכוב דרגה
|
itaiw15
|
2/4/2012 7:52:00 PM
|
|
|
טוב אז ככה התגייסתי לקרבי באוגוסט 2010, שלושה חודשים לפני שהייתי אמור לקבל סמל ( שנה וחודש בצבא) נכנסתי למעצר וקיבלתי עיכוב דרגה של שנה. מה שאומר שאת הסמל אני מקבל בשנתיים וחודש. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם העיכוב תקף רק על הסמל ואת הסמר אני יקבל כרגיל בשנתיים וארבע או שגם את הסמר אני יקבל שנה מהסמל ( במקרה הזה לא יקבל כלל) ? תודה מראש לעוזרים :)
http://shmatul.net/sig_150180.gif
|
|
עיכוב דרגות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130708
עיכוב דרגות
|
Orankriti
|
17/03/2012
|
|
כשהייתי חמישה חודשים בצבא קיבלתי כלא,קיבלתי רבט כשהייתי שנה ןחמישה חודשים בצבא,השאלה שלי אם העיכוב דרגה נמשך לסמל ולסמר?
|
|
הסיפור שלי קצת מורכב..
|
ליאור ..
|
3/15/2012 8:22:00 PM
|
|
|
התגייסתי לתצפיתניות , עברתי טירונות וקורס בסיירים-חודשיים וחצי . יש לי בעיות קשב וריכוז והיה לי אבחון ,שאבד. עד שהצלחתי לצאת ולעשות אבחון נוסף, שלושה שבועות לפני הסוף - כי היציאות שלי היו 12-2.. קיבלתי נירולוגית יום לפני שעזבתי את סיירים ששם היא שאלה אם אני רוצה לקחת ריטלין וסירבתי, היא כתבה לי המלצה לשינוי תפקיד. משם היו צריכים לשלוח אותי לוועדה רפואית , אבל בגלל שעליתי כבר לגדוד זה נמשך והסתבך.. כולן עלו לפלוגות ואני נשארתי בהמתנה במשך שבועיים . הרופא בגדוד לא שולח אותי לוועדה רפואית כי הוא טוען שבגלל שאין לי המלצה לריטלין הוועדה הרפואית לא תעזור, אז אני נמצאת בחריגים ..ייקח זמן עד שיהיו תשובות מהחריגים ובנתיים המג"ד שלי רוצה להכניס אותי לתפקיד עד שיהיו תשובות מהוועדה החריגה .. זה חוקי ? ועוד שאלה- אין סיכוי שאני אסכים להיכנס לתפקיד, גם אם זה אומר לסרב פקודה למג"ד ..מה העונשים של זה? וגם אחרי שאצא מהתפקיד , איך אני יכולה לצאת מהגדוד עצמו למז"י ולקבל תפקיד יומיות ?
|
|
סוודר צבאי
|
אולגה
|
2/7/2011
|
|
|
היי ח"ברה אם מישהו יכול לעזור עם סוודר צבאי של חיל האוויר, הקצינים לא מרשים להנפיק את הסוודר לחיילים וקר בחוץ... תודה. טל" 0509101477, אם צריך אני אגיע בעצמי כדי לקחת את הסוודר. ממש חשוב ושוב פעם תודה.
|
|
מעיל קצינים
|
אמיר
|
3/6/2012 8:45:00 PM
|
|
|
אני מחפש מעיל קצינים ירוק.. שמעתי על מישהי שרשמה הודעה באחד מהפורומים, התמזל מזלה ומצאה מעיל למסירה. אני רוצה גם לנסות את מזלי.. האם יש מישהו כזה פה? :)
|
|
טופס 55
|
אנונימי
|
3/5/2012 2:26:00 PM
|
|
|
שלום לכולם לפני קצת פחות משנה וחצי התגייסתי לצה"ל עם פרופיל 64 וקה"ס (קשיי הסתגלות) 42 לחי"ח מתחילת דרכי בצבא ניסיתי להפתר מהסעיף קה"ס ולהעלות פרופיל וכל הזמן דחו אותי בטירונות אמרו לי חכה שתגיע לקורס בקורס אמרו לי חכה שתגיע לסדיר בסדיר המפקד שלי כל הזמן שכח\דחה אותי "אני עסוק עכשיו" וכאלה אחרי בסוף חזרתי לעוד קורס ששמה אמרו לי שאני פה זמנית וכשאני חוזר לבסיס שלי הרגיל שאני אבקש שמה בסופו של דבר אחרי 8 חודשים הצלחתי להעלות את הפרופיל ל97 ורק אחרי שנה וחודשיים סוף סוף ראיתי את הקב"ן שהוריד לי את הסעיף קה"ס עכשיו לפני כחודש הגשתי טופס בקשה לשינוי שיבוץ לעבור ליחידה קרבית והוא נדחה בגלל שיש לי עכשיו יותר מדיי פז"ם או בשפה שלהם "יתרת שירות אינה מספיקה" זה ממש מבאס לדעת שזאת הסיבה שדחו אותי כשאני כמעט שנה וחצי מנסה להעלות פרופיל ולסדר את כל הבעיות ואז לקבל תשובה כזאת מה אפשר לעשות עם זה?
|
|
דחוף!! חר"פ
|
soferret
|
2/29/2012 8:34:00 PM
|
|
|
היי, אני צריכה להגיע לחר"פ ירושלים ואין לי מושג איפה זה- מישהו יודע? שמעתי על מרפאת שנלר אבל לא נראה לי שזה זה כי ניסיתי להתקשר והמספרים מנותקים, וגם לא כתובה כתובת בשומקום.. אם מישהו יודע איפה זה החר"פ ומה הטלפון שם אני ממש אודה לכם!
|
|
שאלה דחופה :)
|
odelia618
|
2/27/2012 8:02:00 PM
|
|
|
אני חודשיים בצבא, עשיתי טירונות 01 עכשיו אני מזכירה רפואית. אחת המזכירות נשלחה להגנ"ש ולא הרגישה טוב ביום חמישי .. המפקד שלי אמר לי להחליף אותה במקום לצאת לסופ"ש השאלה שלי כזאת.. האם מותר לו להגיד לי את זה שעתיים לפני? והאם מותר לי לעשות הגנ"ש בכלל?
|
|
שאלה קשה בקשר ליציאות פרטים בפנים!
|
sfdsd
|
2/27/2012 12:14:00 AM
|
|
|
אז ככה. השאלה פשוטה לחלוטין. אני משרת בבסיס פתוח בתפקיד של שבוע-שבוע. מכיוון שהבסיס פתוח. אין לנו שישי-שבת. ובעצם התפקיד שלי הוא 5-9. השאלה האם אני יכול ללכת לבית כל יום ביומו הביתה אחרי סיום התפקיד אותו אני מבצע. ולמעשה אני אעשה 5-9 יומיות. אם אעשה זאת. יש אפשרות שאני אשפט על נפקדות של פחות מ-24 שעות? יש בכלל "תקן" כזה שהיציאות שלו הם 5-9 יומיות? או ש5-9 יומיות זה בכלל המצאה של חיילים שעושים שבוע-שבוע בבסיסים פתוחים? רצוי לציין שבתפקידי אני עושה אך ורק את התפקיד שלי ולא מעבר לכך. ככה שבסיום התפקיד. אני פנוי לעסוק במה שמתחשק לי. אשמח לתשובות ענייניות מאנשים שמבינים קצת ויודעים קצת על המושג 5-9 יומיות ו\או על התיאור והשאלות אשר הצגתי במהלך ההודעה. תודה רבה.
|
|
פסילת מקצוע/שינוי שיבוץ אחרי קבלת תש 5
|
ARSENAL
|
2/26/2012 8:27:00 PM
|
|
|
שלום. אני גר באופקים ויש ברשותי כרגע ת"ש 3 שהוצאתי לפני הגיוס. אני משרת במ.צ בצריפין בתור מפקד בכלא,וממש בא לי לצאת משמה,כל אפטר שיש לי לוקח לי רק 4 שעות עד שאני מגיע לבית וגם אם משחררים אותי על הבוקר ב10 לוקח לי להגיע ב2-3 בצהריים רק לבית. אני בתהליכים של לעלות את הת"ש שלי לת"ש 5,בינתיים הכל הולך טוב,היה לי כבר ביקור בית והם התרשמו שאני באמת צריך לשרת יותר קל"ב בגלל המצב המשפתי שלי. ככל הנראה יעבירו אותי או לבסיס אורים או למחנה נתן. הפחד הגדול שלי הוא שיתנו לי להיות בשיטור,הכוונה לאלה שמחלקים דוחות,ברגע שאני עובר שינוי שיבוץ איך זה אמור ללכת?,ידבר איתי הקצין/נגד שביחידה שאני אהיה וישאל אותי בתור מה אני רוצה להיות שמה?,או שהוא בוחר לי אוטומתי את התפקיד שאני אהיה בו? ובמידה ואני באמת אעשה יומיות ואוטוטו פסח,חייל שיש לו ת"ש 5 הוא אמור להיות בבית כל השבוע של הפסח או בכל זאת להיות בבסיס? תודה לעוזרים.
|
|
שאלה דחופה
|
awaw14
|
2/24/2012 3:58:00 PM
|
|
|
היי מה קורה? תגידו יש פה מישהו ששירת בעבר או מכיר את גדוד חי"ק אמירים 376 בצריפין ויכול לתת מידע על השירות והתפקיד בגדוד כחלק מתפקיד הטממניק האם התנאים טובים הבסיס סגור או פתוח כמה פעמים סוגרים שבת וכו אני חייב תשובה דחוף מי שיכול לעזור אני אשמח
|
|
פקודות מטכל בנושאי סגירת חגים
|
avi
|
2/21/2012 9:59:00 PM
|
|
|
אהלן.. אני סגרתי את ראש השנה בבסיס ומצאתי שאני צריך לסגור גם את פסח.. הבנתי שיש פקודת מטכל שאומרת שאם סגרתי את ראש השנה אז אני לא יכול לסגור את פסח. מישהו יודע על מה מדובר?
|
|
שאלה חשובה!!! בנוגע לקד"צ נהיגה ויציאה ללוחמה
|
dana_t93
|
2/17/2012 3:42:00 PM
|
|
|
במידה ועשיתי קד"צ נהיגה וכרגע אני נהגת בט"ש בגבול, צריכה לקבל רב"ט כל רגע. אני מעוניינת להרחיב את הרובאי שלי ולהיות לוחמת. אני אוכל לצאת ללוחמה למרות שעשיתי קד"צ? אם כן, למי עליי לפנות כי החטיבה לשי לא הכי יודעת לתפקד. תודה לעונים!!!
|
|
טיו ל אחרי צבא לאיטליה
|
gal_yahalon
|
2/12/2012 4:50:00 PM
|
|
|
אנחנו מתכננים החברה הקרובים לטוס לטיול באיטליה, יש לנו שם דירה של אחות של חבר שלי, היא לומדת שם וכשאנחנו נהייה שם היא תהייה בארץ בחופשה, ככה שיוצא פגז, ומסתדר כל עניין החסכון של הוצאות על מגורים ובתי מלון. אני חושב שאנחנו צריכים לשכור רכב כשנהייה שם, זה הרבה יותר נכון שיש לך רכב צמוד וגיפיאס צמוד, מאשר כל היום ללכת ברגל, וליסוע ברכבות. העניין שלא כולם בראש שלי ואומרים שרכב יעלה לנו הרבה כסף. אולי זה יעלה קצת יותר אבל זה שווה את הנוחות לא ככה?
|
|
אחי ש.ג זה נחשב מקום לם
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130580
אחי ש.ג זה נחשב מקום לם
|
naty1212
|
12/02/2012
|
|
אחי שלום ש.ג בצבא יש בהם מפזר חום או מזגן כך שהש.ג ברוב הבסיסים מחומם אז אתה יכול לבצע שם שמירות...
|
|
שווה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130595
שווה!
|
browneyes435
|
15/02/2012
|
|
תראה, אני כבר משוחררת, אבל אני כן יכולה להגיד לך, שהמשפחה שלי ואני עשינו טיול (לפני שהתגייסתי) לאירופה (לא היינו באיטליה, אבל חברה שלי אמרה שרומא פשוט מדהימה ומומלץ ביותר) והם שכרו רכב בעזרת חברה בשם "טריפטי" שממה שאני יודעת זאת חברה בינלאומית אבל אפשר להזמין רכב כבר מהארץ. ובקטע של השכרת רכב, זה באמת שווה, כי אז אתם לא תהיו תלויים בתחבורה הציבורית. תחשוב, תרצו לצאת בלילות, ואז תהיו תלויים במונית (שזה המון כסף) ובטח אוטובוסים כבר לא יהיו... :/ אז לא כדי. ככה אני חושבת.
|
|
פטור- שמירה בעמדה מוגנת מקור בחורף
|
moshepriev123
|
2/12/2012 3:32:00 PM
|
|
|
קיבלתי פטור של שמירה בעמדה מוגנת בחורף רציתי לדעת למה הכוונה והכי חשוב האם הפטור הזה פוטר אותי משמירה בש.ג??.?
|
|
שלום רב לכל החיילים! נא לקרוא את התוכן בבקשה:)
|
rona_aa
|
2/10/2012 11:32:00 AM
|
|
|
חיילים יקרים! מאז מקרה הרכבת חשבתי לתומי והחלטתי שהשכבה שהכי זקוקה למחאה היא שכבת החיילים אתם בני 18 - 21 נותנים ומקדישים את חייכם למען המדינה והגיע הזמן שתקבלו גם בחזרה ! כל הדוחק , מנות הקרב, שמירות מעיקות והקרבה למען המדינה כל אלו דברים שלא מה בכך ולכן בע"ה אני מנסה להקים למענכם מחאה כנסו בבקשה לדף הפייסבוק וציינו שם נקודות עיקריות שאם ישתנו יהיה לכם הרבה יותר נעים במהלך שירותיכם הצבאי ! ואני מדברת כאן על שינויים אמיתיים ומהותיים אנא תתייחסו לעניין ברצינות זה הדף :http://www.facebook.com/pages/%D7%92%D7%91-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%99%D7%9C/314990758546960 ושיהיה לנו בהצלחה בע"ה ליצור שינוי אמיתי! זה הזמן אחרי כל המחאות החברתיות והממשלתיות הגיע זמן החיילים לצעוד בתורן!
|
|
הקישור לא עובד ולכן חפשו את הדף : גב לחייל בפייס.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))130570
הקישור לא עובד ולכן חפשו את הדף : גב לחייל בפייס.
|
rona_aa
|
10/02/2012
|
|
אני רואה שהקישור לא עובד כמו שצריך ולכן חפשו את הדף בפייסבוק שנקרא גב לחייל יום מקסים ושבת שלום:)
|