|
|
אני בבעיה.
|
וואלה
|
10/24/2006
|
|
|
טוב אז ככה. אני וחבריי בני 18 - 20. האמת שרק אני בן 18(יש לי עוד פחות מחודש). כולנו היינו עד לא מזמן בקשרים ארוכים ככה שמרבית חיינו לא היינו ממחפשי האקשן. הלכנו לפאבים טובים ורגועים, למסעדות עם אחלה אוכל, למסיבות טבע(רובנו אוהבים טראנס). עכשיו לכולנו כבר אין חברות. בזמן האחרון היה עוד אקשן שכל אחד בזבז את מלאי הידידות שנצברו במהלך השנים. אך כעת אנו עומדים בפני בעיה. רוב המקומות אליהם אנחנו יוצאים לא בדיוק תואמים את הגיל שלנו. וכשיוצאים מהבצא אז רוצים אתם יודעים.. אז אני אשמח אם תמליצו על מקומות שאתם אוהבים. מקומות עם אלכוהול טוב ובחורות. תודה מראש.
|
|
איפה אתם גרים?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))28280
איפה אתם גרים?
|
gil
|
29/10/2006
|
|
|
|
לכל מי שיש לו חברים:
|
bennng
|
10/22/2006
|
|
|
חברה עשיית כסף מהפלאפון מדהים אגב: זה לא photoshop לכל הסקפטים למיניהם דבר ראשון כנסו לפה: http://www.planetnana.co.il/boazaviv/heshbonnnn.GIF זה היה לפני חודש זה העדכני- http://www.planetnana.co.il/boazaviv/imperia.GIF
תירשמו באתר בצד ימין
http://bergile.smser.co.il שלחו הודעה מהפלאפון Join Bergile למספר: 3636
כסף שנכנס ממקור שלא האמנתם שיכול להיכנס-מכשיר סלולרי! פשוט ג-א-ו-נ-י.
|
|
סקר: כמה פעמים (רצוף) גמרתם כשעשיתם סקס?
|
הסוקרת
|
10/8/2006
|
|
|
אני בת אז זה לא חכמה... 12...
|
|
שאלה לבנות
|
רותם
|
5/24/2006
|
|
|
אני יוצא עם מישהי כבר שבועיים והיא עוד לא ראתה אותי ערום אני מישהו שאפשר לקרוא אותו שעיר מאוד , ולחברה הקודמת שלי לא היה בעייה עם זה. אז תגידו לי בבקשה - גבר שעיר זה מחרמן או שזה מגעיל? תודה
|
|
"לקרוא לו"
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10122
"לקרוא לו"
|
רותם
|
24/05/2006
|
|
אני לא עולה חדש..(בלי להעליב)
|
|
מגעיילללל
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10141
מגעיילללל
|
גלי
|
25/05/2006
|
|
|
|
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10143
|
נועה
|
25/05/2006
|
|
אני בטוחה שאם תגיד לה ותדברו על זה זה לא יהיה נורא. במחשבה שניה, אולי עדיף לא לדבר על זה כדי לא להפוך את זה לעניין גדול
|
|
כנס...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10185
כנס...
|
פלדלמן (=
|
25/05/2006
|
|
תקשיב..אתם כולה שבועיים ביחד...מה הדחף הזה שהיא תראה אותך ערום??? ..אם יוצאות לך קצת שערות מהצווארון של החולצה, תאמין לי היא יודעת את מידת השעירות שלך..גם לפי השערות בידיים וגם לפי השערות ברגליים..לא חייב לראות אותך ערום כדי לדעת אם אתה שעיר או לא... אני מציעה שתשאל אותה אם זה מפריע לה (או משהו בסגנון)...למרות שלא נראה לי שיפריע לה אם היא אוהבת אותך או מרגישה אליך משהו...אני יודעת שאם אני הייתי אוהבת מישהו שהוא לא שעיר..זה לא מה שהיה מפריע לי...למרות שאני מעדיפה בנים שעירים...העיקר זה הפנימיות..לא החיצוניות... ..אה..ו..אני דווקא אוהבת שעירים..אז זה תלוי בטעם שלה... אני מעדיפה בנים שיש להם שערות כי לפי דעתי, בנים שאין להם שערות נראים נשיים מדי....
|
|
לי אישית לא בדיוק אכפת...חחח אבל
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10273
לי אישית לא בדיוק אכפת...חחח אבל
|
רותילה =)
|
26/05/2006
|
|
תראה אולי כדאי שתשאל אותה כזה...סתם אתה יודע...אני לא יודעת איך היא באופי ככה שקשה לי קצת להגדיר את התגובה שלה... אבל אל תדאג יהיה בסדר:) בהצלחה ;)
|
|
זה ישמח אותך לשמוע.....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14286
זה ישמח אותך לשמוע.....
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
שלטעמי גבר שעיר זה סקסי...... מעבר לזה....גבר בלי שיער זה דיי עצוב לדעתי. שיער זה משהו טבעי ואין לך מה להתבייש....סה"כ....כשעולה בך איזה חשש תזכור אותי מגיבה לשאלה שלך ... שיער זה גברי וסקסי מי שלא אוהבת שיער על גברים שתקפוץ ,היא מפסידה את הגברים הכי טובים....אלו שיוכלו לקבל גם את הסודות המביכים שלך .ולכל אחת יש.... ( :
|
|
צודקת!!! שעירים לשלטון! ואני לא צוחקת!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14372
צודקת!!! שעירים לשלטון! ואני לא צוחקת!!
|
פלדלמן (=
|
30/06/2006
|
|
|
|
יו גאו סיסטר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14394
יו גאו סיסטר
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
אחותי ,אין ,הבנים השעירים הם הכי טובים באמת......הם אלו שיקבלו גם את החששות שלך .....אלו שתמיד יהיו פחות אגואיסטים ופחות מצ"ואים......נשמות!!!
|
|
יו גאו סיסטר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14395
יו גאו סיסטר
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
אחותי ,אין ,הבנים השעירים הם הכי טובים באמת......הם אלו שיקבלו גם את החששות שלך .....אלו שתמיד יהיו פחות אגואיסטים ופחות מצ"ואים......נשמות!!!
|
|
בטבעיות שלך...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20686
בטבעיות שלך...
|
לילי
|
18/08/2006
|
|
אני אסביר לך משהו על בנות - הן לא אוהבות חוסר ביטחון בגבר . אם תראה לה שאתה בטוח בעצמך , לא תעלה את העניין ותתיחס לעצמך בטבעיות היא פשוט תקבל את זה גם אם זה הפריע לה בהתחלה ואפילו תלמד לאהוב את זה כי זה חלק ממך (אם היא מעוניינת בך קודם בכללי) , אם זה מפריע לה באופן היסטרי היא כבר תגיד משהו - אל תאמר מילה בנושא בכלל! וזה כן סקסי.....
|
|
אני אמנם לא בת....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20707
אני אמנם לא בת....
|
Ja Tomer
|
19/08/2006
|
|
סתם שתדע עובדה מעניינת... נשים יפניות אוהבות גברים מערביים, כי הגברים היפנים חלקים, אין להם שיערות על החזה. לא יודע אם זה מעודד אותך או לא, אבל שיערות זה אחלה! :)
|
|
גבר חלק זה מגעיל לדעתי...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21451
גבר חלק זה מגעיל לדעתי...
|
מעיין
|
27/08/2006
|
|
יש גבול לכל הנשיות שהגברים בימינו מפגינים אם אתה שעיר- תשאר ככה, ככה גבר צריך להיות!! גברים שמורידים שיער מהחזה ומהרגליים ממש דוחים לטעמי...
|
|
אל תגזימי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))24820
אל תגזימי
|
טל
|
28/09/2006
|
|
גבר חלק זה לא מגעיל.. הוא צריך להיות עם שערות פה ושם , אבל גם לא יותר מידי ויש כאלו שצריכים להוריד.. בצוואר ובכתפיים למשל..
|
|
לינק מצחיק וסקר
|
סוקרת
|
9/25/2006
|
|
|
איזה קטע הכי אהבתם? 1- נשים גברים וסקס 2- סוגיית הגודל 3- סרטים כחולים 4- אביזרים לשיפורים הדבר האחרון שהצחיק אותי http://clalit.co.il/sex
לינקים מצורפים:
לינק
|
|
התייעצות....
|
מורן
|
8/19/2006
|
|
|
יצאתי עם מישהו במשך כ9 חודשים, והכרתי אותו לפני זה בערך שנה וחצי. כשהיינו ידידים יכולנו לספר אחד לשניה הכל, פשוט ככה- ה-כ-ל! וכשהתחלנו לצאת אז היחס שלו השתנה, מצד אחד הוא כל הזמן אמר שהוא אוהב אותי, ומצד שני הוא לא טרח כ"כ להראות את זה ולהתקשר. לפני משהו כמו 3 חודשים הקשר שלנו ממש התחיל להתחזק, אבל דווקא אז זה התפוצץ וחתכתי את הסיפור(לפני כחודשיים). לפני כשבוע הוא שלח לי הודעה באייסיקיו ואמר שהוא מתגעגע והוא מצטער והוא באמת רוצה לדבר איתי פנים מול פנים בתקווה שנחזור. אני, יצאתי פגועה מכל הקשר שלנו, כי הוא לא ממש התקשר במשך כל הקשר שלנו וגם לא ממש נפגשנו כי היו לו המון בעיות בצבא. מצד אחד, הלב שלי אומר "תני לו צ"אנס" מצד שני, הראש שלי אומר "כבר נפגעת ממנו כ"כ הרבה פעמים, את באמת צריכה עוד פעם אחת?". אבל אני באמת מרגישה אליו המון, אבל אני כבר לא בטוחה אם זו אהבה, בגלל כל הפעמים שנפגעתי ממנו. מה אתם חושבים שאני צריכה לעשות? בבקשה, תעזרו לי.
|
|
וואי, קשה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20949
וואי, קשה...
|
מיה
|
21/08/2006
|
|
הדילמה קשה. אני רומנטיקנית ולכן אני אענה לך ככה: אם זה באמת "זה", אז תחזרי אליו ויהיה לכם טוב. ואם זה לא זה, אז כנראה לא תהיו ביחד. הגורל בסוף מחליט בשבילנו. כך שאל תפחדי להיפגע, כבר התחסנת ואת יכולה לעמוד בעוד פרידה. כי פרידה כזאת זה אומר שאתם פשוט לא מתאימים, ושהוא לא מה שאת צריכה! ספרי לי מה היה בסוף...
|
|
בעיה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))23710
בעיה...
|
galooosh
|
19/09/2006
|
|
אני הייתי באותוו מצב והרגשתי שאני יותר נותנת בקשר מאשר הגב ר שאיתי... וגם אני נפרדתי ממנו אבל החלטתי לתת לו צ"אנס...אבל הכל היה אותו דבר!
|
|
השכר הצבאי לא מספיק? כנסו ותראו איך נשאר לכם עודף
|
המיליונר
|
9/16/2006
|
|
|
היי, גם אני הייתי סקפטית לגבי כל האתרים האלה עם הבטחות עד השמיים, אבל אני רוצה להמליץ על מס" אתרים שבאמת עומדים בהבטחה שלהם: (סה"כ זה לא עולה כסף להרשם, ואם עשיתם כמה שקלים על הדרך אז מה טוב.........) הראשון: 200euromail זהו אתר שמשלם על צפייה בפרסומות, להירשם לאתרים, וכמובן על הפניית חברים, כדאי לנסות. http://www.200euromails.com/pages/index.php?refid=limor השני: כסף קל באתר הזה מקבלים נקודות על צפיה בפרסומות, הם גם שולחים אימיילים בתשלום לתיבת האימייל הפרטית, בנוסף ישנם משימות בתגמול, והפניית חברים מזכה בבונוס. http://www.kesefkal.net/heb/?referd=limor השלישי: boffopaidmail באתר הזה משלמים עד 10$ לקריאת פרסומת אחת!!!!!!!! ויש עוד ים אפשרויות להרוויח כסף באינטרנט דרכם. http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=limor האתר הרביעי: smser באתר הזה אתם שולחים הודעת sms מהפלאפון שלכם שבה רשום: Join limor20 למספר 3636 (ההודעה בעלות 1 ש"ח וזו כל ההשקעה שלכם) אתם מקבלים קוד ונכנסים לאתר להרשם. http://limor20.smser.co.il הם משלמים 0.01 (אגורה) על כל פרסומת שנשלחת לפלאפון שלכם (אתם בוחרים כמה פרסומות ובאלו שעות) אבל הכסף הגדול מגיע מכל חבר שמצטרף תחתיכם!!!!!!! לדוגמא: אני צירפתי 5 חברים (5 חברים תחתיי), כל אחד מהם צירף 5 חברים (25+5=30 חברים תחתיי), וכל אחד מהחברים צירף 5 חברים (125+30=155 חברים תחתיי) וכל אחד מהם צירף 5 חברים (625+155=780 אנשים תחתיי)!!! ככה עד לדור הרביעי ואם נחשב גם את הדור החמישי נגיע ל 3905 אנשים! טוב נתייחס לדור הרביעי ששם 780 אנשים...על כל פרסומת שנשלחת נרוויח 780 אגורות שזה בעצם 7.80 ₪. עכשיו נשלחות כאלה 10 ביום (כבר הזכרנו) זאת אומרת שנרוויח ביום 78.0 ₪... ובחישוב קל שיש 30 יום בחודש - 4 שבתות (הם לא שולחים בשבת) יוצא 26 יום...78*26 = 2028 ₪ בחודש. כמעט בלי לעשות כלום, ולמה כמעט? כי צריך לפרסם. תפיצו את זה בכל מיני מקומות. לחבריםלמשפחה לכולם..שכנעו את האנשים כמו שאני שכנעתי.
ותרוויחו.........., בהצלחה
|
|
מעניין
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))23520
מעניין
|
Ja Tomer
|
17/09/2006
|
|
1. אם כל החברות האלה עושות כל כך הרבה כסף, איך זה שאף אחד לא שמע עליהן? 2. את קוראת לעצמך "המיליונר" וכותבת שגם "את היית סקפטית". נשמע לי מסריח מאוד.
|
|
השכר הצבאי לא מספיק? כנסו ותראו איך נשאר לכם עודף
|
המיליונר
|
9/16/2006
|
|
|
היי, גם אני הייתי סקפטית לגבי כל האתרים האלה עם הבטחות עד השמיים, אבל אני רוצה להמליץ על מס" אתרים שבאמת עומדים בהבטחה שלהם: (סה"כ זה לא עולה כסף להרשם, ואם עשיתם כמה שקלים על הדרך אז מה טוב.........) הראשון: 200euromail זהו אתר שמשלם על צפייה בפרסומות, להירשם לאתרים, וכמובן על הפניית חברים, כדאי לנסות. http://www.200euromails.com/pages/index.php?refid=limor השני: כסף קל באתר הזה מקבלים נקודות על צפיה בפרסומות, הם גם שולחים אימיילים בתשלום לתיבת האימייל הפרטית, בנוסף ישנם משימות בתגמול, והפניית חברים מזכה בבונוס. http://www.kesefkal.net/heb/?referd=limor השלישי: boffopaidmail באתר הזה משלמים עד 10$ לקריאת פרסומת אחת!!!!!!!! ויש עוד ים אפשרויות להרוויח כסף באינטרנט דרכם. http://boffopaidmail.com/pages/index.php?refid=limor האתר הרביעי: smser באתר הזה אתם שולחים הודעת sms מהפלאפון שלכם שבה רשום: Join limor20 למספר 3636 (ההודעה בעלות 1 ש"ח וזו כל ההשקעה שלכם) אתם מקבלים קוד ונכנסים לאתר להרשם. http://limor20.smser.co.il הם משלמים 0.01 (אגורה) על כל פרסומת שנשלחת לפלאפון שלכם (אתם בוחרים כמה פרסומות ובאלו שעות) אבל הכסף הגדול מגיע מכל חבר שמצטרף תחתיכם!!!!!!! לדוגמא: אני צירפתי 5 חברים (5 חברים תחתיי), כל אחד מהם צירף 5 חברים (25+5=30 חברים תחתיי), וכל אחד מהחברים צירף 5 חברים (125+30=155 חברים תחתיי) וכל אחד מהם צירף 5 חברים (625+155=780 אנשים תחתיי)!!! ככה עד לדור הרביעי ואם נחשב גם את הדור החמישי נגיע ל 3905 אנשים! טוב נתייחס לדור הרביעי ששם 780 אנשים...על כל פרסומת שנשלחת נרוויח 780 אגורות שזה בעצם 7.80 ₪. עכשיו נשלחות כאלה 10 ביום (כבר הזכרנו) זאת אומרת שנרוויח ביום 78.0 ₪... ובחישוב קל שיש 30 יום בחודש - 4 שבתות (הם לא שולחים בשבת) יוצא 26 יום...78*26 = 2028 ₪ בחודש. כמעט בלי לעשות כלום, ולמה כמעט? כי צריך לפרסם. תפיצו את זה בכל מיני מקומות. לחבריםלמשפחה לכולם..שכנעו את האנשים כמו שאני שכנעתי.
ותרוויחו.........., בהצלחה
|
|
כולם חייבים להכנסססס
|
עומר
|
9/14/2006
|
|
|
אחד הסרטונים המצחיקים... לראות עד הסוף....... וכמו שאומרים בערוץ הספורט:"תבלו"... חחח
|
|
חחחחחחח
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))23144
חחחחחחח
|
:-)
|
14/09/2006
|
|
אחד הסרטונים היפיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם
|
|
בנות!! אני מחפש סרטים ודחוף
|
dirty sanchez
|
8/7/2006
|
|
|
בנות העזרה שלחם חשובה מעוד בגלל שרק אתם יודעות מה טוב באמת חברה שלי אוהבת סרטים עם עלילה כגון taboo 1 ו deep throat יש למישהו הצעות???
|
|
behind the green door זה סרט נשי וטוב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))19120
behind the green door זה סרט נשי וטוב
|
דנה
|
07/08/2006
|
|
|
|
תנסה סרטים של
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20126
תנסה סרטים של
|
רונית
|
14/08/2006
|
|
jenna jameson
לינקים מצורפים:
סרטים
|
|
אתה מחפש רק סרטים עם עלילה?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))22751
אתה מחפש רק סרטים עם עלילה?
|
יעל
|
11/09/2006
|
|
|
|
כן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))22766
כן
|
dirty sanchez
|
11/09/2006
|
|
|
|
:)
|
Ja Tomer
|
9/5/2006
|
|
|
|
|
בבקשה תענו.. לא מגיעה לאורגזמה
|
ענת
|
8/23/2006
|
|
|
יש לי חבר כבר שנה וחצי. הוא הראשון ששכבתי איתו ואנחנו שוכבים כבר שנה וקצת. אני מאוהבת בו כל כך ואני לא רואה את עצמי בלעדיו. הבעיה היחידה שאף פעם לא גמרתי מחדירה. שלא תבינו אותי לא נכון, טוב לי ממש ואני נהנת ברמות היסטריות, אבל כנראה שלא לגמרי. אנחנו מאוד פתוחים וכנים אחד עם השני הוא יודע מהכל ואף פעם לא זייפתי. הוא יודע מה אני אוהבת והוא עושה את זה מעולה. אנחנו גם מאוד הרפתקנים ותמיד מגוונים ומנסים תנוחות חדשות, מקומות חדשים וכל דבר שעולה על הדמיון. אז לסיכום זה לא שרע לי, להיפך טוב לי מאוד! אבל אני רוצה לדעת מה הבעיה שלי ולמה אני לא יכולה לגמור. אשמח מאוד אם תענו לי
|
|
לא כל הבנות גומרות מחדירה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21168
לא כל הבנות גומרות מחדירה...
|
פלדלמן (=
|
23/08/2006
|
|
|
|
אף פעם?!!?!?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21175
אף פעם?!!?!?
|
ענת
|
23/08/2006
|
|
|
|
לא חובה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21807
לא חובה...
|
פלדלמן (=
|
31/08/2006
|
|
|
|
ממ כנסי..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21452
ממ כנסי..
|
מאי
|
27/08/2006
|
|
הרבה בנות לא מצליחות לגמור..במיוחד לא מחדירה אבלל דווקא הרבה בנות מצליחות לגמור מגירוי הדגדגן..את יכולה לבקש ממנו שירד לך אני בטוחה שככה את תהני יותר ואולי גם תצליחי לגמור עוד סיבה שיכולה להיות היא ההרגשה שלך עם הגוף שלך. כשבת לא בטוחה במראה שלה, במקום להתעסק בהנאה, היא מתעסקת במה הבן חושב עליה תנסי להתרכז כמה שיותר..בהצלחה
|
|
בקשר...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))21514
בקשר...
|
ענת
|
28/08/2006
|
|
בקשר להצעה הראשונה שלך. היא לא כל כך הכרחית משום שבדבר הזה הוא פשוט מעולה (אומנם בהכל) אבל בזה במיוחד ואני ממש ממש נהנית וגומרת מיד. בקשר לדבר השני אומנם אני בן אדם קצת חסר בטחון במראה שלו אבל איתו זה פשוט לא מתבטא אני הכי חופשייה ומרגשיה בטוחה.. אז גם זה לא רלוונטי. תודה בכל מקרה ואני אשמח אם יש לך עוד הצעות
|
|
לילה של עצמאות בירושלים
|
מערכת שבוז
|
8/29/2006
|
|
|
בלילה של עצמאות בירושלים, עם אביב גפן, שירי מימון והפתעות... לפני שהשנה מתחילה!
לינקים מצורפים:
לילה של עצמאות
|
|
מחסור במשהו שקשה לשים עליו אצבע.
|
Shira_K
|
8/20/2006
|
|
|
אני וחבר שלי יחד כבר חודש וחצי הוא בחור די סגור רגשית.. וזה נורא בולם אותי.. עם האקס אני זוכרת שהוא למשל יכולתי להרגיש חופשיה לדפוק לו נשיקה של החיים בשיא התשוקה שרק יכולתי לאסוף מעצמי, סתם כי בא לי ועם הנוכחי אני לא יכולה ): אני נעצרת משהו בי לא נותן לי לזרום עם זה זה לא חוסר משיכה, אבל משהו בראש לא מתיר לי להרגיש נוח, או סקסית או מינית לידו וזה משגע אותי!!!!!!!! אני לא יודעת מה לעשות... אני כל כך מבולבלת שאני בכלל לא מצליחה לסגנן את זה בצורת שאלה.. אני חייבת חייבת עזרה לא חותמת על כלום
|
|
אני מבינה אותך...!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20952
אני מבינה אותך...!
|
דליתוש
|
21/08/2006
|
|
הי. גם אני במצב דומה! יש אנשים שאיתם זה פשוט בא לאט יותר. ברור שעם מישהו סגור יותר גם את תהיי סגורה יותר, כי לא נעים להרגיש שאת פה המחזרת היחידה. אז בתת מודע את כאילו "מחכה לו", שייפתח, ואיתו גם את תחזרי להיות את, הפתוחה והסקסית. מצד שני, יש לי גם עצה אחרת- נסי בכל זאת לדפוק לו נשיקה של הלייף באמצע כלום, או לחבק אותו סתם ברחוב. בהתחלה זה יהיה לו לא נוח, אבל אח"כ זה דווקא יעזור לו להיפתח. בחורים סגורים צריכים את העזרה שלנו לפתוח אותם ! בהצלחה...
|
|
אנא הכנסו...תודה
|
ארילול
|
8/17/2006
|
|
|
|
|
כלבים מהצפון מחפשים בית
|
מערכת שבוז
|
8/15/2006
|
|
|
שלושה גורים מתוקים ובריאים ננטשו בצפון. אם ידוע לכם על מישהו עם לב חם שמוכן לקחת אחד מהם- נא לפנות ל- 09-7447255 תודה! ראו תמונה מקסימה...
מצורף קובץ להורדה
|
|
אויי!!איזה חמודייים!!חבל שיש לי כבר כלבה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20333
אויי!!איזה חמודייים!!חבל שיש לי כבר כלבה
|
פלדלמן (=
|
16/08/2006
|
|
|
|
אני צריכה עזרה!
|
בייבי גירל
|
8/15/2006
|
|
|
היי.. עוד מעט לי ולחבר שלי יש חודש ביחד ואני רוצה לעשות לו הפתעה מיוחדת ונחמדה שיאהב ולא ישכח.. אנא אם יש לכם עצות רעיונות או כל דבר מעניין שלחו לי... תודה רבהההה!!!!!!!
|
|
זה תלוי מה את מוכנה לעשות.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20334
זה תלוי מה את מוכנה לעשות.
|
פלדלמן (=
|
16/08/2006
|
|
אם את רוצה משהו נחמד ורומנטי...אבל צנוע,
את יכולה להפתיע בפיקניק בים(כמובן שצריך להגיע לשם לפני ולסדר הכל), או לבקש מהמשפחה לפנות את הבית ולעשות פיקניק בסלון XD (כמה שזה נשמע מוזר, זה אחלה בשביל עצלנים בלי אוטו).
בנוסף לזה, אני ממליצה להכנס לאתר הבא ולהסתכל, יש אחלה רעיונות
http://www.lovesite.co.il/index.php
מקווה שעזרתי (=
|
|
תודה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20335
תודה!
|
בייבי גירל
|
16/08/2006
|
|
|
|
דילמה!!
|
only me
|
7/11/2006
|
|
|
שאלה רצינית (גם אם היא נשמעת מעט מטורפת)... האקס שלי ואני רוצים להיות יחד. הבעיה היא שאין לנו מקום ולא, אנחנו לא רוצים לחכות (וגם לא ממש יכולים) עד שההורים שלנו יעזבו את הבית. הוא לא רוצה צימר. אני לא רוצה מקום שהוא לא פרטי מספיק למעמד. יש רעיונות יצירתיים או מידע שימושי ???
|
|
אוטו? ספסל בגינה?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))15871
אוטו? ספסל בגינה?
|
איילת
|
14/07/2006
|
|
|
|
יוווווו יש לי בדיוק את אותה הבעיה!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16181
יוווווו יש לי בדיוק את אותה הבעיה!!!
|
ר
|
17/07/2006
|
|
|
|
אז?? מה את עושה בנידון??
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16216
אז?? מה את עושה בנידון??
|
only me
|
18/07/2006
|
|
|
|
זהווווו שאני לא יודעת מה לעשות אני מתחרפנת =\\\
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16675
זהווווו שאני לא יודעת מה לעשות אני מתחרפנת =\\\
|
רותילה =)
|
21/07/2006
|
|
|
|
אז... אחרי כל הניסיונות שלי להבין אותו...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16973
אז... אחרי כל הניסיונות שלי להבין אותו...
|
only me
|
24/07/2006
|
|
ואחרי כל המאמצים העילאיים להבין מה ההתעקשות המפגרת שלו ולמה לעזאזל הוא לא מוכן למקום "הגון" החלטתי לוותר. כן, אני יודעת... אבל אם ארצה יחסים זולים, אני אדע למי לפנות. ממנו לא ציפיתי ליחס כזה אז... כל הזין לו (תרתי משמע). תחשבי על זה. את יודעת שמגיע לנו יותר.
|
|
עשית בשכל !! :)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18206
עשית בשכל !! :)
|
בתאלוש
|
01/08/2006
|
|
בנות מגיע לכן יותר ... תשמרו על עצמכן והכבוד :)
|
|
פלדלמן (=
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20019
פלדלמן (=
|
שמנננ!!! תיזהרי לעשות את זה באוטו!
|
13/08/2006
|
|
מצידי תבואו אליי לחדר!!!
(המיטה תעמוד בעוד זוג חרמן שזו הפעם הראשונה שלו.....)
|
|
למה לא?? ולא, זו לא הפעם ה1.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20114
למה לא?? ולא, זו לא הפעם ה1.
|
only me
|
14/08/2006
|
|
|
|
אולי שלך זה לא ראשונה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20137
אולי שלך זה לא ראשונה...
|
פלדלמן (=
|
14/08/2006
|
|
אבל לשמננ שלי זה כן...
תיראי. לי ולחבר שלי לשעבר זה גם קרה..והוא רצה באוטו ואני לא רציתי, ואז פעם אחת כשהוא בא אליי היה לי בית ריק, אבל הייתי במחזור.
ובפעם האחרונה שהוא בא אליי הוא ידע שההורים שלי הולכים לעבודה והאחים שלי לא בבית, והוא חיכה בחוץ (הרבה זמן) וכשאמא הלכה לעבודה הוא נכנס. ואז זה קרה.
פעם ראשונה, אצלי בחדר, כשהיה לי בית ריק.
אז אולי תחכו שכשהוא יחזור הביתה, תגידי לדודים שלך או משהו להזמין את ההורים שלך אליהם, ואת תפליצי שכואב לך הראש או משהו ואת מעדיפה להשאר בבית. וכשהם ילכו תגידי לו לבוא.
|
|
סקס
|
אאא
|
8/9/2006
|
|
|
יש לי שאלה: בדוגי סטייל - החדירה היא מקדימה או מאחורה? איזה תנוחות יש עם חדירה מאחורה ואיזה מקדימה?
|
|
נממ
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))20078
נממ
|
מאי מאי88
|
13/08/2006
|
|
היא יכולה להיות גם מקדימה וגם מאחורה.. שים\י לב - אם בחרת שהחדירה תהיה מאחורה - יש לבצע אותה בזווית של 90 מעלות, כך זה הכי פחות כואב.. וגם הכי פחות מסוכן.. המלצה שלי - מקדימה יותר כיף :) מאיה.
|
|
ניב שטנדל
|
יעל
|
8/6/2006
|
|
|
בנות יצאתי לי לראות את ניב שטנדל שכותב פה במדור "בליינד דייט" באתר והוא אחד הבחורים השווים ולא הייתי מתנגדת לעשות עליו סיבוב .הוא נראה לי כמו מציאה אמיתית וגם לפי איך שהוא כותב פה נראה לי שחוץ מזה שהוא נראה מדהים הוא גם נראה לי גם בחור טוב. חבל שהוא לא נכנס לפורום הזה. הייתי שמחה לשמוע מה יש לו להגיד בנושאים שדנים פה...
|
|
הדרכה מינית
|
דנה
|
8/6/2006
|
|
|
כנסו לאתר הבא, יש שם טיפ איך גבר מעכב את השפיכה שלו וגומר אחרי האישה, ואיך מאוננים , מגניב אחלה טיפים
|
|
לא מבינה ???????????
|
luna
|
7/31/2006
|
|
|
לא מבינה מה חברות שלי מוצאות במפקדים שלהם שיש לידן מלא בחורים חתיכים ותעירים חברה אחת שלי התאהבה לי בקצין וחברה שלי התאהבה לי במפקד גף שלה שמ ה להיכנס איתו למיטה אני לא מבינה באמת אשני לא מבינה סתם כאב ראש שלא כדאי להיכנס לזה המפקד שלה בן 33 והוא בגיל העמידה אפילו לא עומד לא אז מה נראה לה בדיוק חחחח מה אני עושה עם שתי החברות שלי ????????
|
|
חרמניות...קורה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18205
חרמניות...קורה...
|
בתאלוש
|
01/08/2006
|
|
|
|
באמת
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18241
באמת
|
luna
|
01/08/2006
|
|
באמת שאני משתגעת .........
|
|
נו בנות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18256
נו בנות
|
LEDZ
|
01/08/2006
|
|
הם פשוט מתאהבות בדמות של המפקד קשוח כזה שרע אליהן
|
|
תגובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18661
תגובה
|
luna
|
04/08/2006
|
|
איך אוכל לגרום להן להבין שהתשוקה הזאת היא בלתי אפשרית אני באמת משתגעת הן מספרות לי על מה שהן מפנטזות עליו זה פשוט חולני ...
|
|
שכחתי לקחת גלולה אתמול
|
אני
|
8/2/2006
|
|
|
וגיליתי את זה רק היום, אחרי שכבר היה מאוחר מידי. מאוד מאוחר... פעם ראשונה שזה קורה לי מזה חצי שנה שאני על הגלולה מה לעשות? לקחתי את הגלולה של היום, אבל האם זה יהיה בסדר? מה הסיכוי שאכנס להריון מיום אחד חסר? אפשר לקחת גלולת היום שאחרי במקביל לגלולות רגילות? אני יודעת שזה לא ממש מתאים לפורום הזה, אבל בבקשה תענו לי! (לא הייתי רוצה להישען על ההפלה חינם שהצבא מבטיח....)
|
|
אל תדאגי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18712
אל תדאגי
|
גפן
|
04/08/2006
|
|
הכל בסדר. זה קרה לי כמה פעמים. רוב הסיכויים שזה לא ישפיע, אבל ליתר ביטחון את צריכה להשתמש באמצעי מניעה נוסף רק החודש (למשל קונדום). אל תקחי גלולה של היום שאחרי.
|
|
דילמה!!
|
only me
|
7/11/2006
|
|
|
האקס שלי ואני רוצים להיות יחד. ולא, אנחנו לא יכולים לחכות עד שאחד הבתים יתרוקן (הוא עדיין בצבא, יוצא אחת ל.. ואני באזרחות). הוא לא מוכן לסע לצימר (פשוט מסרב). אני לא מוכנה לכל מקום שאינו ראוי למעמד. מה עושים?? יש למישהו רעיון??
|
|
תנסו
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))18713
תנסו
|
סופי
|
04/08/2006
|
|
אולי תנסו לבקש מחברים לכמה שעות את הדירה שלהם.. זאת אומרת אם ההורים שלהם לא נמצאים או שתלכו לבית מלון..
|
|
מלחמה בצפון
|
הסולם
|
7/30/2006
|
|
|
לחיזוק תושבי הצפון וכלל העם בישראל שיחה מדהימה של הרב אדם סיני על כל מה שרצית לדעת מכתבי הקבלה וגם על מה שלא ידעת לשאול לצפייה בשיעור לחץ כאן הסולם - המרכז לתורת הקבלה http:\\www.hasulam.co.il
|
|
כסף.. כסף.. כסף.. בחינם!
|
אין חח..
|
7/28/2006
|
|
|
זוהי הזדמנות חייכם ללא ספק בכלל!!! אין לכם מושג כמה מזל יש לכם שנתקלתם בהודעה הזאת !!!
רוצים משכורת קבועה? בלי לעבוד? נשמע חלום, נכון? תקראו ותרוויחו בגדול!
חברת גלאור איתן בע"מ השיקה אתר חדש לאחרונה. האתר מאפשר לכם לקבל פרסומות SMS לפלאפון ולקבל על זה כסף! כן, לקבל על זה כסף! כידוע לכם כל חברה שרוצה לפרסם את המוצרים שלה משקיעה הון תועפות בפירסום. ולמי הולך הכסף הזה? אתם יודעים, לטלוויזיה, לרדיו, לקריינים, לצלמים, לדוגמניות, וכו` וכו`... ומה איתנו? הצרכנים? למה אנחנו לא משתתפים בחגיגה? אז היום הגיע הזמן שגם אנחנו נרוויח מעוגת הפירסום. זוהי מהפכה בעולם הפירסום ולמזלכם הרב אתם תופסים אותה בראשית דרכה. בקישור שלמטה תוכלו להיכנס, לקרוא ולהתרשם ככל שתחפצו באשר לאיך העסק הזה עובד.
אני אתן לכם ראשי פרקים: אתם צריכים להיכנס וללחוץ על הצטרף לשרות SMSER. עליכם לשלוח SMS למספר 3636 עם המילים: JOIN ITAI300 עלות ה-SMS היא שקל אחד בלבד! וזהו התשלום היחידי שתצטרכו לשלם מעכשיו ועד עולם! (דרך אגב הכסף שמתקבל נתרם לאירגוני צדקה כגון ווראייטי וכדומה). לאחר מכן נשלחת אליכם הסיסמא לפלאפון שלכם. אתם מקישים באתר את מס` הפלאפון, ואת הסיסמא שקיבלתם, ממלאים את כל הפרטים באופן מדוייק, (חשוב מאוד! כדי שהצ`ק יגיע לכתובת הנכונה בכל חודש!) וזהו, אתם חברים.
איך מרוויחים כסף? מדי יום תקבלו 10 SMS לפלאפון. על כל SMS תקבלו 1 אגורה. ביחד= כל יום 10 אגורות... נשמע מצחיק, נכון? חכו! מקבלים כל יום הודעות חוץ משבתות וחגים, משמע - 26 יום בחודש. אם ככה: 26*0.1= 2.6 ש"ח בחודש.
איפה הכסף הגדול? תקראו! כל חבר שתביאו שייצטרף תחתכם יביא לכם 1 אגורה על כל SMS שהוא מקבל בפלאפון. וכל חבר שיבוא מתחת אליו גם יביא לכם 1 אגורה על כל SMS. וככה זה נמשך עד 5 דורות מתחתכם! דוגמא מעשית: נגיד שאתם תצרפו תחתכם (דור ראשון) רק 4 חברים. ואותם 4 חברים ייצרפו תחתם כל אחד גם 4 חברים. וכך הלאה- כל חבר יצרף רק 4 חברים תחתיו.
בואו נעשה חשבון קטן: דור ראשון (שאתם הבאתם): 4 חברים. דור שני: 4*4=16 חברים. דור שלישי: 4*16=64 חברים. דור רביעי: 4*64=256 חברים. דור חמישי: 4*256=1024 חברים. ביחד זה יוצא: 1364 חברים תחתכם!! בלי להתאמץ!! וכמה זה בכסף? כל חבר תחתכם מקבל 10 הודעות ביום ששוות 1 אגורה. זאת אומרת 10 אגורות מכל חבר ביום אחד. בחודש זה יוצא 2.6 ש"ח (אין הודעות בשבתות). נכפיל 2.6 ש"ח במספר החברים שמתחתנו (1364), ונקבל: 3546 ש"ח בכל חודש !! אחלה משכורת, לא?! הצ`ק נשלח אליכם הביתה בכל חודש.
תקשיבו טוב. בעוד מספר חודשים ספורים כל המדינה תצטרף למהפכה הזאת. ואז באמת יהיה קשה לצרף חברים חדשים. היום זו ההזדמנות שלכם להיות בראש הרשימה ולהרוויח את הכסף הגדול !!! אני נתתי לכם דוגמא של 4 חברים בלבד, אבל אני בטוח שחלק מכם מסוגלים להביא גם 8 או 20 ואפילו 80 חברים תחתכם!!! ואז זה כבר כסף ע-נ-ק!!! כל חודש!! בלי לעבוד!! אתם קולטים? למה אתם מחכים? קדימה להתחבר לפני שיהיה מאוחר! הנה הקישור: http://itai300.smser.co.il/
שיהיה בהצלחה לכולם !!!
|
|
שאלה (בעיקר לבנות)
|
גלי
|
7/18/2006
|
|
|
אני אפילו לא יודעת אם השאלה הזאת מוזרה או לא.. אני מקיימת יחסים באופן קבוע עם חבר שלי ואני לוקחת גלולות אז אנחנו לא משתמשים בקונדומים.. וקורה לי משהו ממש מעצבן, אחרי שהוא גומר בתוכי אני מתחילה לדלוף! כלומר יוצא משם זרע.. לא ממש נעים אפשר לומר.. זה קורה לעוד אנשים (או בעצם נשים)?
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16426
תשובה
|
yonishani
|
19/07/2006
|
|
ואת לא נכנסת להריון בגלל שהוא גומר לך בפנים אפילו גלולות לא בטוח כמו קונדום למרות שקונדום גם לא בטוח כול כך
|
|
זו לא השאלה שלי, ולידיעתך: לא, אני לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16445
זו לא השאלה שלי, ולידיעתך: לא, אני לא
|
גלי
|
19/07/2006
|
|
|
|
חוצמזה גלולות זה הרבה יותר בטוח מקונדום
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16447
חוצמזה גלולות זה הרבה יותר בטוח מקונדום
|
גלי
|
19/07/2006
|
|
מבחינת הריון כמובן.. אז גם לא באמת ענית לי ואתה גם טועה
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16581
תשובה
|
רון
|
20/07/2006
|
|
אל תדאגי זה נורמלי לגמרי... זה קורה לכולם.... אחרי שהגבר גומר הזרע חייב לצאת איכשהו.... (לפחות רובו). אין לך מה לדאוג.... אני מציע לך לשים מגבונים ליד המיטה או טישו (את תלמדי לבד מה את מעדיפה). ושיהיה בהצלחה.
|
|
תודה רבה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16594
תודה רבה!
|
גלי
|
20/07/2006
|
|
|
|
אהבה
|
luna
|
7/19/2006
|
|
|
חברה שלי נדלקה על קצין ... ביחידה שלה אך לא בגף שלה והיא לא יודעת איך למצוא חן בעיניו מה לעשות לגרום לו לשים לב אליה איך היא יכולה למשוך את תשומת לבו ? אני אישית לא נדלקתי על אף קצין וגם לא מעוניינת זה יותר מדיי מסוכן כמו שאומרים "מותר להיסתכל אבל לא לגעת " ויש לי עוד בעיה אני משרתת ביחידה שלי 8 חודשים ויש לי חברים סבבה אבל הייתי רוצה להיתגבש איתם יותר מה עליי לעשות ? ואיך עושים את זה ? ואיך לשים זין על הגימגום שלי ולהמשיך בחיים ולחייך כי כרגע אני בדיכאון
|
|
אהבה בין מפקדים
|
luna
|
7/17/2006
|
|
|
מישהו יכול לענות לי על שאלה אחת ... למה תמיד בנות חושקות ואפילו מתאהבות במפקדים שלהן ?
|
|
אה נו זה ברור..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16242
אה נו זה ברור..
|
צקלקה
|
18/07/2006
|
|
כי ידוע הרי שבנות נמשכות יותר לבנים שהם מניאקים ו/או רעים אליהן...
|
|
תגובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))16304
תגובה
|
luna
|
18/07/2006
|
|
אבל למה תמיד יוצא משהו בין מפקד לחיילת לפעמים ? הריי תמיד זה נגמר לא טוב ....
|
|
סרט: סקס על חוף הים! אמיתי!
|
shirli19
|
7/17/2006
|
|
|
אני פשוט לא מאמין שהדבר הזה אמיתי! לאאאא יאומממן!!!!!!!!! http://www.lapanim.com"הקבצים שלכם באינטרנט - המהפכה הישראלית התחילה..."
|