|
|
באילת דירת נופש גדולה או קטנה
|
באילת דירת נופש
|
7/12/2006
|
|
|
דירה גדולה ומרווחת 4 חדרים או קטנה או זוגית מאובזרות וממוזגות מתאימות לכמה זוגות, משפחה או קבוצת בני נוער. הדירות מאובזרות מאוד ונוחות. לבעלי כלבים מאשרים - נא לבדוק אישור איתנו 054-4987921
|
|
אהבה מהסרטים
|
הילה
|
7/8/2006
|
|
|
קראו לי פסימית , אבל אין דברים כאלו במציאות . תראו את הפסל הזה כמה אהבה הוא משקף .
לינקים מצורפים:
אהבה אהבה אהבה
|
|
סרט מקורי ממצלמה לוהטת: קייט הלוהטת
|
shirli19
|
7/8/2006
|
|
|
|
|
למישהו יש מושג ...?
|
מירב לרמן
|
7/7/2006
|
|
|
|
|
מה אתם מציעים לי לעשות לחבר שלי?
|
פלדלמן (=
|
6/4/2006
|
|
|
שלא ראיתי המון המון זמן... ושנינו ממש ממש מתגעגעים.. והוא ממש חרמן (במלוא מובן המילה)...אבל אני לא בטוחה שאני רוצה לעשות את זה.......
|
|
לצאת לים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11153
לצאת לים
|
נדב
|
04/06/2006
|
|
|
|
את חרמנית?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11167
את חרמנית?
|
חן
|
04/06/2006
|
|
או שרק החבר שלך חרמן?
אני יוצא מתוך נקודת מבט הזו שכל הבנים חרמנים.
|
|
חחחח...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11281
חחחח...
|
פלדלמן (=
|
04/06/2006
|
|
את האמת...מאוד...!
מה אתה מציע?
|
|
עד כמה רחוק
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11316
עד כמה רחוק
|
חן
|
05/06/2006
|
|
|
|
לא משנה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11332
לא משנה...
|
פלדלמן (=
|
05/06/2006
|
|
הלכנו עד הסוף....פעם 1...
|
|
כנסי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11339
כנסי
|
חן
|
05/06/2006
|
|
כמה טיפים איך לגרום לחבר שלך הנאה.
1.גברים אוהבים שיורדים להם. מאוד, מאוד...
2. משחקי מין כמו "הקצפת" - שכל אחד מבני הזוג מורח לשני קצפת על מקום כל שהוא בגוף ומלקק אותו.
3.את יכולה ללטף אותו, לגעת ולא לגעת בו..
4.תנסי לגעת לו בעדינות עם האצבעות בזין, בביצים.
5. לגעת לך בחזה (זה יכול להביא לסיפוק מיני)
6. פירסינג בטבור, (ובדגדגן - אני אישית לא הייתי מעריך את זה)
7. תחתונים אם התמונה שלך... (או שלכם)
מקווה שעזרתי....
המשך יום נעים...
|
|
אמרת פה דברים שלא הייתי עושה בחיים!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11342
אמרת פה דברים שלא הייתי עושה בחיים!
|
פלדלמן (=
|
05/06/2006
|
|
מה לעשות...דברים כמו לרדת למישהו, להביא לו ביד(או כל נגיעה ב*** שלו...מגעילים אותי...לפחות כרגע...אבל לרדת למישהו...זה בכלל לא נתון לויכוח...
ו...שונאת פירסינגים!!!!
אבל תודה בכל מקרה...
לא ממש עזרת כי מה שהיה כבר היה:P
|
|
חן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11344
חן
|
ניסיתי לעזור
|
05/06/2006
|
|
|
|
אממ..כנס
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11419
אממ..כנס
|
פלדלמן (=
|
05/06/2006
|
|
חשבת..עכשיו המחשבה נכונה. (:
|
|
תעשי את זה......אבל....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14398
תעשי את זה......אבל....
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
בדרך שלך....כאילו תגרי אותו ולא חייבים לשכב...... סה"כ אני גיליתי שסקס בא בדרכים שונים והאחרון שמבינייהן היא חדירה מלאה... תתלבשי סקסי ....תארגני איזה ריקוד מגניבבב......{לאור נירות כשברקע מוזיקה} תעשי לו נעים ....ומשם כפרי הדימיון........לאן שאת רוצה ללכת ....הגבולות הן שלך....תגידי לו לא להתערב שאת מפנקת אותו הערב.......תשגעי אותו....זה עובד ...זה בדוק זה עובד ..( : ככה את תהיני לא פחות והערב יהיה נכ\עים ומרגיע +מספק מקווה שעזרתי ( :
|
|
תודה.....אבל...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14483
תודה.....אבל...
|
פלדלמן (=
|
02/07/2006
|
|
תודה על העצה..אבל...
1. הנעשה כבר נעעשה
2. נפרדנו אחרי שבוע וחצי בערך (בדיוק ביום של ה8 חודשים ביחד........) וזה היה אחרי שזה קרה בפעם הראשונה שלנו (ושלי בכלל....)............
אבל שוב...תודה בכל זאת (:
|
|
אל תדאגי, מיי דיר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14709
אל תדאגי, מיי דיר
|
tamtam
|
03/07/2006
|
|
יש עוד הרבה דגים בים...... מקווה שאת לא מצטערת על מה שהיה .....אם כן אז אל!
|
|
אני ממש לא ... (כנסי)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14748
אני ממש לא ... (כנסי)
|
פלדלמן (=
|
03/07/2006
|
|
כי הגעתי למסקנה שניצלתי אותו מינית...חיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיחיח היה טוב..וטוב שהיה......
|
|
ניצלת אותו..?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14856
ניצלת אותו..?
|
tamtam
|
04/07/2006
|
|
אם ככה חחחחח אז זה בסדר.....".
|
|
XD
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14868
XD
|
פלדלמן (=
|
04/07/2006
|
|
|
|
מן שאלת סקר שכזו...
|
g
|
7/2/2006
|
|
|
נורא רציתי לדעת איפה אני עומד ביחס לכלל מבחינת חיי המין שלי אז השאלה היא כזו:באיזו תדירות אתם עושים סקס? והאם יש לכם כח לזוז אחרי שאתם גומרים?
|
|
1 ל18 שנה XD
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14586
1 ל18 שנה XD
|
פלדלמן (=
|
02/07/2006
|
|
|
|
חחחחחחח אהבתי את התשובה ......!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14711
חחחחחחח אהבתי את התשובה ......!!!
|
tamtam
|
03/07/2006
|
|
|
|
היכרויות
|
ליאת
|
7/1/2006
|
|
|
מה נראה לכם? יש מצב להיכרות טובה דרך המסנג"ר בסלולרי של סלקום? יעיל או שחבל בכלל לנסות?
|
|
אחלה תוכנה, אבל...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14476
אחלה תוכנה, אבל...
|
ניר
|
01/07/2006
|
|
קצת פאתטי לדעתי להכיר, ויש לי מסנג"ר בסלקום ואני מאוד מרוצה, אבל זה לא כדי להכיר אנשים ובנות
|
|
לדעתי כן וגם..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14562
לדעתי כן וגם..
|
יעקב
|
02/07/2006
|
|
ברור שזו דרך טובה כל דרך להכיר מישהו חדש היא בסדר גמור זה הכל תלוי בהרגשה שלך ומה שאת אוהבת ואת הדרכים שבו את מתחילה או שמתחילים איתך ליצור קשר ברגע שיהיה מישהו שאת רוצה להכיר ממש לא יעניין אותך מאיפה הוא בא.
|
|
המדריך המלא לסקס טוב.
|
boris
|
5/15/2006
|
|
|
כמה טיפים לסקס טוב...
לינקים מצורפים:
המדריך
|
|
אהבתי :-)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9321
|
רונן
|
15/05/2006
|
|
|
|
זה חביב...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9336
זה חביב...
|
בתאלוש
|
15/05/2006
|
|
|
|
נכון ביותר !!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9365
נכון ביותר !!!
|
מומחית בסקס
|
16/05/2006
|
|
|
|
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9484
|
גלי
|
17/05/2006
|
|
|
|
לא אהבתי...וחוץ מזה רק חלק נכון.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9714
לא אהבתי...וחוץ מזה רק חלק נכון.
|
רותילה =)
|
19/05/2006
|
|
|
|
למה רק חלק?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9718
למה רק חלק?
|
boris
|
19/05/2006
|
|
|
|
כי....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9747
כי....
|
רותילה =)
|
20/05/2006
|
|
אני לא מבינה איך דיבור בשפה מלוכלכת תורם לסקס?? ממש אידיוטי לפי דעתי......אבל שוב...זאת רק דעתי.
|
|
חחחחח אני אומרת...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10265
חחחחח אני אומרת...
|
שירני
|
26/05/2006
|
|
שאהבתיייייי חחח זה היה קורעעעע!!!!!!! למרות שאני חולקת על הרבה דברים פה.. כמו רותילה על השפה המלוכלכת.. ולדעתי זה כן צריך להיות רומנטי ... אבל זה עניין של דעה... אבל בגדול... אהבתי והרגת אותי מצחוק!!!!! חחחחח תכתוב עוד הרבה מדריכים.. יש לך את זה!!! (אני במקומך מוציאה ספר חח)
|
|
אני דווקא בעד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10782
אני דווקא בעד
|
bisly
|
31/05/2006
|
|
מדובר פה על סקס טוב לא בהכרח על "לעשות אהבה" ודיבור מלוכלך מחרמן הרבה אנשים בעיקר בנים (כי הם פחות בקטע של רומנטיקה) בכל אופן זה עניין של טעם.... ובד"כ זה בא עם הזמן ועם הגיל
|
|
אתה מעורר פחד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14285
אתה מעורר פחד
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
מאנשים כמוך אני מפחדת....אלו שלוקחים יחסי מין כמובן מאליו.....כאילו האישה זה איזה חפץ שמעיפים אותו באוויר.....עם קצת יותר תסומת לב היית רואה כמה שזה עניין עדין שצריכים לעשות אותו כל בהתלהבות וכ"ו...אבל עם המון המון רגישות אכפתיות כבוד ואהבה! ואם לא אז זה פשוט פעולה תכנית.....מספקת אבל חסרת תכלית..... עכשיו לך אתה תזדיין.
|
|
בדיוק!!! למה לקחת את הנושא כמובן מאליו???
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14485
בדיוק!!! למה לקחת את הנושא כמובן מאליו???
|
פלדלמן (=
|
02/07/2006
|
|
יחסי מין זה משהו שצריך לעשות מאהבה.....וזהו!
|
|
הדרכה מינית
|
דנה
|
7/1/2006
|
|
|
קיבלתי ליומולדת ספר הדרכה מינית מדהים קוראים לו נוגעים בעיקר יש שם איך יורדים לבחורה ולגבר, איך מאוננים אבל מדהים, איך מוצאים ומה עושים עם נקודת הG (מנסיוני לא הרבה יודעים) ואיך גבר גומר לאט יותר (לאחר האישה) אחלה ספר, ולדעתידי זול
|
|
ראיתי אותו בסטימצקי, נחמד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14443
ראיתי אותו בסטימצקי, נחמד
|
אורן
|
01/07/2006
|
|
|
|
תגידו בנות
|
LEDZ
|
6/21/2006
|
|
|
למה את נמשכות רק לבנים שמתייחסים אליכם רע ושמים עליכם זין?
|
|
שאלה טובה..הלוואי ויכולתי לומר את האמת ולדעת אותה.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13250
שאלה טובה..הלוואי ויכולתי לומר את האמת ולדעת אותה.
|
פלדלמן (=
|
21/06/2006
|
|
אחרת הייתי יכולה להתחמק מהקשר האחרון שלי (8 חודשים...4 פרידות שאני יזמתי ו3 חזרות שאני יזמתי) ...
מטורף..נכון??
|
|
תגיד...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13474
תגיד...
|
רותילה =)
|
23/06/2006
|
|
חחח למה אתה חושב שכולן ככה? למה להכליל??
|
|
חחח לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13530
חחח לא
|
LEDZ
|
24/06/2006
|
|
לא כולן אבל רוב הבנות שפגשתי זה משו מוזר כזה לא יודע למה את חושבת שאת לא כזאת?
|
|
פלדלמן(=
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13553
פלדלמן(=
|
לא...רותי השמנההה שלי לא כזו בכלל!!
|
24/06/2006
|
|
כפרעליההה ניסתה לפקוח לי את העיניים במשך כל ה8 חודשים האלו!!!
אבל כמו שאומרים..האהבה היא עיוורת..
|
|
ללושית המדהימה שלי!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13558
ללושית המדהימה שלי!!
|
רותילה =)
|
24/06/2006
|
|
לא נורא מתוקה...העיקר שהכל יסתדר בסוף....מטעויות לומדים! :)
|
|
אני ממש לא כאת....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13557
אני ממש לא כאת....
|
רותילה =)
|
24/06/2006
|
|
אף לא יצא שרציתי בן שסליחה על הביטוי שם עליי זין.....חחח וגם אם יצא (למרות שלא זכור לי) שרציתי מישהו והוא לא רצה אז מהר מאוד ירדתי מהעיניין......
|
|
אז
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13593
אז
|
LEDZ
|
24/06/2006
|
|
אני צריך להכיר יותר בנות כמוך רוצה להכיר?
|
|
השמנה שלי תפוסה!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13815
השמנה שלי תפוסה!!
|
פלדלמן (=
|
26/06/2006
|
|
|
|
חחחחחח
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13907
חחחחחח
|
רותילה =)
|
26/06/2006
|
|
להכיר תמיד אפשר....כל עוד זה נשאר בגבול של ידידות. חחח פשוט..... יש לי חבר (:
|
|
התגובה:"חחחח" מיועדת לך..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13909
התגובה:"חחחח" מיועדת לך..
|
רותילה =)
|
26/06/2006
|
|
פשוט לא שמתי אותה במקום הנכון...חחח אופס
|
|
תלוי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14397
תלוי
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
אני חושבת שזה מאוד תלוי.......אם הבחור שאני רוצה נחמד מידי אליי באופן מעצבן ......אז אני לא ארצה אותו....בגלל שהוא כזה דבק.....כזה משתדל מידי...ניג"ס..... ואם יש בחור שהוא טיפה עמצאי במחשבות שלו טיפה סותר את הדעות שלי......זה מתאים כי יש על מה להתווכח ועל מה לדון ולדבר...זה לא עניין של חרא....או שם זין.....זה פשוט העניין של התענינות שצריך להיות שם כדי שזה יהיה משהו ולא סתם.......ושוב מי ששם זין עליי זה ממש לא עושה לי את זה ....זו קיצוניות.
|
|
אני צריכה עזרה.. כנסו..
|
מישהי
|
2/23/2006
|
|
|
היי לכולם. יש לי בעיה מאוד רצינית. יש לי חבר כבר חצי שנה והקשר שלנו התחיל להידרדר בצורה משמעותית, אני מרגישה שאני כבר לא יכולה להישאר איתו אבל מצד שני אני מרגישה שאני לא יוכל בלעדיו. יש לו המון בעיות רציניות בבית, וכל החיים שלו רק איכזבו אותו. אני מפחדת שאם אני יעזוב אותו הוא יעשה לעצמו משהו..זה מה שהוא אמר לי, שאם לא יהיה לו אותי לא יהיה לו כלום ושהוא לא ירצה לחיות. אני ממש מפחדת ואני מבולבלת, אני רוצה להמשיך הלאה בחיים שלי , אבל אני תקועה! תקועה בין מחוייבות אליו ובין מחוייבות לחיים שלי, לחיים יותר טובים. אני לפני שנה וחצי איבדתי את אבא שלי ועדיין מאוד קשה לי עם זה. בבקשה תעזרו לי, כי אני כבר מיואשת..
|
|
היי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5356
היי
|
|
23/02/2006
|
|
נראה לי שאת צריכה לעשות מה שטוב בשבילך ....
תסתכלי על זה ככה
בתת מודע שלך את עושה החלטה מסוימת ובמידה אם את עושה החטלה אחרת ( מאיזה סיבה שהיא גם אם הכוונות היו טובות )
אז זה לא יהיה אמיתי ואז זה יצא מתישהו החוצה
אז תעשיי טובה לשניכם ותמשיכו
ואל דאגה יום אחד הוא יבין ....
בצהלחה ! יהיה טוב
|
|
תחזיקי מעמד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5360
תחזיקי מעמד
|
רועי
|
23/02/2006
|
|
שלום לך, תחזיקי מעמד, אל תתיאשי אין ייאוש בעולם. תנסי לקחת דברים בקלות. דברים יסתדרו גם במישור הרומנטי, אני בטוח שתכירי את האחד שיבין אותך ושיישאר אותך למרות המצב המשפחתי שאת נמצאת. נ.ב. אני חייל וגם אני איבדתי את אבא שלפני 7 שנים למרות הקושי המשכתי. זה לא קל. אבל חשוב להתגבר! אם תרצי לדבר יש לי אי סי קיו 299332622 שיהיה המון בהצלחה!
|
|
אולי זה יעזור...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5366
אולי זה יעזור...
|
SharonHL
|
23/02/2006
|
|
תקשיבי, אני מבינה לליבך ואני מבינה גם את הרצון שלך להיות שם ולעזור לו להתגבר על מה שהוא עובר בחיים אך עם כל הרצון הזה את צריכה קודם כל לדאוג לחיים שלך, שנה וחצי זה לא הרבה זמן כדי להתאושש ממוות כזה לכן אני מציעה לך שאם הקשר עם החבר מכביד עלייך תשבי איתו תסבירי לו את זה, תגידי לו שתהיה מוכנה לעזור לו במקרה הצורך גם אם לא תהיו ביחד, את לא נוטשת אותו לגמריי אבל עם זאת את בטוחה שלחוד יהיה לשניכם יותר קל והוא ימצא מישהי אחרת שתעשה לו טוב ותגרום לו לראות את החיים בצורה אחרת. כן, זה קשה.. אבל אם זה מה שאת מרגישה אין טעם לפזר עוד קצת נקודות שחורות על החיים שלך שגם ככה הם נכנסו למעין טישטוש לא ברור שלא באשמתך. מציעה לך לאמץ את המשפט הבא: איפה שטוב נשארים, מאיפה שרע- בורחים! זה משפט שאני אימצתי לי לאחר מוות של ידיד טוב, וכך אני חיה עכשיו, מה שלא עושה לי טוב בחיים אני מסלקת, אני יכולה להגיד בוודאות שמאותו היום השתנתי, לא חוזרים להיות אותו הדבר. אבל חשוב לנסות בכל הכח לשמור על שפיות, אני לא אומרת לנסות לחזור למה שהיית פעם כי ברור שזה לא יקרה ואין טעם להאמין בכך אבל לשמור על הקו, לא למעוד.. ללכת ישר. לכן, אם הבחור לא עושה לך טוב, תגידי לו את זה בצורה הכי יפה שיש.. ותמשיכי הלאה. את חייבת את זה לעצמך אחרת תתחילי ליפול לבורות הקטנים שבדרך. אני ממש מקווה שעזרתי לך.
|
|
זה לא בדיוק ככה..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5369
זה לא בדיוק ככה..
|
מישהי
|
23/02/2006
|
|
קודם כל תודה לכם על העזרה אני מאוד מעריכה את זה. תיראי זה לא שהוא מכביד לי על החיים שלי אני אוהבת אותו אבל לא כמו פעם. הקשר עם המשפחה שלו הורס לנו את הקשר. הם ממש הורסים לנו את הקשר.. ואני לא יכולה להמשיך בקשר שהמשפחה לא כלולה בו.. בשבילי משפחה זה הדבר הכי חשוב בחיים ובגלל זה אני רוצה את זה גם בבן זוג שלי. הוא בא ממשפחה ממש לא טובה, ואני בטוחה שאם המשפחה שלי תידע עליהם הם לא ייתנו לי להישאר איתו בקשר.. בגלל שהם יפחדו שאני יכנס למשפחה כזאת.. ואפשר להבין אותם אני בעצמי מפחדת.
|
|
המשך...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5371
המשך...
|
SharonHL
|
23/02/2006
|
|
ואיך הוא עם המשפחה שלו? בקשר טוב..? תשמעי יכול להיות שגם הוא דיי רוצה "לברוח" מהחיים האלה.. ממה שיש לו שם. והוא רואה אותך כאופציה לממש את מה שהוא רוצה, אולי שבזכותך הוא יתרחק מהחיים האלה ויתחיל לבנות את עצמו לפי החיים שלך. את מבינה את הכוונה שלי? כאילו את הגעת ממקום יציב כביכול והוא רוצה להרים את הראש מעל הקרקע בעזרתך. לכן הוא מפחד שאם את לא תשארי בתמונה בעצם כל התקווה הזו שלו תעלם, כי הוא נאחז במשהו היחיד שיכול עוד איכשהו להוציא אותו מהבוץ שהוא שקוע בו.
|
|
תשארי עוד קצת...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))14287
תשארי עוד קצת...
|
tamtam
|
30/06/2006
|
|
אני חשובת שדווקא עכשיו המערכת יחסים שלכם במבחן....אם את אוהבת אותו אין סיבה שתרצי לעזוב....לפחות לא מסיבות אמיתיות של חוסר אהבה או חוסר משיכה......אין ספק ממה שתארת שהוא צריך אותך....את בטוח צריכה אותו לפי מה שסיפרת על אבא שלך ...אני מאוד מעריכה את האומץ שלך להפתח ככה,אגב... יש לי חבר ...יותר נכון ,שכן חבר, שאבא שלו התאבד אז אני מבינה את הסיטואציה או לפחות יותר קל לי לדמיין כמה קשה לך. בכל אופן......תנסי לקחת את שניכם בידיים, תעזרי בו לתמיכה ותעזרי לו כשקשה.....הקשר לדעתי רק יכול להתחזק אם זו אהבה אמיתי.... ( : מקווה שעזרתי קצת.
|
|
לא להחמיץ!!
|
בת-אל19
|
6/28/2006
|
|
|
מקווה שמותר...מצטערת אם לא האתר הישראלי החדש שמשגע את המדינה!! www.MITKATVIM.co.il שווה בדיקה....
|
|
איזה סוג יותר טוב?
|
מתלבטת
|
6/24/2006
|
|
|
קונדומים: R3 או דורקס? ועוד שאלה: איזה אמצעי מניעה יש לבנות כמוני שלא מתחברות לקונדומים או לגלולות? תודה !!
|
|
אמצעי מניעה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13678
אמצעי מניעה
|
אלה
|
25/06/2006
|
|
אם את לא רוצה קונדומים- למה את שואלת עליהם? בכל אופן, שני הסוגים הם בינלאומיים ונחשבים בטוחים. לגבי השאלה השניה- יש נוזל קוטל זרע ששמים בתוך הפות, ויש גם גלולות שלא בולים- אלא בצורת מדבקה שמחליפים מדי שבוע.
|
|
שאלה לכולם (כולם יכולים לענות)
|
Anatush
|
8/29/2005
|
|
|
תגידו...
מתי אתם יותר חרמנים? בחורף או בקיץ?
בבוקר או בלילה?
Anatush
|
|
24x7
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1296
24x7
|
Tal
|
29/08/2005
|
|
24 שעות ביממה 7 ימים בשבוע.
|
|
בחורף..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1309
בחורף..
|
yoni_s
|
29/08/2005
|
|
|
|
חרמנות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1319
חרמנות
|
nshahaf
|
29/08/2005
|
|
|
|
בקיץ
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1397
בקיץ
|
YAYA
|
01/09/2005
|
|
ברור שבקיץ כשבחוץ 38 מעלות בצל, ואז גם אם יש מזגן מזיעים, זה דיי מגעיל אבל זה הכי מחרמן שיש, זה כמו בסרט.
|
|
תמיד!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1452
תמיד!!!
|
almog
|
02/09/2005
|
|
|
|
בקיץץץץץץץ!!!!!!!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10027
בקיץץץץץץץ!!!!!!!!!
|
מישהי מאוהבת
|
23/05/2006
|
|
כי בקיץ חם כזה וכיף לא קופאים מקור כשמתפשטים כמו בחורף. וחוץ מזה כולם יודעים שחום הרבה יותר מחרמן מקור וזיעה זה מאוד מדליק לדעתי!!!
|
|
אמממ תמיד...אבל..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10272
אמממ תמיד...אבל..
|
רותילה =)
|
26/05/2006
|
|
|
|
חורף=קיץ* חחח טעות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10307
חורף=קיץ* חחח טעות
|
רותילה =)
|
26/05/2006
|
|
|
|
רותילה כנסי...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10315
רותילה כנסי...
|
שירני
|
27/05/2006
|
|
רותילה שמנה שלי... מה שהכי מחרמן אותנו זה הבשמים של הגברים בסופר פראם חחחחחחחח .....מסניפות!!!
|
|
חורף ולילה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10780
חורף ולילה
|
bisly
|
31/05/2006
|
|
הכי כיף שמישהו עוזר להתחמם כשקר!!! ועוד יותר כיף זה בסוף הסקס שרק אז קולטים שבעצם קר כי חורף!! ולילה זה סתם כי כל היום הראש רואה דברים והוא נדלק
|
|
וואי.. כל הזמן..!!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13586
וואי.. כל הזמן..!!!!
|
אני
|
24/06/2006
|
|
חורף, קיץ, שמש, גשם, לחות, טל, שלג, סתם יום בהיר... כל הזמן!!!!!! (ואני בת, דרך אגב )
|
|
יזיזה שלי הכוסית מלא תמונות כנסו
|
גכגכ
|
6/23/2006
|
|
|
|
|
מילי היא לא חברה שלי אז מה היא רוצה ?
|
אם אין אני לי מי לי
|
6/17/2006
|
|
|
טוב אני הסתבכתי קשות לא מזמן הכרתי בחורה באיזה בר בת"א , ישר היה קליק אחרי שלוש משקאות היו מס" קליקים נוספים ( רעש של כפתורים נפתחים אם לא הבנתם.... ) ואתמול שבוע אחרי שהכרנו היא מגיעה עם מכשיר סלקום קטן ואומרת לי :"ממוש תראה מה קניתי לך .... כמו שלי " טוב ....... אמרתי לה "למה חמודה , למה קנית לי את הסלולרי הזה ?" אז הי התחילה ....: " כי הוא מאוד שימושי ..בוא כדאי לך לראות ,יש בזה אפשרויות גלישה ואפילו מסנג"ר שנוכל להתכתב ובלה בלה בלה בלה ..... " בואנה אחותי הגזמת !!!!!!! עזבו שהפלאפון הוא חיה של דבר אבל איך אני מפריד את המכשיר החמוד מהכונפה ?
|
|
ווואאאאיייייי גברררררררר!!!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))12830
ווואאאאיייייי גברררררררר!!!!!
|
פרחים בקנה
|
17/06/2006
|
|
חתיכת תיק מצאת לעצמך!!!! פעם ראשונה שאני שומע דבר כזה.. תתרחק ממנה כמה שיותר מהר.. תגיד שאתה הומו או משהו כזה.. וחוץ מזה.. מה רע קיבלת את הטרנד החדש של הקיץ!! מסנג'ר לפלאפון בחינם!! בן אדם זה ממש אדיר!! 1life
2short
3years
4what
|
|
חחחח פיייי איזה לארגית!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))13475
חחחח פיייי איזה לארגית!
|
רותילה =)
|
23/06/2006
|
|
חחחח טוב עדיין לא הבנתי מה נסגר עם הבחורה אבל בסדר.... פאק...ממתי קונים למישהו פלאפון אחרי שבוע?!?!?!
|
|
שאלה קצת מוזרה
|
שיר
|
6/6/2006
|
|
|
כמה שורפים קלריות בזמן סקס? ??????????????????????????????
|
|
??
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))12588
??
|
oded
|
15/06/2006
|
|
תאמת גם אותי זה מעניין... אולי נבדוק ונראה כמה קלוריות נשרוף
|
|
חח.. עודד אהבתי את התשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))12744
חח.. עודד אהבתי את התשובה
|
אני
|
16/06/2006
|
|
|
|
זה תלוי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))12877
זה תלוי
|
gil
|
18/06/2006
|
|
זה תלוי עד כמה את ביצועיסטית
|
|
צריך עזרה
|
שי
|
6/6/2006
|
|
|
אני לא יודע איזה קונדום לקנות יש הרבה.... אילו קונדומים נחשבים לטובים? האם r3 נחשב לקונדום טוב??
|
|
Condomi
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11505
Condomi
|
חן
|
06/06/2006
|
|
|
|
איכות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11508
איכות
|
מנהל הפורום
|
06/06/2006
|
|
קודם כל לדעתי r3 הם לא הכי איכותיים.
בשוק ישנם הרבה קונדומים מחברות שונות: Durex, Condomi, R3, LifeStyles, Life, Control.
אילו החברות המוכרות לי.
זה מתחלק ככה ככול שהקונדום יקר יותר, יש בו "שיפרים" רבים יותר. והוא בסופו של דבר גם איכותי ביותר ומספק הגנה גבוה יחסית.
אני אישית משתמש בLifeStyles- אבל כל אחד והעדפות שלו.
|
|
איזה כיףףףף
|
שלומי20
|
6/5/2006
|
|
|
סופסוף אני יכול לדבר עם חברה שלי בלי הרבה כסףףףף... אני מדבר עם חברה שלי כל היום כמעט במסנג"ר בסלקום ואני משלם רק סכום חד פעמי לכל החודש... אם יש פה מישהו עם חברה שהוא מדבר איתה הרבה זה נראה לי משהו ששווה לשתף את כולם, כי חשבון פלא גדול לחשבון חייל זה לא משהו(500 שקל...)
|
|
כמה אתה מדבר...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11379
כמה אתה מדבר...
|
איתי
|
05/06/2006
|
|
אבל תכלס פרטים לא נתת.. תהייה בנאדם ותתן פרטים ואנחנו נחליט אם זה שווה או לא. הרעיון של מסנג"ר בסלקום הוא נחמד השאלה אם הוא משתם כלכלית לבעלי חברות...
|
|
עוד פרטים בדרך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11386
עוד פרטים בדרך
|
שלומי20
|
05/06/2006
|
|
הממשק בפלא זהה לממשק במחשב, זה עולה בערך 12 שקל לחודש ועוד תשלום על מה שאתה מוריד (בקילובייט), אני לא סגור איך זה עובד אבל אל תצפה שהכל יילך חלק לגמרי... חוצמזה כנס לאתר של סלקום תקבל את כל הפרטים שאתה רוצה ותחליט לבד
|
|
לא הכי שווה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11395
לא הכי שווה
|
מנהל הפורום
|
05/06/2006
|
|
יש לי הסדר אם esc ואני משלם רק 10 ש"ח לחודש ואני יכול לדבר 100 דק" חינם לכל הרשתות. כך שבתכלס אני לא משלם הרבה בחודש... אגב מי צריך אינטרנט בפלאפון סתם בזבוז של כסף!
|
|
כמה עולה לנו נערת ליווי?
|
מנהל הפורום
|
5/31/2006
|
|
|
| | אז מצאתי כתבה מתוך עיתון "בלייזר" .... תגובות אתם מוזמנים לשרשר... |
מצורף קובץ להורדה
|
|
חח גדול!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))11184
חח גדול!!!
|
חן
|
04/06/2006
|
|
|
|
חג שמח!!!!
|
גלי
|
6/1/2006
|
|
|
|
|
חג חלבי ושמייח לכולם
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10971
חג חלבי ושמייח לכולם
|
מנהל הפורום
|
02/06/2006
|
|
|
|
שאלהההההההה
|
חן
|
5/25/2006
|
|
|
יש לי תאריך גיוס תשיעי לאוגוסט..ואני פרופיל 64..אני ג"ובניק??
|
|
טעות בפורום
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10254
טעות בפורום
|
מנהל הפורום
|
26/05/2006
|
|
את התשובה תוכלי לקבל בפורום מתגייסים.
http://www.shavuz.co.il/forums/forum.asp?forum=45
|
|
חחחחחחח
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10701
חחחחחחח
|
שלומיק
|
31/05/2006
|
|
אם אין אני לי מי לי.. חחח
|
|
שאלה
|
גלי
|
5/31/2006
|
|
|
|
|
כנסי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10734
כנסי
|
ללא שם
|
31/05/2006
|
|
קיום יחסים שבהם מעורבים הפין של הגבר והנרתיק של האישה.
|
|
בשפה יותר פשוטה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10735
בשפה יותר פשוטה
|
מנהל הפורום
|
31/05/2006
|
|
הכוונה ליחסי מין רגילים בין גבר לאישה.
שהגבר מחדיר את הזין לתוך הכוס.
|
|
שליחת גלויות לחברים דרך "שבוז"
|
מערכת שבוז
|
5/31/2006
|
|
|
מתגעגעים לחברה, החבר יושב בבית עם 3 גימלים? מהיום ניתן לשלוח דרך האתר גלויות.
לינקים מצורפים:
גלויות בשבוז
|
|
גלויות ממש שוות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10796
גלויות ממש שוות
|
ללא שם
|
31/05/2006
|
|
|
|
ילדה טובה או ילדה רעה?! בבקשה תעזרו לי בהחלטה..
|
הסקרן לדעת..
|
5/14/2006
|
|
|
אנשים מה קורה!! בימים האחרונים מציקה לי שאלה לגבי מישהי שהכרתי ובכוונתי לפתח איתה קשר רציני. השאלה:האם בניסיון המיני יחסית לבנות אחרות בגילה כיום היא נחשבת לאחת שעשתה יותר מידי לגילה? הסיפור: בחורה(20) שמשתחררת אוטוטו..הניסיון המיני שלה היה עם 4 גברים שהיו איתה בקשר רציני+2 גברים שיצא לה בין היתר... ובנוסף ידוע לי מאנשים אמינים שהיא לא זרמה בעבר מעבר למה שאמרה... נ.ב תתמקדו בתשובה בנסיון מיני כללי של בנות בגילה לעומתה.. תודה מראש הסקרן לדעת......
|
|
אני פחות תמימה ממנה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9279
אני פחות תמימה ממנה!
|
נסיכת הקרח
|
14/05/2006
|
|
|
|
אני חושב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9302
אני חושב
|
boris
|
15/05/2006
|
|
כיום נערות רבות מגיעות לגיל הזה כאשר הם כבר אם נסיון דהיינו הם היו אם כמה גברים.
|
|
ילדה טובה!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9337
ילדה טובה!!!
|
בתאלוש
|
15/05/2006
|
|
ולמה אתה כזה חוקר זה מגעיל... אם אתה רוצה אותה תצא איתה בגלל מי שהיא כאדם ולא מה שהיא עשתה בעבר.
|
|
שאלה נוספת..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9363
שאלה נוספת..
|
הסקרן לדעת...
|
16/05/2006
|
|
השאלה באה בגלל שלי היו חצי מהפרטנרים שהיו לה .. ובגלל זה רציתי לשאול אותכם מה הממוצע של הפרטנרים לבת בגילה?והאם אני מתאים לה?
|
|
כ"כ לא!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10168
כ"כ לא!
|
לילס
|
25/05/2006
|
|
אם אתה רוצה לצאת עם זונה יש מספיק ביפו, ורוב הסיכויים שהיא נושאת פחות מחלות (בודקים אותן) מאשר הזנזונת שאתה מעוניין בה.
תחשוב על כמה עברו עליה.. לא מגעיל אותך?
|
|
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10783
אני בשוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
bisly
|
31/05/2006
|
|
מה אתה מטומטם,????????? מה זנזונת????? מה עובר עליך???????????!?!?!?! אני כמעט לא מכירה בנות שבגיל הזה שכבו פחות ממה שהיא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני עוד לא 19 ועקפתי אותה בסיבוב!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה חולה נפש!! ולזה ששאל את השאלה.... גם אם היא יצאה עם מיליארד לפניך אם אתה אוהב אותה תצא איתה אפילו אל תטרח לברר מה טוב ומה לא....
|
|
תנוחות
|
רוני
|
5/23/2006
|
|
|
מה הם התנוחות המועדפים אליכם? הנה כאן תוכלו לראות רשימה חלקית של תנוחות...
לינקים מצורפים:
תנוחות
|
|
תנוחות – 69
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10038
תנוחות – 69
|
גלי
|
23/05/2006
|
|
|
|
המריצה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10039
המריצה
|
מנהל הפורום
|
23/05/2006
|
|
זוהי תנוחה לא מוכרת ממש אבל היא ממש טובה.
הגבר מחזיר את הזין מאחור ואז מרים אותה תוך אחיזה בירכיה...
כמו שאמרתי זו תנוחה קשה ולכן לא הרבה משתמשים בה ביחסי מין.
|
|
מציצה נחשבת לתנוחה?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10043
מציצה נחשבת לתנוחה?
|
דור
|
23/05/2006
|
|
|
|
לא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10044
לא
|
גלי
|
23/05/2006
|
|
|
|
תשובה!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10784
תשובה!!
|
פומיקי
|
31/05/2006
|
|
סמל השלום... אחר כך כפית.... מממ גם דוגי זה כיף אבל מול מראה עדיףף..... שונאת לא לראות את הבנזוג אחרת מה הקטע ובסמל השלום זה כיף (לגבר בעיקר) כשהרגלים משולבות וככה גם כשהוא מוציא את הזין הוא מרגיש את התחת משתי צדדי הרגליים (מי שניסה את זה יבין למה התכוונתי)
|
|
חוצמזה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10785
חוצמזה
|
פומיקי
|
31/05/2006
|
|
הכי כיף להיות מעל הגבר במיסיונרית............... אבל זה רק כשיש לי כוח או כשאני בכושר(: חחח למרות שאני מעדיפה להיות עם בחורה במיטה אבל לזה אין תנוחות....
|
|
ושכחתי משהו (ידעתי שזה יקרה!!!)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10786
ושכחתי משהו (ידעתי שזה יקרה!!!)
|
bisly
|
31/05/2006
|
|
ירידה זה כן תנוחה כי עובדה שבנות "עושות את זה " עם בנות הן יורדות אחת לשניה וזה נחשב סקס
|
|
למי שלא הבין אני זו פומיקי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10787
למי שלא הבין אני זו פומיקי
|
bisly
|
31/05/2006
|
|
|
|
האם אפשר להכניס לבחורה את כל הרגל לתחת?
|
מנסה להבין
|
5/28/2006
|
|
|
|
|
שווה לנסות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10458
שווה לנסות
|
חבר
|
28/05/2006
|
|
|
|
אם כבר העלת את הנושא
|
מבולבל מאוד
|
5/28/2006
|
|
|
האם אפשר להכניס לבחורה את כל הראש לכוס?
|
|
בעיה
|
דנה
|
5/25/2006
|
|
|
יש לי חבר כבר כחצי שנה, ואנחנו שוכבים כבר המון זמן ביחד. בזמן האחרון החבר שלי רוצה לקיים איתי יחסי מין ללא קונדום. בטענה שהוא רוצה ילדים ואני לא יודעת אם אני רוצה. מה לעשות?
|
|
הפתרון קל מאוד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10160
הפתרון קל מאוד
|
מנהל הפורום
|
25/05/2006
|
|
אם את לא מרגישה מוכנה אז אל תשכבי איתו.
|
|
תגידי את נורמלית???
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10174
תגידי את נורמלית???
|
בחורה לעניין
|
25/05/2006
|
|
את שמה לב לשאלה שלך??? מז"א הוא רוצה ילדים??? בני כמה אתם? אתם יכולים לפרנס ילד? אתם כולה חצי שנה ביחד.. ילד זה לכל החיים !!! את מוכנה ללדת עכשיו ילד מחוץ לנישואים ולגדל אותו ולהיות בקשר עם האבא כל החיים! ושתפרדו.. את! זו ש"תיתקע" עם הילד.. אני עדיין בשוק מהשאלה... את בכלל יודעת מה זה אומר להביא ילד לעולם???כל החיים שלך ישתנו !!! ואני מאוד מקווה שיש לך עבודה קבועה וכמה אלפים טובים בבנק כי ילד זו הוצאה כבדה!!! שלא לדבר על הפן הנפשי של זה.. ולמנהל הפורום- איזו מן תשובה זו??? לוחצים על הילדה הזו להביא ת-י-נ-ו-ק לעולם וזה מה שיש לך להגיד?.. נו באמת... העולם השתגע!!!
|
|
אני מאמין
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10190
אני מאמין
|
מנהל הפורום
|
25/05/2006
|
|
קודם כל אני מאמין שהבחורה בת 21+
ודבר שני הבחורה צריכה להחליט מה טוב לה ולהבין את ההשלכות של קיום יחסי מין ללא קונדום.
סה"כ כל בר דעת מבין שקיום יחסי מין = ילד
|
|
בת כמה את?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10192
בת כמה את?
|
מנהל הפורום
|
25/05/2006
|
|
|
|
לפי מה שהיא אמרה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10260
לפי מה שהיא אמרה
|
בחורה לעניין
|
26/05/2006
|
|
המטרה של החבר שלה היא להביא ילדים.. אז מן הסתם אם הם יקיימו יחסי מין בקביעות ללא אמצעי מניעה התוצאה= ילד לא תאחר לבוא...
|
|
תקשיב משהו...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10377
תקשיב משהו...
|
inna
|
27/05/2006
|
|
אם היא באמת באמת אוהבת אותך לא יהיה לה איכפת שאתה שעיר והיא תאהב אותך כפי שאתה אם לא אז היא לא מתאימה לך כנראה...
|
|
כדאי לי לשכב עם החבר שלי? אני לא בטוחה שאני
|
נועה
|
5/21/2006
|
|
|
אוהבת אותו, והוא גדול ממני ב-5 שנים ויש לו נסיון יותר מלי. אני הייתי עם בחור אחד עד עכשיו. אני בת 17.
|
|
אני מציעה לך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9850
אני מציעה לך
|
גלי
|
21/05/2006
|
|
לחשוב טוב, טוב אם את באמת רוצה לשכב איתו.
בכול אופן בגיל הוא מתאים לך 5 שנים זה לא הרבה...
|
|
נסיון רוכשים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9852
נסיון רוכשים
|
מנהל הפורום
|
21/05/2006
|
|
אל תדאגי הנסיון בא אם הזמן.
לגבי קיום יחסי מין, אם את מרגישה שאת רוצה/מוכנה נפשית,רגשית אז סבבה... בכול אופן אני מציעה לך לחכות עוד כמה שבועות ואז להחליט.
ודבר נוסף אל תשכחי להשתמש באמצעי מניעה.
|
|
מה נראה לכם הפרש הגילאים האידיאלי?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9947
מה נראה לכם הפרש הגילאים האידיאלי?
|
טל
|
22/05/2006
|
|
|
|
לדעתי שנה שנתיים :)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10274
לדעתי שנה שנתיים :)
|
רותילה =)
|
26/05/2006
|
|
|
|
אם את לא חושבת שאת מוכנה...תחכי! וכנסי..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9954
אם את לא חושבת שאת מוכנה...תחכי! וכנסי..
|
פלדלמן(=
|
22/05/2006
|
|
אני חשבתי שאני מוכנה וכשחשבתי שזה הרגע התערב המזל והוא לא יצא מהבסיס ולא עשיתי את זה ובאמת.. בדיעבד..לא הייתי מוכנה.. אם את לא בטוחה שאת מוכנה ואוהבת אותו ואת רוצה לעשות אהבה ולא "סקס" אז תחכי. ובעניין הגיל...לאהבה אין גיל. אחת מהחברות הכי טובות שלי מאוהבת במישהו בן 25 ואנחנו בנות 18..7 שנים הפרש.... אל תקחי את הפרש הגילים כפונקציה..לדעתי..יש כאלו שיגידו אחרת.. פלדלמן השמנהההעעע! (=
|
|
הגיל לפעמים יכול להיות משמעותי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9962
הגיל לפעמים יכול להיות משמעותי
|
מנהל הפורום
|
22/05/2006
|
|
לדוגמא גבר בן 19 שיש לו חברה בת 14. 5 שנין זה די הרבה את לא חושבת ככה?
|
|
מוסיף...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))9963
מוסיף...
|
מנהל הפורום
|
22/05/2006
|
|
המקרה הזה הוא קצת שונה בכך שלא מדובר בקטינה.
ולכן סטרתי את עצמי :-(
|
|
חחח...כן..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10262
חחח...כן..
|
פלדלמן (=
|
26/05/2006
|
|
נכון...העניין של הפרש הגילאים הוא בהחלט נתון למחלוקת...הכל תלוי בגילאים... אם אני אצא עכשיו עם מישהו בן 23 זה לא אותו הדבר אם מישהי בת 15 תצא עם בן 20 או מישהי בת 13 תצא עם בן 18. אבל למעשה..היא בת 17 ויוצאת עם בן 22..זה לא כזה נורא.. היא עדיין יודעת מה טוב או פחות טוב לעשות... הפרש הגילאים בנושא קיום יחסי מין הוא שולי. כן, אם הוא יותר מבוגר ממך אז הוא כמעט בטוח (הוספתי את הכמעט כי אני מכירה יותר מבוגרים ממנו שלא עשו את זה...טוב..1 לפחות) יותר מנוסה ממך.. הפרש הגילאים לא צריך להיות פה משתנה בתוך הפונקציה (בגרות במתמטיקה ביום שני..עמכם הסליחה) אלא המשתנה העיקרי פה הוא האם את אוהבת אותו או לא...לפי המשתנה הזה את צריכה להחליט אם את רוצה לקיים איתו יחסי מין או לא. יעל
|
|
צודקת!!! ולשואלת כנסי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10267
צודקת!!! ולשואלת כנסי
|
שירני
|
26/05/2006
|
|
לפדלמן (אחותי הבלונדיניח חח) : מי כמוני יודעת חחחח .... ולשואלת: ההפרש לא אמור להפריע בכלל חוץ מיזה שלדעתי זה בכלל לא כזה הפרש ... אבל מה שכן הפריע לי זה שאת בכלל לא יודעת אם את אוהבת אותו.. ועוד משהו.. עצם העובדה שאת בכלל שואלתתתת אם לשכב איתו או לא נותנת תשובה ברורה שהיא-לאאאא!!!! שאת תיהיה מוכנה ושאת תרצי לשכב עם אדם מסויים ותאהבי אותו באמת את תדעי ותרגישי את זה.. ולא תרצי לקבל תשובה מאף אחד!!!..וחכי קצת אף אחד לא רודף אחריך ... עזבי את החברה שלנו והשטויות שלה שחושבת שאם הגעת לגיל 18 ואת בתולה משהו משובש בך... להפך! מקווה שעזרתי...
|
|
מי כמונו יודעות...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10268
מי כמונו יודעות...
|
פלדלמן (=
|
26/05/2006
|
|
קחי אותי לדוגמא. שכבתי עם מישהו לפני גיל 17..והייתי ממש ממש קרובה לשכב עם מישהו נוסף גם, לפני גיל 17. בדיעבד, לא אהבתי את שניהם...את הראשון חשבתי שאהבתי..אבל לא.. ואת השני..בכלל לא הייתי קרובה ללאהוב.. היום. אני בת 18, שבוע ויום.. ואני מאוהבת במישהו מעל לכל הראש..וסיפרתי על זה שאני רוצה לשכב איתו ל3 חברות..אחת מהן זו שירן...שלושתן אמרו דבר אחד: אל תעשי את זה. אבל כולנו ידענו שאם לא הייתי במחזור ואם כן הייתי רואה אותו אז..הייתי עושה את זה, גם כי אני אוהבת אותו מאוד ומוכנה לתת לו את הנשמה שלי(ולא הגזמתי) וגם כי היה לי בית ריק..(זה במקרה שהוא היה בא אליי..אם אני הייתי באה אליו, לא נראה לי שזה היה משנה כ"כ....). ככה זה כשאוהבים מישהו, את יודעת מה את רוצה לעשות ולא אכפת לך מה התגובה של החברים שלך. את תעשי את זה בכל מקרה. ככה, שאם את שואלת את הפורום (אנשים שאת לא מכירה) או אנשים שאת מכירה, האם לשכב עם חבר שלך...אני יכולה לומר לך ב1000000000000000000% את לא מוכנה לזה..ואם תעשי את זה ולא היית מוכנה, היית מתחרטת על זה עוד המון המון זמן. כמוני. והיה לוקח לך המון זמן להתגבר על זה. כמוני. אז עצתי אלייך. תחכי עד שתרגישי מוכנה נפשית ואת תדעי שאת מוכנה.
|
|
פלדלמן צודקת!!! שמנות לשלטון! חחחח;)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))10275
פלדלמן צודקת!!! שמנות לשלטון! חחחח;)
|
רותילה =)
|
26/05/2006
|
|
טוב נו...ברוב המקרים את צודקת...חחחח את יודעת על מה אני מדברת...
|