|
|
נפרדתי מחבר אחרי שנתיים
|
חן
|
3/13/2006
|
|
|
תשמעו... צריך בשביל זה הרבה אומץ - לדעת לקום וללכת. כי הרי תמיד חושבים מה יהיה כשאהיה לבד וכלכ החברות שלי יש חבר. אבל לא כדאי להישאר עם בן זוג לא מתאים. אני מוסרת לכל הזוגות שלא שלמים עם עצמם מסר: עדיף מוקדם מאשר מאוחר (או לעולם לא) בתקווה למצוא במהרה אהבה חדשה...
|
|
הלך נסיך יבוא מלך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))6046
הלך נסיך יבוא מלך
|
מ
|
14/03/2006
|
|
|
|
אשמח אם תייעצו לי....
|
חסוי
|
2/17/2006
|
|
|
שלום לכולם אני מזה כמה חודשים מחבב את המפקדת שהייתה לי בקורס שלא אגיד את שמו..... זה לא אהבה עדיין....אני רואה שגם היא מביאה לי אותה בקטנות...עיניים וכאלה...מחמאות כמו...חייל מיוחד מקסים דברים כאלה שלא יודע איך לפרשם....אני בנאדם שיש לו המון ביטחון מול בנות ולא מהסס לגשת להתחיל..אבל היא ממש עשתה לי את זה ואני ממש נרתע מלהתחיל....אז החלטתי לרשום לה מכתב שדרכו הסברתי לה מה אני מרגיש וכל זה...היא התקשרה אמרה שמאוד התרגשה וכמובן שרוצה שנשמור על קשר....דיברה כזה בכלליות....אני לא יודע בתכלס של התכלס אם היא בקטע....יש לה יומולדת בסוף החודש אני רוצה לקנות לה משהו יפה עם כרטיס ברכה יפה ולשלוח אליה הביתה......מקווה שתענה לחיזוריי...בנות אתם כל כך לא מובנות....יכול להיות שהיא בקטע ואני לא יודע את זה..בזה שהיא מדברת איתי רגיל כזה...ומחכה שאני יזום...ואני מצד שני חושב שאם אני יזום אני מראה יותר מידי...המצב מאוד לא ברור לי וכפי אתם מבינים אני אוכל סרטים עם עצמי פה.....להתקשר או לשלוח לה הודעה אני לא יעשה כי כבר דיברנו והיא אמרה שתדבר איתי במשך השבוע ולא דיברה...וגם זה מתחלק ל2 חלקים יכול להיות באמת לא היה זמן ולחוצה בבסיס..ויכול להיות שלא מעוניינת...בקיצר אני מחליט לקנות לה מתנה ליומולדת מה אתם חושבים הכי יפה לקנות לבחורה...שיראה רומנטי.... עוד שאלה.... יכול להיות שהיא מעוניינת ונמנעת מלהכנס איתי לקשר עקב פחד כלשהו מלהתאכזב...כי נראה לי שיצרתי רושם עליה של בחור המוני תמיד היא ראתה שמתקשרות אליי בנות..ומתחילות איתי....יכול להיות סיבה כזו?קיצר סורי על החפירה מקווה שמישהו יקרא מהתחלה עד הסוף ויגיב.... יהיו כאלה שיגידו לשאול אותה בפנים ישירות אני לא מסוגל אין לי את האומץ..ולא רוצה להביך אותה.... מקווה שתגיבו.....שבת שלוםםם!!!!!
|
|
לא הבנתי משהו אחד..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5113
לא הבנתי משהו אחד..
|
אני
|
18/02/2006
|
|
היא הייתה או עדיין המפקדת שלך בקורס? אם עדיין- לא בא בחשבון, אם הייתה- אז באה השאלה, איך לעזאזל אתה עדיין רואה אותה אם סיימת כבר את הקורס. דבר שני... אני חושבת שאתה צריך לקרוא אותה קצת, זאת אומרת יש בנות שלא נעים להן לסרב ברוע אז הן מתחמקות מזה בצורה נחמדה כי הן לא יודעות איך להגיד לא חד משמעית. למרות שבלב המילה "לא" כתובה בענק. או שזה זה.. או שהיא כן מעוניינת ופשוט הסיטואציה קצת מוזרה לה. אני לא חושבת שיש קשר לאם התקשרו אליך בנות או לא.
|
|
אז ככה....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5115
אז ככה....
|
חסוי
|
18/02/2006
|
|
היא הייתה הקורס כבר הסתיים לפני חודש.....ולא יוצא לי לראות אותה..מדברים פעם ב בטלפון....ולקחתי בחשבון מה שאמרת שיש כאלה בנות שלא נעים להן לסרב ברוע אז הן מתחמקות מזה בצורה נחמדה כי הן לא יודעות איך להגיד לא חד משמעית.אבל זה לא מסתדר לי עם כל המבטים המחמאות וכל זה שמביאה....אמרו לי משפט יפה...תצטער על מה שעשית ולא על מה שלא עשית.....אזמה את אומרת לשלוח לה מתנה לראות איך תגיב....הייתי מת לשאול אותה ישירות אבל זה מלחיץ ויכול להיות שגם אותה זה ילחיץ...אין לי משהו חזק אליה....הייתי מעדיף לשמוע את התשובה לא מאשר להיות בסימן שאלה הזה....
|
|
אשמח לשמוע עוד תגובות....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5117
אשמח לשמוע עוד תגובות....
|
חסוי
|
18/02/2006
|
|
|
|
מילון
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5263
מילון
|
בחורה
|
21/02/2006
|
|
מוזר איך בנים לפעמים כאלה טיפשים.. כשבחורה אומרת לך בכללי שהיא תשמח לשמור איתך על קשר ושתתקשר אליך בהמשך השבוע- הכוונה היא שהיא יושבת יום יום מול הטלפון שלה ומחכה שתשלח הודעה או שתתקשר כבר ראבק. כשבחורה לא מעוניינת בבחור שמתחיל איתה, הבחור יידע את זה בטוח אלא אם כן יעשה תיעצמו לא מבין ונודניק, ואז במקרה כזה היא כבר תמצא סיפור על בוריס, החבר הגיבר שלה, שהוא אגב נוורא קנאי. קיצור, אם המפקדת שלך הגיבה כמו שהיא הגיבה, ואתה בכל זאת לא מתקשר ולא שולח הודעה (כי הרי היא אמרה שהיא תעשה את זה), חטאת לה חטא נורא ונשאר לך לקוות שהיא תסלח לך, ואל תמשיך להיות דביל, תקנה לה מתנה, ותפסיקו- אנא מכם- לתרץ את הטיפשות שלכם בתירוץ המטומטם הזה שקשה להבין בנות. כי זה הדבר הכי פשוט בעולם, ועובדה שרוב הבנות מבינות את הגברים- וזה אמור לפעול גם הפוך. זהו בהצלחה..
|
|
תודה על התגובה בחורה....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5281
תודה על התגובה בחורה....
|
חסוי
|
21/02/2006
|
|
אני באמת מקווה שזה מה שהיא חושבת.....כיף לשמוע דיעה מבחורה.... אני אכן יקנה לה מתנה ויראה את התגובה שלה.....אני חולה עליה לא מסוגל להגיד לה את זה בפנים.... התגובה שלך עודדה אותי...יום נעים!!!
|
|
לך על זה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5288
לך על זה
|
רועי
|
22/02/2006
|
|
|
|
למאוהב במפקדת
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5342
למאוהב במפקדת
|
תמי
|
23/02/2006
|
|
אבל תקנה לה משהו מקורי, לא איזה דובי או שוקולדים... ועדיף משהו קטן, אתה לא רוצה להלחיץ אותה. אולי איזה צעיף ?
|
|
חחח תמי....כנסי...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5362
חחח תמי....כנסי...
|
חסוי
|
23/02/2006
|
|
ברור שלא דובי או שוקולדים חחח....צעיף??מה קשר מאיפה הבאת את זה....אמממ אני מקווה שלא עשיתי טעות...כי כבר קניתי בושם amor amor....שלפי מה שאת אומרת אמור להלחיץ אותה...שאני ממש לא מעוניין שזה יקרה...אני אופטימי אני לא מצפה שתגיד לי כן..אני מוכן לכל תגובה...בעיקרון המתנה זה תודה על כל מה שעזרה לי וליומולדת שלה..אני לא מצפה שזה יקרב בנינו...ואם זה יקרה מה טוב....
|
|
איך עושים את זה יותר טוב
|
דנה
|
2/19/2006
|
|
|
כנסו ותקראו עד הסוף יש שם טיפים על איך עושים סקס מדהים
|
|
קראנו אותו בבסיס
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5150
קראנו אותו בבסיס
|
רותם
|
19/02/2006
|
|
אחת אצלינו קנתה אותו והביאה לבסיס אחלה ספר יש שם דברים שאף אחת לא הכירה הבעיה היחידה היא הפדיחות ללכת לחנות הספרים ולקנות את נוגעים בעיקר והכי פדיחה שאם נגמר להם שם לבקש מהמוכרת שתזמין לנו את הספר אבל שווה את הפדיחה
|
|
סקר: מה עשיתם אתמול ביום האהבה?
|
יואב
|
2/15/2006
|
|
|
אני שלחתי פרחים לחברה שלי בבסיס ובערב יצאנו למסעדה
|
|
מסעדה רומנטית
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4982
מסעדה רומנטית
|
מור
|
15/02/2006
|
|
|
|
ארוחה לאור נרות בבית
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))5036
ארוחה לאור נרות בבית
|
תמי
|
16/02/2006
|
|
ולקינוח- פונדנט שוקולד בצורת לב
|
|
בניםם השאלה הזאת בשבילכם..
|
עדן
|
2/15/2006
|
|
|
מה אתם אוהבים שבנות קונות לכם..? לחג האהבה.. ליומהולדת.. כשחוגגים שנה.. תיאמת בקטע הזה עדיין לא קלטתי אתכם..
|
|
שאלה דחוף!!
|
gil
|
2/13/2006
|
|
|
מי יודע מתי זה Valentine day ולבנות עם יש עצה מה לקנות לחברה זה יעזור מעוד ותודה מראש.
|
|
14/2 מחר!!!!!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4863
14/2 מחר!!!!!!!
|
תומר
|
13/02/2006
|
|
|
|
רעיונות למתנה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4864
רעיונות למתנה
|
גלית
|
13/02/2006
|
|
* במקס ברנר יש שוקולד- נשיקה כלומר מכניסים לפה ומתנשקים ולאט לאט זה נמס מהחום...שווה
|
|
עוד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4865
עוד
|
עדי
|
13/02/2006
|
|
לדעתי תמיד כיף לקבל כותנת סקסית, או איזה אביזר מין להשתעשע - בשביל הגיוון או אולי תחתון שמודפס משהו נחמד בתחת
|
|
ארוחה רומנטית שתבשל לה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4866
ארוחה רומנטית שתבשל לה!
|
יוסי
|
13/02/2006
|
|
|
|
זה בכלל לא חג של יהודים...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4870
זה בכלל לא חג של יהודים...
|
888
|
13/02/2006
|
|
|
|
אתם תותחים !!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4880
אתם תותחים !!!
|
gil
|
13/02/2006
|
|
טודה לכולם החלה רעיונות ומה אתם נותנים לבן/בת זוג?
|
|
כלום!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4980
כלום!
|
שי
|
15/02/2006
|
|
|
|
עזרה.. דחוף
|
מבואסת..
|
2/8/2006
|
|
|
היי אנשים. אני נמצאת בהרגשה מה זה לא טובה.. יש לי חבר כבר חצי שנה ואני לא מוכנה לשכב איתו.. אני מפחדת.. איבדתי את הבתולים שלי בגיל 17 עם החבר הרציני שלי שהיינו ביחד שנה וחצי. ועכשיו אני מפחדת שאם נישכב וניפרד ייצא לי שם של שרמוטה.. כי אני באה מבית טוב, ואני שומרת על הכבוד שלי. אני פשוט לא מרגישה מוכנה.. ואני לא יודעת אם אני יוכל להיות מוכנה בזמן הקרוב.. מה אני יעשה..?
|
|
מה את לחוצה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4676
מה את לחוצה
|
אסי 1984
|
09/02/2006
|
|
א. עם חבר שלך באמת אוהב אותך אז הוא לא ילחץ אליך בשית וירגיעה אותך ב. עים שחבת עם 7 בחורים זה לא צריך לצת לך שם של זונה או בחורה זולה אני יכול לאגד לך שעם כל הבחורת ששכבתי לא האיתי יותר מיחודשים ולאף אחת אני לא קורה זונה או חשב שהיה קזו ג.עם חבר שלך חכם אז גם עים תישכבו הוא לא יספר לכל החברה אבל זה טלוי בבנדם ד.תעשי סקס רק שאת מוחנה ורק בישביל בישביל להנות מיזה לא בישבילא או משהוא אחר ה.חבר שלך חיקה חצי שנה הוא יחקה עוד אני מעמין נ.ב סורי על כל השגיעות הקתיב
|
|
אם הוא לוחץ
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4867
אם הוא לוחץ
|
שירה
|
13/02/2006
|
|
אין לך מה להיות איתו. מה הלחץ של הבנים האלה? הם צריכים להבין שבנות יהנו ולא יזיפו וירצו עוד ועוד רק אם זה יבוא גם מהן. !!!
|
|
סקר לגברים!
|
מישהי
|
1/24/2006
|
|
|
לגברים בלבד: גיינגיית או בלונדינית?
|
|
שחרחורת
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3934
שחרחורת
|
גיא
|
25/01/2006
|
|
|
|
סלמתאק גיא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3956
סלמתאק גיא
|
שירן
|
25/01/2006
|
|
|
|
תאכלס אין עליהן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4668
תאכלס אין עליהן
|
שון
|
08/02/2006
|
|
רסמייי שאין כמו השחומות.. הכי יפות ואקזוטיות.. לא יעזור לאף אחד..
|
|
גינגית
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4121
גינגית
|
.
|
29/01/2006
|
|
|
|
דו-מיניות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4159
דו-מיניות
|
מנשה
|
30/01/2006
|
|
|
|
לא משנה בכלל
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4294
לא משנה בכלל
|
אני
|
02/02/2006
|
|
|
|
אני מכבדת את התשובה של "לא משנה בכלל" אבל..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4297
אני מכבדת את התשובה של "לא משנה בכלל" אבל..
|
שרון
|
02/02/2006
|
|
ברור שזה משנה.
כמובן שאופי חשוב לא פחות אך מראה זו המשיכה בעצם
ואם אין משיכה.. אין כלום!
וגם אם תצא גבר ותגיד שזה לא משנה בתוכך אתה יודע שזה כן משנה.
|
|
תלוי...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4374
תלוי...
|
רותם
|
04/02/2006
|
|
זה לא רק צבע שער. יכולה להיות פצצה בשני המקרים אבל גם ההפך.. :| אבל יותר גיינגייות...
|
|
בחורה מיוחדת באופי שלה לא במראה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4868
בחורה מיוחדת באופי שלה לא במראה...
|
שירה
|
13/02/2006
|
|
|
|
איי פוד חינם
|
גולה
|
12/30/2005
|
|
|
זה נשמע ארוך וסתם המצאה, אבל באמת באמת עובד, אני כבר קיבלתי איי-פוד 1 והשני בדרך. זה בכלל לא מסובך!. נכנסים ללינק המצורף: http://premiumipods.freepay.com/?r=24564199 מכניסים את הכתובת אי-מייל ויוצרים סיסמא ופשוט בוחרים מה אתם רוצים לקבל בחינם (איי-פודים, מחשבים, מסכים וכוי). עכשיו מגיע השלב השני, לא לוותר ולא להרים ידיים! צריך למלא offer אחד, רובם בחינם. בוחרים את אחת ההצעות, לעיתים צריך להכניס כרטיס אשראי (לא לוותר), אבל אחרי כמה ימים פשוט תבטלו את ההזמנה של ה offer (שלא קשורה לאיי-פוד עצמו) תקראו את התנאים ותקחו את מספר 1-800 כדי לבטל. אח"כ פשוט צריך לעקוב אחרי הסטטוס שלכם, לעקוב אחר ההוראות ופשוט לחכות לאיי-פוד (או למה שהזמנתם) בסבלנות. אתם בטח שואלים מה יוצא לחברות האלה/לאתרים האלה מלחלק דברים ככה בחינם. התשובה היא שהחברות בודקות תהליכי שיווק ופרסום. בהצלחה !
לינקים מצורפים:
איי פוד חינם
|
|
לגמרי מסכים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3263
לגמרי מסכים
|
jdpworld
|
30/12/2005
|
|
|
|
בבקשה אני צריכה עזרה!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4302
בבקשה אני צריכה עזרה!!!
|
עינבל
|
02/02/2006
|
|
אני חייבת להשיג Ipod nano 4g!!! בבקשהההההההה תיצרי איתי קשר דחוף!!!!! אני כבר מיואשת :-(
|
|
אולי פשוט תקני?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4869
אולי פשוט תקני?
|
תומר
|
13/02/2006
|
|
|
|
צריכה עזרה בבעיות שבלב
|
מיואשת ומבולבלת
|
1/9/2006
|
|
|
היי לכולם, יש לי חבר כבר 10 חודשים שבוע הבא, אני בת 18 והוא בן 26, הוא מקסים ואוהב, והקשר שלנו נפלא בכל אופן היה כזה בהתחלה. בזמן האחרון אני מרגישה שהתרחקנו קצת, אין לנו על מה לדבר אנחנו לא יוצאים כמעט ונפגשים פעם בשבוע. כמובן זה גם בגלל שאנחנו מערים שונות ואין לו אוטו. בכל אופן אני מרגישה בזמן האחרון שאני לא אוהבת אותו ולא בא לי עליו. אני כבר לא מרגישה את אותה ההתרגשות כמו פעם, והוא לעומת זאת כן אוהב אותי. כשאני נמצאת איתו יש רגעים שאני מאושרת ואני מרגישה שאני אוהבת אותו ולפעמים אני לא רוצה אפילו לדבר איתו ולא לראות אותו. אני כבר לא נמשכת אליו כמו פעם. לכן אני חושבת להיפרד ממנו אבל כשאני חושבת על זה אני מתחילה לבכות ואני לא מסוגלת לעשות את הצעד הזה. אני אבודה ומבולבלת ולא יודעת מה לעשות אני גם לא יודעת אם אני אוהבת אותו או לא, כי מצד אחד לא בא לי לראות אותו ולדבר איתו, מצד שני אני בוכה כשאני חושבת על פרידה. אני אשמח אם מישהו ייעץ לי מה לעשות. תודה
לינקים מצורפים:
kupid_of_love@walla.com
|
|
עצה מלב ללב...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3404
עצה מלב ללב...
|
אליאנה
|
09/01/2006
|
|
בעיקרון, אין טעם להשלות אותו.. תחשבי לרגע אם היית במקומו והיית מגלה שמישהו עדיין נמצא איתך למרות שהוא לא אוהב אותך יותר? עדיף שזה יכאב קצת ואז להיות פתוחים לקשר חדש. ואת צריכה לעשות עם עצמך חושבין ולהיות כנה עם עצמך האם את בוכה כי את פוחדת להיות לבד... - וזו לא סיבה מספיק טובה להישאר איתו. תאהבי את עצמך ותשקיעי בעצמך ובטוח תמצאי מישהו חדש.
|
|
עצה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4098
עצה
|
תומר
|
28/01/2006
|
|
תיראי מתוקה הפער של הגילאי שלכם אי אפשר להתעלם ממנו את עוד בשיא הילדות שלך רוצה להנות מהחיים עוד מאט תתגיסי תפגשי ים בנים ואת תיהי קשורה איתו אז בשבילך ובשבילו תעזבי אותו תדברי איתו על זה בהדדיות שאתם לא מתאימים אין לכם נושאי שיחה משוטפים ותנסי למצוא מישהו בטווח שלך . הוא גם גדול מידי אולי הוא חושב על חתונה ואת בכלל לא בכיון ??? אז עצתי לי אלייך תעזבי אותו ותמשיכי הלאה.. מקווה שעזרתי לך ... שבוע טוב תומר
|
|
תקראו ותגידו לי מה לעשות בבקשההה
|
מישהי
|
1/10/2006
|
|
|
טוב אז ככהה יש לי חבר כבר שנה וחצי... ואני אוהבת אותו והכל אבל הוא קנאי בצורה מדהימה ואני לא יכולה יותר... הוא גורם לי רק לבגוד בו.. ואת האמת זה קרה לפני יומיים משהו שאני לא מאמינה שקרה... יום שבת היתי אצל ידיד שלי בבית היתנשקנו ושכבנו.. לא אמנתי שזה קרה כי אני יודעת שזה הכי מגעיל שבוגדים בך... למרות שחבר שלי שאני איתו שנה וחצי ביחד שכבנו והוא הייה הראשון שלי... עכשיו אני לקחתי מימנו פסק זמן כי אני לא יודעת מה לעשות אייך להיתסכל לו בעניים... אני לא מסוגלת אבל מיצד שני אני לא יודעת עם להמשיך את הקשר איתו... מה אני יעשה?!!?!?!?!
|
|
בגידה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3430
בגידה!
|
טל
|
10/01/2006
|
|
אם בגדת בו סימן שאין לך מה להיות איתו יותר - יותר נכון אין לו מה לחפש איתך - מי שבוגד לעולם יבגוד - אני מציעה לך תמיד לפני שאת חושבת אפילו לעשות משהו כזה תקחי צעד 1 אחורה ותחשבי איך היית מרגישה אם היו עושים את זה לך.... היית מרגישה זוועה - עליי!
|
|
מסכימה עם כל מילה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3448
מסכימה עם כל מילה
|
ציפי
|
11/01/2006
|
|
תסיימי עם הפרק הזה בחיים שלך, תתנצלי עד עמקי נשמתך (אבל באמת מהלב) ותשחררי את הבחור!
|
|
,תשובה כנה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4096
,תשובה כנה
|
תומר
|
28/01/2006
|
|
תיראי מתוקה זה ברור שאם חבר שלך הוא הראשון שלך אז תבגדי בו מתי שהו ... תיהי מספיק כנה עם עצמך תעזבי אותו אבל אל תספרי לו שבגדת בו כי זה כואב מניסיון אישי הוא יקח את זה כל החיים ויציק לו אז אם את באמת אוהבת אותו אז תעזבי אותו ואל תספרי לו... מקווה שעזרתי לך שבוע טוב תומר
|
|
בגידה
|
תלתלים!
|
11/3/2005
|
|
|
אני גרועה...אני יודעת...אבל זה קרה ולא התכוונתי - ואני כמובן מתחרטת..הוי כמה שאני מתחרטת! איך אני אפצה את חבר שלי? (הוא גילה...)- מה להגיד? מה לקנות לו? אני חייבת עזרה...קורה - מעדתי....(נא לא לצלוב!)
|
|
אין דרך חזרה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2200
אין דרך חזרה
|
שבלולה
|
04/11/2005
|
|
תלמדי לפעם הבאה! כנראה שמגיע לו משהי טובה יותר...בטוח!!!
|
|
איך אפשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2202
איך אפשר
|
mush
|
04/11/2005
|
|
אני באמת שלא מבינה איך אפשר לבגוד !! אפילו רק לחשוב על זה גורם לי למצפון ולבצע אז בכלל!
|
|
איך אפשר לבגוד???
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2205
איך אפשר לבגוד???
|
aaronb116
|
05/11/2005
|
|
איפה הנאמנות???? עצם זה שבגדת ואת מתחרטת אומר שהבחור שבגדת איתו לא היה משהו רציני,אלא סתם שעשוע ובשביל זה להרוס קשר???היה שווה את זה??? לשאלה אם הוא יסלח לך או לא???? תלוי מה עשית???סתם נשיקה או חלקת את שפתייך התחתונות???? כמובן שזה תלוי גם אם החבר אוהב אותך למרות הכל. זה גם תלוי באיך החבר גילה,את גילית לו,הוא גילה בעצמו או שמישהו סיפר לו???? אלה דברים חשובים שצריך להתחשב בהם,הייתי אומר לך בהצלחה אבל אני שונא בגידות ואם הוא יסלח לך או לא אז לא משנה מה זה מגיע לך.
|
|
אהבתי את התשובה הקוטלת!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2566
אהבתי את התשובה הקוטלת!
|
..
|
20/11/2005
|
|
|
|
טוב תקשיבי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2378
טוב תקשיבי
|
שלי
|
13/11/2005
|
|
תקשיבי מתוקה את הנעשה אין להשיב. מה את כבר יכולה להגיד לו את המעשה הזה אי אפשר לתרץ אני לא חושבת שיש לך זכור. "ליקנות לו" מה תיקני לו למה את חושבת שזה יזיז לו בכלל תני לי להסביר לך את הנקודה. את פגעת לו בכבוד זה השפלה שום מילים יפות שום מתנות ושום הפתעות לא יעזרו לך אלה אם כן הוא לא מכבד את עצמו אבל גבר אמיתי לא היה חוזר אליך." בחורה שבודגת פעם אחת תמשיך ליבגוד" זאת המציאות
|
|
בגידה זה מגעיל אותי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2620
בגידה זה מגעיל אותי
|
aaronb116
|
22/11/2005
|
|
|
|
זה לא נורא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2887
זה לא נורא
|
חסוי
|
13/12/2005
|
|
בקטנה אל תדאגי אם הוא אוהב אותך הוא יחזור אין לו ברירה
|
|
עצה אמיתי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4099
עצה אמיתי
|
תומר
|
28/01/2006
|
|
תיראי מתוקה שבוע טוב..
על בגידה אין מחילה בדרך כלל גם בי בגדו סלחתי ואז בגדו שוב אותה בחורה אז מי שמתחילה עם זה לא מסיימת בדרך כלל...
מה שאני יכול להגיד לך תכבדי את הבקשה שלו אם ירצה לעזוב אבל אם הוא יסלח תדעי שהוא אוהב באמת ואז תיהי הכי כנה ואל תבגדי שוב..
מקווה שעזרתי לך..
תומר
|
|
עזרה דחוף!!!!!!!!
|
מישהי
|
1/24/2006
|
|
|
יום הולדת 21 לחבר שלי....תנו רעיונות -ומקוריים!!! תנקס
|
|
רעיונות
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3933
רעיונות
|
גל
|
25/01/2006
|
|
* אני לקחתי את חבר שלי לטויל ברחובות מנווה צדק - יש בשכונה הזו קסם שאי אפשר להסביר ואז במסעדה מקומית קטנטנה שמגישים שם מרקים מעולים ("זוטא") * את יכולה לקחת אותו למקומות הראשונים שיצאתם אליהם - תמיד כיף להיזכר. * תכיני לו לוח שעם עם קולאזי של תמונות שלכם מכל מיני מקומות ותקופות. * הכנתי פעם לחבר שלי מחזיק מפתחות - ברשת "חרוז שכזה" ובחרתי 2 אבנים עם משמעות: אבן האהבה ואבן החן והיופי והכנתי זוג כאלה - אחד לי ואחד לו. הכי שווה שאת מכינה משהו (אין צורך להוציא מאות שלקלים) היעקר שזה יהיה אישי.
|
|
בנווה צדק..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))4012
בנווה צדק..
|
מישהי
|
26/01/2006
|
|
יש שם מסלול לטיול או איך זה הולך? ויש עוד רעיונות מקוריים? אם כן אשמח
|
|
שירי אהבה
|
diklagat
|
9/25/2005
|
|
|
השירים שהכי כיף שהוא שר לך...
היא לא דומה - ארכדי דוכין אהבת נעורי - שלופ חנוך ירח - שלמה ארצי I donיt wanna miss a thing - Aerosmith שבועה - ריטה ורמי קליננשטיין
|
|
מה עם...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1842
מה עם...
|
חולה אהבה
|
26/09/2005
|
|
youיre just too good to be true אחרי הכול את שיר (שלמה ארצי) something stupid
|
|
הנה עוד כמה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1856
הנה עוד כמה
|
noan
|
27/09/2005
|
|
אבל קצת יותר מקוריים.... wild is the wind - David Bowie Black -Pearl Jam אם תלך - הפרוייקט של עידן רייכל
|
|
שחכתם את:
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1901
שחכתם את:
|
hanavat
|
04/10/2005
|
|
פגישה לאין קץ אהבה בת 20 לילה בחוף אכזיב אלף נשיקות ברית עולם הכניסיני ועד רבים וטובים...
|
|
שיר בן זונה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2380
שיר בן זונה
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
אז אם אתם באמת רוצים לישמוע שיר אהבה שיצמרר אותכם מקודקוד ועד הבוהנות ואלה וכמובן מבינים אנגלית פרפקט Paula Abdul-Rush Rush
|
|
השיר אהבה הכי מדהים ששמעתי!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2801
השיר אהבה הכי מדהים ששמעתי!
|
מישהי
|
06/12/2005
|
|
DIRE STRAITS- Romio and Juliet
|
|
אחד השירים............
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3883
אחד השירים............
|
הדרי :-)
|
24/01/2006
|
|
מריה קארי- The powre of love
|
|
מישהו יודע משהו על הרוקט פוקט?
|
נורית
|
1/23/2006
|
|
|
ניסיתם? שמעתם? שווה לקנות? כמה עולה בערך?
|
|
הבלוגים... עושים צרות
|
dr_jekyll_and_MASTER
|
1/17/2006
|
|
|
שלום, למה המנהלים לא עונים? לא כאן ולא במייל. הבלוגים עושים צרות. אי-אפשר להוסיף רשומות. אשמח אם לא תמחקו או תתעלמו מההודעות. (אולי זה רמז שאתם לא רוצים את הבלוג שלי באתר, אם כן זה בסדר, רק תגיבו...) תודה על זמנכם דוק
|
|
עונים גם עונים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3639
עונים גם עונים
|
ירון
|
18/01/2006
|
|
דוק היי, פנייתך מתאריך 26/12/2005 21:02 נענתה. יתכן והמייל שמסרת לא היה תקין. בכל מקרה בו אתה פונה לאתר נא הקפד למלא את כתובת המייל . אני אחזור על מה שצויין במייל. כאשר אתה כותב בבלוגים, הקפד לא להשתמש בתווים מיוחדים כגון ";". מטעמי אבטחה, אנו חוסמים תווים מיוחדים. מקווה שעזרתי ושיהיה בהצלחה. ירון
|
|
משיהו יכול להגיד לי אחת ולתמיד
|
דנה
|
1/17/2006
|
|
|
|
|
את בונה עליו?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3621
את בונה עליו?
|
17/01/2006
|
|
|
|
אתר הכרויות נדיר!!! בלי דמי מנוי חודשיים !
|
WWW.POOPIC.COM
|
12/30/2005
|
|
|
אתר הכרויות נדיר!!! בלי דמי מנוי חודשיים או כרטיסי אשראי!! מומלץ! היי, הייתי רוצה להמליץ לכם על אתר הכרויות מגניב ביותר !!! האתר מאוד נוח לשימוש והנה כמה נקודות שכדאי שתדעו.. אז מה יש שם? •ללא דמי מנוי חודשיים - ההרשמה ל"פופיק" אינה מוגבלת או מותנת בזמן. •הרשמה וכניסה ל"פופיק" אינה מצריכה שימוש בכרטיס אשראי. •"פופיק" מעדכן בזמן אמת על פנייה שמתקבלת באמצעות SMS ! •וידאו ציאט 1 על 1 ! •גלריית ווידאו לכל משתמש. •גלריית תמונות בלתי מוגבלת. •בלוג אישי לכל משתמש. ועוד... חובה להיכנס ! בהצלחה...
לינקים מצורפים:
WWW.POOPIC.COM
|
|
יש משהו קטן שכדאי שתראו קודם...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3311
יש משהו קטן שכדאי שתראו קודם...
|
רותם
|
03/01/2006
|
|
השימוש באתר מתבצע ע"י שליחה וקבלה של הודעות אס.אם.אס ו\או הודעות אם.אם.אס. להלן פירוט עלויות הודעה : הודעת הרשמה: עשרה שקלים, כניסה: שקל וחצי לכל הודעה, שאר ההודעות: שבעים אגורות. המחירים מתייחסים להודעות יוצאות ונכנסות כאחד. המחירים כוללים מע"מ.
|
|
שחכתי לציין שזה מתוך התקנון שלהם
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3312
שחכתי לציין שזה מתוך התקנון שלהם
|
רותם
|
03/01/2006
|
|
|
|
אתר לטיפים במיטה
|
אבי
|
12/31/2005
|
|
|
יש אתר נחמד שנכנסתי אליו היום, בקטגוריה של מבוגרים יש סקסולוגית שנותנת אחלה רעיונות.
לינקים מצורפים:
טיפים
|
|
אתם חושבים שגברים באמת מעדיפים בלונדיניות?
|
mari
|
12/28/2005
|
|
|
אני שוקלת לחמצן, יש לי שיער חום סתמי. בדקתי לאחרונה ושמתי לב לבנים מסובבים את הראש ברחוב הרבה יותר לבנות בלונדיניות. כדאי לי לצבוע?
|
|
זה כל כך תלוי בגבר...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3223
זה כל כך תלוי בגבר...
|
אן
|
29/12/2005
|
|
|
|
הסיבה לכך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3224
הסיבה לכך
|
שירית
|
29/12/2005
|
|
יכולה להיות פשוט כי זה נוף קצת שונה ליד כל השחרחרות הישראליות ...
|
|
סיפור הזוי מהסרטים
|
אמיר
|
12/29/2005
|
|
|
חזרתי הביתה מהצבא לאפטר ותפסתי את הביביסיטר של אחותי הקטנה, בחדר שלי עם הספר נוגעים בעיקר היא הייתה מובכת והתחילה לגמגם. לאחר קצת זמן התחלנו לדבר ושאלתי אותה למה היא קראה את נוגעים בעיקר, והיא אמרה שאין לה הרבה ניסיון בתחום הזה, היה לה רק חבר אחד וההמלצות של הספר נראות לה מדהימות. קראנו ביחד את הטיפים , איך מאוננים אחד לשני, איך יורדים , איפה מה עושים עם נקודת הגיי ולאט לאט התחלתי להיות יותר ויותר חרמן והתחלתי לשלוח ידיים,והיא הגיבה די טוב, עברנו לנשיקות ולאט לאט ישמנו את כל הספר, מחוץ לעניין המטבחון(התחת) את זה היא לא רצתה , היה אחלה, לא ציפיתי לדבר כזה באפטר מת על נוגעים בעיקר, לא עלה לי הרבה אבל הביא לי את הסקס הכי הזוי בחיים שלי
|
|
הלוואי עלי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3235
הלוואי עלי
|
רונן
|
29/12/2005
|
|
הביביסיטר של אחי הקטן יפה אבל שמה עלי זיין
|
|
מה יש בנוגעים בעיקר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))3236
מה יש בנוגעים בעיקר
|
יוגב
|
29/12/2005
|
|
|
|
סקס פמיניסטי
|
א
|
12/20/2005
|
|
|
סקס, פמיניזם וחברה
במהלך פברואר יתקיים כנס בנושא סקס, פמיניזם וחברה מפרספקטיבה אישית, אומנותית או אקדמית.
נשים סקסיות, קוויריות חמות, אינטלקטואליות קרירות, פמיניסטיות מגודלות שפם, בוצייות מסוקסות, לסבו-סטרייטיות, ומאותגרות מין הנכן מוזמנות להציע הרצאה, רעיון, עמדה מקורית, להקריא שיר או סיפור, להציג יצירת אומנות ולדבר עליה, לקרוא לפעולה בנושא שמטריד, להצביע על תופעה תרבותית, לדבר על האישי, לצאת בהצהרה פוליטית וכוי. אנו מציעות שלושה נושאים מרכזיים:
הבנייה של מיניות: כיצד מחנכים אותנו לסקס?, ספרי הדרכה למיניות, התנהגות מינית בילדות, מישטור מיני, מה פמיניסטי בסקס?, ייצוג מיניות בתרבות הפופולארית...
מין וסטייה חברתית: טאבו ושבירתו, יחסי שליטה, אלימות, פוליגמיה, סטוצים, לסביות, קוויריות, מין במקומות אסורים, קינקיות...
גוף וסקס: אוננות, מין ומחזור, אורגזמה, משגל, הציצים כמשל, האם פמיניזם זה סקסי? מין מלוכלך?, לבוש וסקס...
משך כל הצגה עד 15 דקות, ולאחריה יתקיים דיון בהשתתפות המציגות והקהל. הצעות, באורך של כחצי עמוד, יכללו את תאור ההצגה, פרטי המציגה והציוד הנדרש.
את ההצעות שילחו עד לתאריך 20.1.06 feministy@gmail.com או "בית נשים פמיניסטי" בר כוכבא 42, תל אביב. 03-5298859
הכנס יערך בבית נשים פמיניסטי, יום חמישי, 16.2.06, בשעה 19:30.
|
|
בקשה קטנה - חלום גדול
|
נורית פלג
|
12/18/2005
|
|
|
הי מראש אני מתנצלת כי נושא ההודעה לא קשור לפורום. אני בחורה בת 28, נכה מלידה. בעבר כתבתי ספר נעורים וערכתי אותו לפני לא הרבה זמן. אני קבלתי תגובות נלהבות מהמשפחה ומחברים. כעת הספר מתפרסם באתר אינטרנט נגישות ישראל ואני מבקשת מכם להקרוא, להגיב באתר ולהפיץ הלאה. החלום הכי גדול שלי זה להוציא אותו לאור. בזמן פרסום הסיפור אני משפצת (גם לפי הביקורות) אותו ולבסוף אשלח מכתב + התגובות + הספר המשופץ להוצאות לאור אודה לכם מאוד אם תגיבו (גם בביקורת בונה, לא אעלב) ותפיצו הלאה!
לינקים מצורפים:
הספר
|
|
שיהיה בהצלחה!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2978
שיהיה בהצלחה!
|
אלה
|
19/12/2005
|
|
|
|
סקר
|
מיכל
|
12/17/2005
|
|
|
באליו מיקומים הכי מגניב לעשות סקס? כמו בים על סוכת המציל תודה
|
|
מגניב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2957
מגניב
|
אפרת
|
18/12/2005
|
|
אבל לא פשוט לביצוע... פשוט על החוף!
|
|
דרושים כתבים וצלמים www.goout.co.il
|
navvvi
|
12/11/2005
|
|
|
דרושים כתבים וצלמים מכל הארץ לאתר בילויים חדש בשם www.goout.co.il הצילום הוא ללא תשלום ועל בסיס התנדבות וציופרים רק בעלי מצלמה דיגיטלית יכולים להגיש מועמדות צלמים המעוניינים להצטרף לצוות האתר יש לשלוח דואר אלקטרוני עם פרטיכם למייל הבא:goout22@gmail.com או 0522243180 נדב חשוב לציין שלכל כתב וצלם יפתח דף מערכת משלו באתר שבוא הוא יוכל לפרסם את תיק העבודות שלו וזאת בניגוד לאתרי בילוי אחרים שבהם אן את האופציה הזאת כתובת האתר היא www.goout.co.il בהזמנות מיוחדות לצילום שנעשות על ידי בעלי המועדונים הצלמים כן מקבלים תשלום
לינקים מצורפים:
מייל
|
|
שאלה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2886
שאלה
|
לי עייני
|
12/12/2005
|
|
צילמו אותי באיזה מסיבה לאתר שלכם...אני לא מוצאת פה גלריות של תמונות...אפשר לעזור לי??
|
|
האם זה נכון ש..
|
שלי
|
11/27/2005
|
|
|
מומלץ להפסיק לקחת גלולות מעת לעת על מנת לראות שהגוף לא מתרגל והמחזור עדיין סדיר?
|
|
בעיקרון
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2675
בעיקרון
|
לי
|
27/11/2005
|
|
בעיקרון זה נכון - אבל תמיד ימליצו לך לא להכניס חומרים זרים לחוף - מי צריך את זה - אבל אם את מקיימת יחסי מין באופן סדיר - הייתי ממליצה מאוד.
|
|
אהבה סקס
|
אופלה
|
11/27/2005
|
|
|
|
|
שאלה..
|
אנונימית
|
11/26/2005
|
|
|
אם הגבר לא גומר אין מצב שהבחורה יכולה להיכנס להריון נכון? אין מצב כזה של פליטת זרע או משו נכון? עזרה פליז!
|
|
כמובן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2665
כמובן
|
אפרת
|
26/11/2005
|
|
במהלך קיום יחסי המין לגבר יש פליטות זרע שלא קשורות ל"גמירה" עצמה. יש סיכוי שהבחורה בהיריון - אלא אם כן היא לוקחת גלולות למניעת הריון. הייתי ממליצה להישתמש בינכה בקונדום - בפרט אם מדובר בבחור מזדמן שאת לא מכירה את העבר שלו וא הוא נדבק במחלות שונות מבחורות אחרות. מקווה שעזרתי.
|
|
אני וחבר שלי חוגגים שנה
|
דנה בננה
|
11/13/2005
|
|
|
שלום, אני בת 16.5 ויש לי חבר כבר שנה...איך כדאי לנו לחגוג - יש לכם רעיון מקורי? (אין לנו עדיין רכב...) תודה !!!!!!
|
|
רעיון...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2397
רעיון...
|
עדי
|
14/11/2005
|
|
תארגני משחק "חפש את המטמון" שהיעד הוא: המקום של הדייט הראשון שלכם.
|
|
איזה מין דבר זה???? "חפש את המטמון"
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2622
איזה מין דבר זה???? "חפש את המטמון"
|
aaronb116
|
22/11/2005
|
|
זה משחק שצד שלישי אמור לארגן,את רואה יותר מידי "מגרש ביתי"
|
|
חיים קשים אבל
|
LEDZ
|
9/10/2005
|
|
|
אולי אתם תוכלו לעזור אני כבר שנה בצבא ולא הייתה לי אף אחת אני קרבי וביישן ועד שאני פוגש משהי לוקח לי הרבה זמן ועם יציאות שלי אנלא יכול לשמור על קשר ככה מה ני יכול לעשות? תודה
|
|
ולא הצלחת למצוא אף אחת שמתאימה לך?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1670
ולא הצלחת למצוא אף אחת שמתאימה לך?
|
Momentito
|
10/09/2005
|
|
מה אתה מחפש? סטוץ או חברה? ולא מצאת חברה מאז שאתה בצבא או מאז ומתמיד? אתה לא מצליח למצוא בכלל חברה? אפילו לא אחת שתתאים לך? מצטער על כל השאלות... פשוט למידע כללי כדי להבין יותר טוב את השאלה
|
|
שמעי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1671
שמעי
|
LEDZ
|
10/09/2005
|
|
הייתה לי מזמן חברה וגם לפני צבא היו פה ושם אבל אז נראיתי גם טוב עכשיו קצת השמנתי וגם בטחון עצמי שלי ירד אני מחפש בעקרון קשר אבל זה קשה כשקרבי
|
|
שמע דבר...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1676
שמע דבר...
|
almog
|
10/09/2005
|
|
זה קשה אני יודע...אם תחשוב על זה כל שנייה אתה ממש תתבאס כי המקרה שלך הוא לא מקרה בודד אבל תחשוב שבעתיד עם היציאות שישתפרו יהיה בסדר תאמין לי...
|
|
אל תחשוב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2460
אל תחשוב
|
תמר
|
15/11/2005
|
|
פשוט תפסיק לחשוב על זה נכון שזה קשה כשאין לך מישהיא שמחכה לך בבית ואיתך כשקשה לך אבל פשוט תפסיק לחשוב על חוסר ביטחון שלך כי אם אתה חושב על זה יותר מדי זה ממש ממש לא טוב בצב כזה הביטחון יורד יותר ויותר
|
|
אם היית גדול בכמה שנים, הייתי יוצאת איתך!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2558
אם היית גדול בכמה שנים, הייתי יוצאת איתך!
|
|
19/11/2005
|
|
|
|
את תמיד יוצאת עם אנשים שאת לא מכירה???
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2619
את תמיד יוצאת עם אנשים שאת לא מכירה???
|