|
|
לכולם!! עזרה!!
|
עינבל
|
11/9/2005
|
|
|
היי אני עוד מעט בת 16 ויש לי חבר כבר חודשיים אמא שלי לפעמיים מתערבת קצת יותר מדי בקשר וזה מציק לי... היא רבה איתי על זה שאני כל הזמן "מזמז" איתו במיטה נגיד והקשר שלנו לא כולל דברים אחרים (מה שממש לא נכון!) היום היא רבה איתי למשל כי אני והוא היינו צריכים ללכת לקניון לקנות לחברה שלנו מתנה... אז היא התקשרה וביקשה שנבוא איתה לקניון כאילו היא תיקח אותנו ונלך לעשות שופינג ונאכל וכאלה וחבר שלי לא ממש רצה אז העפתי אותה בעדינות וגם לא היה לו כסף אז אמרתי לה שיש לו כבוד.. והיא ממש התעצבנה חזרתי הביתה והיא התחילה לריב ולצעוק ולהשתגע.. מה אני עושה כדי שהיא תירגע?? ז מתחיל קצת לעצבן וזה ממש נמאס!!
|
|
יקירתי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2275
יקירתי
|
ורד
|
10/11/2005
|
|
אולי אני מדברת ממרומי גילי (21...) אבל חשוב שתביני מספר דברים: אי - אמא שלך אוהבת אותך ודואגת לך ורוצה את הכי טוב בשבילך. בי - אם כל שיחה בינכן מתחילה ונגמרת בצעקות זו לא הדרך. גי - מצאי זמן לבלות גם איתה - אחרי הכל היא אמא שלך...היא פשוט רוצה לדעת מה עובר עליך - זה לא אומר שאת צריכה לפרט לה מה אתם עושים בדיוק... די - מה שרציתי לומר לסיכום שפשוט לאמא שלך חשוב גם להכיר את הבחור שאיתו את מסתובבת כי היא רוצה להגן עליך. אני יודעת שאת בטח חושבת לעצמך: הוא 10 ודואג לי ואין לה מה לדאוג - אז ספרי לה ושתפי אותה ממש קצת...זה יספיק לה! אין כמו האהבה!
|
|
...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2377
...
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
תקשיבי מתוקה תכלס אין לך מה לעשות עם זה נכון שזה קשה אבל תיצתרכי ליספוג את זה עד שהיא תירגע כולם עוברים את התקופה הזו זה לא קל זה קשה ומשגע אבל אין מה לעשות אנחנו תמיד צריכים קבל את ההורים שלנו איך שהם עם כול השיגעון שלהם מהלב אני אומרת לך תיספגי ותבליגי מניסיוני אני אומרת לך את זה
|
|
לורד ותמר!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2387
לורד ותמר!
|
עינבל
|
13/11/2005
|
|
תודה על הכל... כנראה שבאת אין מה לעשות ואני ינסה לדבר איתה ולהרגיע את הרוחות... ושוב תודה על העצות!
|
|
בבקשה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2458
בבקשה
|
תמר
|
15/11/2005
|
|
בבקשה מותק אין בעד מה מתוקה ושיהיה לך בהצלחה
|
|
כולם- תנו רעיונות
|
LoveCrazy
|
9/9/2005
|
|
|
מה לעשות במשחק מקדים שממש ירטיב את העניינים
|
|
אני אשמח לשמוע!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1663
אני אשמח לשמוע!
|
carmit
|
09/09/2005
|
|
|
|
תקשיב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2459
תקשיב
|
תמר
|
15/11/2005
|
|
בושה שאתה לא יודע מה לעשות!!!!!!!! סתם צוחקת אל תיקח את זה קשה פשוט תשקיע אם אתה אוהב את הבחורה שאתה נימצא איתה פשוט תשקיע אבל חשוב מאוד שזה יבוא ממקום הנכון אם זה בא משם יבוא לך פול רעיונות... אם אתה עדיין מסובך אם עצמך , אז תודיעה לי אני בכול מיקרה פה בה ביי
|
|
חברה מה הדבר הכי מביך שקרה לכם?
|
DannyBoy
|
11/14/2005
|
|
|
לי למשל ... ההורים של החברה שלי נכנסו לחדר באמצע שקשרתי את חברה שלי למיטה והצלפתי בה עם שוט.
|
|
אחי היקרים אנא עזרו לי!!!!
|
שבלול
|
10/24/2005
|
|
|
איך מנהלים מערכת יחסים תקינה כשהחבר חוזר פעם בשלושה שבועות (אני קל"ב)...איך מתמודדים? או שפשוט נפרדים?????
|
|
אחותי תקשיבי טוב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2094
אחותי תקשיבי טוב 
|
ניר
|
24/10/2005
|
|
אהבה זה לא משחק ילדים. את אוהבת אותו, את צריכה להשקיע. ולהשקיע זה אומר שלא מתייאשים בגלל פרט קטן ושולי כמו שרואים אחד את השני פעם בשלושה שבועות. אז בפירוש לא להיפרד, את שומעת?? בקיצר, אחותי, תתקשרי אליו כמה שאת יכולה, תכתבי מכתבים, תפנטזי בלילות. תחשבי מה הוא עובר גם... ותחשבי איזה כיף זה להיפגש סוף סוף אחרי פרקי זמן ארוכים כל-כך.
|
|
תשמעי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2097
תשמעי
|
noan
|
24/10/2005
|
|
אם הוא חשוב לך ואת אוהבת אותו באמת, אז את תתגברי על הכל. גם על המרחק וגם על הגעגועים. השאלה היא- את באמת אוהבת אותו? את רואה את עצמך ממשיכה את הקשר הזה בעתיד?
אני חושבת שאם התשובה לשאלה הזו חיובית, הכל יהיה בסדר. קצת חבילות, פינוקים בסופי שבוע, ותאמניני לי שהזמן עובר ועוד מעט הוא ישתחרר.
בהצלחה!!
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2374
תשובה
|
...
|
13/11/2005
|
|
אם את באמת אוהבת אות אז את השאלה של הפרדה את צריכה לשלול לגמרי כי באהבה אמיתית אין דבר כזה "האם להיפדר ממנו בגלל סיבות כאלו וכאלו" זה לא תרוץ אמיתי שהוא בא פעם ב3 שבועות תירגעי מאמי וקחי את עצמך בידיים כי גם לי היה קשה כשחבר שלי היה לוחם בצנחנים והיה חוזר פעם בחודש והנה בלי עיין רע אנחנו כבר 8 שנים ביחד...
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2376
תשובה
|
....
|
13/11/2005
|
|
תקשיבי אם את באמת אוהבת אותו אז את השאלה של הפרידה את צריכה לישלול ומהההההההההר כי באהבה אמיתית אין דבר כזה "האם להיפרד ממנו בגלל סיבות כאלה וכאלה" זה ממש לא תרוץ טוב בישביל להיפרד ממנו כי הוא בא פעם בשבוע להפך אני חושבת שאת צריכה להיות איתו כי אני מאמינה שגם לו קשה אז בזמנים קשים תמיד צריך להיות ביחד כי גם לי יש חבר וגם הוא היה לוחם בצנחנים והיה בבית פעם בחודש היה קשה אבל יתגבנו על זה והנה אנחנו כבר 8 ששנים ביחד בלי עין רע אז יאללה מותק קחי את עצמך בידיים.
|
|
המקום והאווירה...
|
almog
|
9/2/2005
|
|
|
אני אומר לכם...זה עובד ומגוון שקט...לילה..החלטת להיות יצירתי ולהפתיע אותה....לקחת אותה מהבית וכיסית את עיניה תוך כדי שאתה לוחש באוזניה שתסמוך עליך ונושק קלות את שפתיה... לקחת אותה למקום שקט שבו שומעים רק את רחש הגלים והצרצרים...היא תנסה לדבר ולשאול מה אתה עושה,תגיד לה שתסמוך עליך ובעדינות השכב אותה על הקרקע..פרוש את ידיה לצדדים..ובעדנות לטף את פניה היא תרצה יותר אך אתה תעצור ותוך כדי ליטוף עדין הורד את חולצתה, המשך ללטפה,היא תצטמרר שפוך על גופה קצפת ובעדינות לקק את גופה החם (ניתן להשתמש גם בקרח זה פשוט ענק!) לקק את שדיה ורק אחרי כמה פעמים שחק עם הלשון בפיטמותיה...הזקורות..ומשם........אתם תמשיכו אותי...
|
|
פפפשששש
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1532
פפפשששש
|
yotami
|
05/09/2005
|
|
|
|
באמת מעורר תאבון...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1534
באמת מעורר תאבון...
|
viki
|
05/09/2005
|
|
תמשיך, נדמה לי שאתה מסתדר מצויין...
|
|
אחלה רעיון
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2382
אחלה רעיון
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
|
|
המקומות הכי קינקים...
|
דן
|
8/29/2005
|
|
|
חחחחחחחחח חבל לכם על הזמן...
חברה שלי מכריחה אותי לשאול איפה המקום הכי קינקי שהזדיינתם/ירדו לכם/גירדו לכם בגב וכו... אנחנו לא התאפקנו בפעם האחרונה שהיינו בבריכה- היינו די לבד... אנחנו מקווים שאף אחד לא ראה... מאז היא משגעת אותי לשאול את חברים שלי- אבל מה אשאל חברים שלי, אני לא משוגע...
אני מקווה לשמוע תשובות מעניינות...
דן וגפנית.
|
|
המקום הכי לוהט
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1298
המקום הכי לוהט
|
Gilad
|
29/08/2005
|
|
הייתי בטיול בתיאלנד עם בחורה שפגשתי שם. ישראלית. היינו בדרך לקופיפי מבנקוק. לקחנו אוטובוס וישבנו בספסל אחד לפני האחרון ולא היה אף אחד מאחורינו. היא נתנה לי את המציצה של החיים... רעדו לי הביצים מרוב אושר..
אני לא מאמן שסיפרתי את זה. אפילו חברים שלי לא יודעים על זה...
|
|
עכשיו תורי
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1299
עכשיו תורי
|
Anatush
|
29/08/2005
|
|
אני וחבר שהיה לי פעם השתעשענו ברכבל בגני יהושוע בת"א. 10 דקות היינו למעלה- ומה לא עשיתי לו שם - והוא לי...
|
|
מה כבר אפשר לעשות ב10 דקות...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1300
מה כבר אפשר לעשות ב10 דקות...
|
Rolfy
|
29/08/2005
|
|
רגע, שאני חושב על זה- הלוואי עלי...
|
|
אנחנו עשינו ב..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1321
אנחנו עשינו ב.. 
|
LoveCrazy
|
30/08/2005
|
|
עשינו את זה (סקס..כאילו דעעעע) פעם באמצע כביש בירידה מאיזשהו הר או מה שזה לא יהיה..זה כזה כביש ארוך כזה.. אז החננו את האוטו על המדרכה וזרמנו.. המכוניו נסעו שם ממש מהר לכן העזנו.. ח היה מגניב ודי מטורף.. מזל שלא היו שם אנשים..כי אין להם ממש מה לעשות שם באמצע שום מקום.. אבל מה שכן זה פתאום קלטנו איזה הולך רגל עושה ג`וגינג.. הוא עבר לידינו והיה מזה פאדיחות..מזל שלא נעצר להמשיך לראות ת`סרט והמשיך לרוץ..חחחחחח
|
|
ועוד מקום..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1324
ועוד מקום..
|
LoveCrazy
|
30/08/2005
|
|
באיזו רכבה נידחת ליד מסילת רכבר..שמסתבר שזה מקום שכולם באים אליו למטרה זו.. כי פתאום הוא התחיל להתמלא במכוניות חחחחח
|
|
בדיוק באמצע מגרש כדורגל- בלילה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1399
בדיוק באמצע מגרש כדורגל- בלילה
|
YAYA
|
01/09/2005
|
|
|
|
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1414
|
guyy
|
01/09/2005
|
|
|
|
משהו טוב
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1562
משהו טוב
|
D.M.L
|
06/09/2005
|
|
על האוטו של נשיא בית הדין הצבאי כשהשומר בסיסית מציץ לנו
|
|
הכי קטלני שייש!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1571
הכי קטלני שייש!
|
RR
|
07/09/2005
|
|
המקום הכי קטלני שלי עד היום היה על המנחת החדש בקרייה על המעקות טוב זה היה הזיון של החיים
|
|
איפה עשיתי...אמממ...:)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1644
איפה עשיתי...אמממ...:)
|
carmit
|
08/09/2005
|
|
אני עשיתי את זה עם בחור בתוך בניין משרדים על הרצפה כך שכל אחד שיוצא מהמשרד שלו מקומה שניה ומעלה ומסתכל למטה יכול לראות אותי ואותו לא יודעת מאיפה היה לי את האומץ לזה חחח בהצלחה ידידי!...
|
|
המקום ....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2386
המקום ....
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
תקשיבו אני וחבר שליח עשינו את זה בברכה של ספורטן ב12 בבוקר ביום שבת מתחת לסוכה של המציל כשכול העולם שם
|
|
צריכה עזרה דחוף..
|
LoveCrazy
|
8/29/2005
|
|
|
שלום כולם:) אני חדשה כאן בפורום ורציתי לשתף אותי בבעיה שיש לי כבר דיי הרבה זמן.. ולשמוע את דעתכם.. אז ככה.. יש לי חבר כבר שלוש וחצי שנים. אני מאוד אוהבת אותי וגם הוא מאוד אותי..אני הקשר הראשון הרציני שלו.. הסקס שלנו מצויין אבל אני מרגישה שאני לא מספקת אותו כפי שהוא רוצה.. כבר הרבה זמן הוא מבקש ממי שנעשה שלישיה..ואני לא מסכימה לזה..וגם הוא רוצה: כמו שהוא אומר "לעשות אותי מאחור"... ניסינו הרבה פעמים אבל מה לעשות זה ממש כואב ולא מצליח לנו.. וזהו אלה שני דברים שאני לא מוכנה לעשות.. אבל אני עדיין יודעת שהו אממש רוצה אותם ואני לא מספקת לו אותם.. אך עובדה שהוא יכול להמשיך איתי גם בלי זה כי אנחנו עוד יחד ואני גם בטוחה בזה שהוא לא בוגד בי.. אך ישנו עוד דבר שמאוד מציק לי.. הוא חייל.. ואיתו בבסיס באותו קשר יש כמה בנות (מן הסתם).. ויש אחת שכל הזמן מתקשרת אליו.. כל הזמן שואלת מה נשמע.. ומספרת לו דברים..זה ממש אבל ממש מציק לי.. יש לה חבר והיא גרה איתו..אבל עדין אני לא אוהבת שהיא כל הזמן מתקשרת אליו..ואני לא יכולה אפילו להסביר למה..ורק המחשבה שכל יום בבסים היא שם גם כן איתו עוד יותר מכאיבה לי.. אני כל הזמן אומרת לו את זה אבל הוא אומר לי שהוא לא שם עליה.. והיא סתם מתקשרת לשאול מה נשמע..ואין שום דבר רע בזה.. והוא גם לא מסתיר ממני את זה שהם מדברים אז כנראה ששום דבר גם לא קורא.. אבל עדיין ממש מפריע לי כל העניין הזה ואני לא יודעת איך להסביר אפילו למה.. הוא כזה בנאדם שאם הוא איתי שלוש וחצי שנים אז הוא באמת אוהב אותי.. אז אני לא יודעת מה לחשוב יש לכם משו להציע? אני אשמח לשמוע תגובות..
|
|
אז ככה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1451
אז ככה...
|
almog
|
02/09/2005
|
|
קודם כל קשר בנוי משני אנשים שלדעתי מחוייבים לשמוע, ולעזור אחד לשני כולל בסקס. לא משנה מה הוא רוצה, חשוב מה את גם רוצה ואם את באה לקראתו וזה כואב לך הוא צריך להבין אותך ולשמוח שיש לו חברה מתוקה שבאה לקראתו. הוא שואף לשלישיה ואת לא, לגיטימי בהחלט ואם את לא רוצה מתפקידו לתמוך בך ולא לתת לך הרגשה שאת מאכזבת אותו ולבסוף זו את שלפתע יוצאת אשמה מכל העניין... למרות שהוא לא "שם" על הידידה שלו עדיף כמה שיותר מהר בצורה הכי יפה למנוע קשר של טלפון כל יום וכיו...מילא בבסיס אבל טלפון לא ואת זה אני אומר לך מניסיון מר שלי עם חברה שלי לשעבר שהייתה מדברת עם חבר טוב שלי עד שאני נזרקתי והם בשלהם... פרט לכך שיש לי בעייה עם ביטויים של "לעשות מאחור" אני אוהב להשתמש במילים עדינות ולא בוטות את נראית לי כאילו את מרגישה אשמה למרות הכל אז את לא אשמה!!! והכי חשוב שתדברי איתו ותספרי לו מה את מרגישה..אחרי 3 וחצי שנים הוא אמור להתנצל,להבין שללחוץ עלייך זה בכלל לא הגיוני,לחבק, לנשק ולגרום לך להירגע... את אחלה..בהצלחה!
|
|
תודה על העידוד =
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1523
תודה על העידוד =
|
LoveCrazy
|
04/09/2005
|
|
תודה על העידוד.. :) זה לא שבוא לוחץ עלי.. הוא מחייך אלי כשהוא מבקש את הדברים האלו..
אבל עדין זה הורג אותי שהוא כל הזמן חוזר על זה כשהוא יודע בוודעות שאני לא מוכנה לזה..
ועוד משו..אני הכי מפחדת מכל הקטע הזה של "סקס בצבא".. למרות שאני בטוחה שהוא אוהב אותי אני מפחדת שהוא ישכב שם עם מישהי.. מכל הסיפורים ששמעתי וקראתי, יש הרבה שעושים סקס בצבא..ואני מפחדת שגם הוא..
למרות שאני יודעת שהוא כזה שלא בוגד, לכל גבר יש חולשות והוא יכל להשבר ולקיים יחסי מין ם מישהיא , וברור שהוא לא יספר לי.
|
|
LOVE...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1599
LOVE...
|
almog
|
08/09/2005
|
|
תראי,על סמך מה שסיפרת,הרי את לא רוצה שלישיה אז הוא יבוא ויצעק או ידרוש את זה ממך???
קשר בנוי מאמון הדדי בין שני הצדדים לדעת לסמוך זה דבר חשוב מאוד,למרות שאפשר להיפגע כמו שקרה לי,את חייבת לסמוך עליו לשבת איתו ולספר לו את אשר על ליבך ופה באה לידי ביטוי החברות שלכם והכנות...הוא צריך לכבד אותך ולבוא לקראתך וזה חלק ממערכת יחסים תקינה..את יכולה רק להרוויח...
|
|
צודק!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1645
צודק!
|
carmit
|
08/09/2005
|
|
|
|
תקשיבי מותק
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2385
תקשיבי מותק
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
תקשיבי מתוקה לא משנה איך הוא מבקש ממך לעשות שלישיה וכמו שאתה אומרת לעשות אותך מאוחר גם אם הוא מחייך או עצבני את צריכה לקבוע את הגבולות שלך מהתחלה ואם זה לא נאה לו שאלך לחפש מי שינענעה אותו ידוע ששלישיה וזיון בתחת זה חלום של כול גבר אבל אצלנו הבנות יש גבולות ואם את לא רוצה את צריכה להבהיר לו את זה אחת ולתמיד כמו שצריך ,כפרה אל תיפחדי אם הוא אוהב אותך הוא לא יעזוב אותך תסבירי לו שכול עוד את לא מוכנה לעשות את שני הדברים האלה שלא יעיז בכלל להזכיר את זה ואין לך מה לידאוג בקשר לידידה גם לחבר שלי יש ידידות ואפילו חברות שלי בקשר עם חבר שלי וזה נורמלי לחלוטין אבל בקשר לדרישות שלו במיטה תראיה לו מי הגבר מיבנכם רק אל תיפחדי
|
|
תגובות בבקשה..
|
LoveCrazy
|
8/30/2005
|
|
|
כמו שבטח כבר ראיתם בהודעה קודמת שלי אני וחבר שלי כבר שלוש וחצי שנים יחד.. אז מה שאני רוצה לשאול זה מה לדעתכם אני יכולה לעשות לו כדי קצת לגוון ולחדש..כי הכל כבר דיי ישן.. איך להדליק אותו שממש יתחרמן וירצה אותי..? שיחדש לו..ושישאיר אותו עם פה פתוח?
|
|
טוב קלטתי יובש
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1404
טוב קלטתי יובש
|
בזיליקום
|
01/09/2005
|
|
שמתי לב שאף אחד לא מגיב לך וקלטתי אחות במשבר. אז ככה:1.בקשר להיא שמתקשרת זה מפריעה לך כי את חברה שלו ואת לא יכולה לסבול את העובדה שבת אחרת ולא משנה כמה היא מכוערת מגעילה וטיפשה זוכה לשומת לב מחבר שלך טיבעי נורמלי ובסדר.
לגוון:יש לי המון למה שלא תצאו למועדון ובאופן ספונטני תקחי אותו לשרותים...די נחמד. או אני לא יודעת איפה אתה גרה אבל ברחוב בעלי המלאכה צמוד לשנקין (ת"א) יש חנות סקס מדליקה לא מהסוג הכבד של הסדו וכל זה אבל משהו נחמד ידידותי ולא מזיק יש שם שלל משחקים לדוגמא יש פנקס "ציקים" שממנו את תולשת ציק של ירידה או מסגי או כל מיני ואת יכולה לתת לו כאלו בכל מיני הזדמניות יש עוד מלא דברים מגניבים שם שווה לך לבקר גם ביצירתיות שם עולה מהרע שאת נכנסת זה אפילו לא מקום שמביך להיכנס אליו זה כמו חנות הפנינג רק לסקס... אם שום דבר לא עוזר אני אתאמץ לחשוב על משהו בשבילך בהצלחה
|
|
פנקס צקים קינקי - ענק
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1407
פנקס צקים קינקי - ענק
|
vanvan
|
01/09/2005
|
|
בזיליקום, תדעי לך שלא ידעתי על קיומו של המשחק
ואני הולק לקנות את זה.... תודה, חחח, ענק!!!!
|
|
אהבתי..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1425
אהבתי.. 
|
LoveCrazy
|
01/09/2005
|
|
למרות שאני לא גרה בתל אביב (אני מהקריות) אני אפש את זה פה.. רעיון טוב..אהבתי..תודה :)
|
|
לבזיליקום...ו-LOVE
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1445
לבזיליקום...ו-LOVE
|
almog
|
02/09/2005
|
|
בשירותים??? זה לגוון?? אבל אהבתי יש לך חוש הומור...
ול-LOVE,ניסית אביזרים, מקומות שונים, חנויות סקס ומשם פשוט ברגע שיש לך מקום ריק פשוט תכסי לו את העיניים ותקשרי אותו לא חזק ובעדינות,ואז יש קרח,מילקי שוקולד וכו...ומשם תני לדימיון ולספונטניות להשתולל..
|
|
אז ככה..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1566
אז ככה..
|
LoveCrazy
|
06/09/2005
|
|
אהבתי את הרעיון שלך, והאמת היא שניסיתי אותו הרבה פעמים..אבל לא יודעת למה חבר שלי לא אוהב את כל הקטע הזה..וזה ממש חבל.. כי זה לא רק מחרמן בשבילו אלה גם בשבילי..
|
|
ובהמשך לזה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1596
ובהמשך לזה...
|
almog
|
08/09/2005
|
|
אם את מנסה ומנסה ושום דבר לא הולך, את יכולה גם להתייעץ עם החבר שלך,הרי בסה"כ גם הוא שותף לחוויה הזו..אם הוא לא מעוניין לדבר על זה,כנראה שהסקס הפך להיות שיגרה אצלו כמו למשל לאכול ארוחת צהריים,אז את יכולה לגוון, ולהגיש ארוחת צהריים בערב..
|
|
אחלה עצה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2384
אחלה עצה
|
תמר
|
13/11/2005
|
|
אם את באמת רוצה להשקיע לכי לחנות לבנים קני לך מכוך סקסי עם ביריות תקשיבי טוב ותקני גם בחנות של הפינינג כרטיס של סקס עם מישאלות של גבר.אחרי שכול זה כבר יהיה לך לכי לבית שלו כנסי לחדר שלו לבשי את המכוך שיהיה בצבע לבן אם יש לו אולטרה בחדר זה ממש זורם תשכבי על המיטה כשהאולטה דולקת שימי את הכרטיס בין השיניים דפקי מבט סקסי והוא כבר יגמור עוד לפני שהוא יספיק לגעת בך.
|
|
אני מחפש רעיונות לדייט רומנטי...
|
יובל
|
11/8/2005
|
|
|
|
|
צריך יותר פרטים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2226
צריך יותר פרטים 
|
gil
|
08/11/2005
|
|
|
|
אז ככה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2228
אז ככה
|
יובל
|
08/11/2005
|
|
זו מישהי מהשכבה שלי ועד הים היינו ידידים ואני רוצה להעביר את זה (לאט...) לחברותץ לכן אני מחפש משהו מיוחד ורומנטי מאוד. אשמח לקבל רעיונות
|
|
עד היום יצאתם למסעדות?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2229
עד היום יצאתם למסעדות?
|
gil
|
08/11/2005
|
|
אם לא אז זו דרך טובה להתחיל קשר :-)
|
|
חוץ מזה יש כאן דברים שהפשר ללימוד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2230
חוץ מזה יש כאן דברים שהפשר ללימוד
|
gil
|
08/11/2005
|
|
לינקים מצורפים:
כללי
ספציפי
|
|
אחי תודה! שיחקת אותה.
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2241
אחי תודה! שיחקת אותה.
|
יובל
|
09/11/2005
|
|
|
|
דילמה למחשבה
|
mush
|
10/25/2005
|
|
|
איזה זין הייתם אומרים עדיף...... ;) 16וחצי ורחב או 18 ודק.... תחשבו על זה ותחזירו תשובה =]
|
|
ניסית את שניהם??????
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2107
ניסית את שניהם??????
|
ronit
|
26/10/2005
|
|
|
|
חחחח
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2117
חחחח
|
mush
|
26/10/2005
|
|
חחח לא.. לא ניסיתי את שניהם בגלל זה אני שואלת...
|
|
גם וגם
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2119
גם וגם
|
mush
|
26/10/2005
|
|
אגב תאמיני לי האורך גם חשוב... זה טוב ... =]
|
|
כמה עומק כבר יש לך שם???
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2111
כמה עומק כבר יש לך שם???
|
aaronb116
|
26/10/2005
|
|
עובי חשוב כמו האורך ו16.5 זה לא ממש קטן חשוב שתרגישי אותו על שפתייך ולא רק לעומק,החיכוך חשוב מאד. חחח מה יש לך שני בחורים שרבים עלייך וככה את חושבת להחליט???
|
|
; )
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2118
; )
|
mush
|
26/10/2005
|
|
חחחחח לא סתם רציתי לדעת... = )
|
|
ואיך תגדירי רחב...?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2131
ואיך תגדירי רחב...?
|
Nighthawk
|
27/10/2005
|
|
|
|
נו ו....
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2154
נו ו....
|
aaronb116
|
28/10/2005
|
|
עזרתי לך???מקווה שכן,אם לא אז חבל,מצטער
|
|
כנסו לקהילת הצאט של שבוז
|
eyal
|
10/28/2005
|
|
|
הציאט נפתח מחדש ומחפש מנהלי ציאט לחדרי הציאט מי שמעוניין נא להכנס לציאט ולדבר עם אחד המנהלים בקרוב יופעל בציאט טריוויה. אל תפסידו!
|
|
שאלה לכל הגברים שבינכם..
|
LoveCrazy
|
9/13/2005
|
|
|
מה אתם אוהבים שאנחנו עושות בזמן הסקס..? מה אתם לא אוהבים שאנחנו עושות בזמן הסקס..? איך אתם אוהבים שאנחנו יורדות להם..? ראו הודעה זו כמקום לשפוך אליה את כל התלונות והבקשות..
תענו בהמוניכם.. :)
|
|
תשובה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2106
תשובה
|
ליאור
|
26/10/2005
|
|
אנחנו אוהבים כל מה שיש לכן להציע. הדבר החשוב ביותר הוא "מאיזה מקום זה מגיע". אם בחורה לא אוהבת לרדת וצריך לשכנע אותה, אז ודאי שהיא לא תעשה זאת כראוי.
|
|
שאלה לכל הגברים שביניכם..ולנשים המנוסות..
|
LoveCrazy
|
10/13/2005
|
|
|
אני יודעת ששאלה כזאת כבר נשאלה פה..אז היות ואף אחד לא ענה אני שואלת שוב.. :) איך אתם (הבנים) אוהבים שמענגים אתכם... איך אתם אוהבים שיורדים לכם..?? תנו רעיונות איך לעשות לכם טוב.. איך להראות לחבר שלי שאני באמת אוהבת אותו?? מחכה לרעיונות :)
|
|
השפן הקטן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2033
השפן הקטן
|
רונית
|
19/10/2005
|
|
את חייבת לנסות את השפן הקטן - הוא ימות על זה!
לינקים מצורפים:
השפן הקטן
|
|
מומלץ!!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2043
מומלץ!!!
|
gil
|
20/10/2005
|
|
אין כמו לראות סרט וללמוד!!! סחקנית לדוגמה jenna jameson 
|
|
בקשר לשאלה שלך
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))2052
בקשר לשאלה שלך
|
aaronb116
|
22/10/2005
|
|
תתפלאי לשמוע אבל לא כל הגברים אוהבים את אותם הדברים,יש כאלה שלא אוהבים שיורדים להם,יש כאלה שלא אוהבים תנוחות מסוימות,אז בתור החברה של...את מכירה אותו הכי טוב מהפן הזה ואם מישהו יודע מה הוא יאהב זאת בטח את. אני בטוח שלא משנה מה תעשי,הוא ישמח,כמובן שאת יכולה תמיד לשאול אותו מה הוא היה רוצה שתעשי בשבילו,את זה כל גבר שמח לשמוע.
|
|
כנסו מהר עוד לא ראיתם דבר כזה
|
rambo
|
10/14/2005
|
|
|
|
|
אני איתך
|
zaco
|
9/29/2005
|
|
|
love crazy אולי תתני לי את הטלפון שלך במקום לדבר באויר ,אני מחכה לך
|
|
תה מתכוון אלי??
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1978
תה מתכוון אלי??
|
LoveCrazy
|
14/10/2005
|
|
|
|
הערב תמצאו את האהבה שלכם...
|
מנהל האתר
|
10/6/2005
|
|
|
אתם מוזמנים להיכנס הערב בשעה 21:00 לצ`אט של שבוז ..יהיה מעניין!
לינקים מצורפים:
מעבר לצאטים של שבוז
|
|
היי גיליתי משהו מדהים..!!
|
חסוי
|
10/5/2005
|
|
|
| גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף,
יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד
וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!!
http://s4mcrazy.s4m.co.il/
מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות,
כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף,
אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל)
אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף.
זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר,
יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ₪ בחודש וזאת להזכירכם מבלי לעבוד !!!
השרות ניתן ללא כל תשלום חודשי!
לפרטים נוספים אתר האינטרנט http://s4mcrazy.s4m.co.il/
|
|
|
שמתי לב..
|
LoveCrazy
|
9/15/2005
|
|
|
שמתי לב שנורא יבש פה. אף אחד בכלל לא עונה להודעות שלי.. וזה ממש מגעיל.. זה נראה כאילו אתם מתעלמים ממני.. נראה לי אני עפה מהפורום הזה
..
צ`אווווווווו
|
|
חובה לקרוא
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1785
חובה לקרוא
|
ליאור החם
|
16/09/2005
|
|
נראה לי שיבש דווקא במקום אחר (מקום מוצנע או שלא).
בין שני....
אבל אני מוכן להרטיב אותו....
אז אם את גם בעניין....
הגיבי.
סקס נעים ומהנה.
שלך תמיד,
ליאור
|
|
סחטייןןןןןןן
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1815
סחטייןןןןןןן
|
שיר
|
20/09/2005
|
|
|
|
מה סחטיין????
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1828
מה סחטיין????
|
aaronb116
|
23/09/2005
|
|
אם הייתם קוראים את התגובות שלה הייתם מבינים שיש לlove crazy חבר שהיא אוהבת מאד אז למה לדבר ככה אליה???? לא תחמוד אשת איש,קצת נימוס.
|
|
כבודדדדד
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1829
כבודדדדד
|
LoveCrazy
|
23/09/2005
|
|
סוף סוך בנאדם נורמאלי בפורום הזה, עם תגובה נורמאלית... מה שלא קורה פה לעיטים קרובות..או בעצם אף פעם..
|
|
חחח זה שיגרה ילדונת
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1897
חחח זה שיגרה ילדונת
|
גבעתי נוב 05
|
04/10/2005
|
|
לפעמים מאמי זאת יגרה שלא שמים פה על אנשים חח תשלימי עם זה.. כל מקרה אני בטוח שאת אחלה של בן אדם. בן אדם סבבה.. וכיף לדבר איתך..
בהצלחה בהמשך
גיוס נובמבר 2005
|
|
סקר...
|
almog
|
9/10/2005
|
|
|
מה הייתם מעדיפים סטוץ או קשר??? ולמה...
|
|
סטוץ
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1705
סטוץ
|
me
|
11/09/2005
|
|
|
|
קשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1713
קשר
|
carmit
|
11/09/2005
|
|
סטוץ זה דבר מגעיל זה זיון ובזה זה נגמר כן כן אני יודעת שיש כאלה שמגיעים למצב של התפתחות לקשר אבל בקשר את יושבת עם בן זוגך מדברת מבלה זה אחרת לא אותה הרגשה !
|
|
קשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1715
קשר
|
שירני74
|
11/09/2005
|
|
תמיד אני אעדיף קשר רציני על פני סטץ קצר וחולף... זה סוג אדם שאני... :)
|
|
קשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1725
קשר
|
Momentito
|
12/09/2005
|
|
תמיד טוב לדעת שהאחת שאתה מזדיין איתה זו אחת שדואגת לך ואכפת לה מאשר סתם שרמוטה...
|
|
קשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1759
קשר
|
hanavat
|
14/09/2005
|
|
1- כי זה הרבה יותר משמעותי 2- זה הרבה יותר מעניין 3- יש לך עם מי לשבת ולדבר 4- זה צורך קיומי שנועד להשלם את החסרונות שבנשמת הגבר ונשמת האשה
|
|
קשר
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1898
קשר
|
גבעתי נוב 05
|
04/10/2005
|
|
לדעתי אסור לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.. אם אתה עושה משהו אינטימי עם מישהי אז זה מתוך אהבה ומחוייבות כלפיה.. אל תזיין ותזרוק כי החיים זה בומרנגץץ ם אתה עושה משהו עם מישהי זה מתוך אהבה ומחוייבות אתה נשאר מחוייב לה לפנמה שעשיתם וגם אחרי.. לפי דעתי קשר עדיף הרבה יותר על סתם זיון
גיוס נובמבר 2005
|
|
היי גיליתי משהו מדהים..!!
|
חסוי
|
10/3/2005
|
|
|
היי ,מומלץ בחום, כדאי לקרוא עד הסוף:
גיליתי דרך מדהימה לקבל אחלה מבצעים והנחות וגם לעשות מזה לא מעט כסף, יש חברה חדשה שנקראת SMS4MONEY, אשר מצרפת מנויים לשירות פרסומות לטלפון הנייד וכמנוי אתה מקבל מבצעים מעולים בתחומי עניין רבים ומגוונים ובנוסף על כל מבצע שנשלח אליך אתה מרוויח כסף!!!
מגניב נכון,רגע זה לא ניגמר , אחת הדרכים להרוויח עוד כסף (עוד הרבה כסף) היא ע"י צרוף החברים שלך להיות מנויים בשירות, כי עבור כל הודעה שהחברים מקבלים מי שצרף אותם גם מרוויח כסף, אני פונה אליך לא בשביל לעשות עליך כסף (האמת... גם אבל לא רק בגלל) אלא כי גם אתה יכול לעשות כסף.
זה ממש בהתחלה וככל שמצטרפים יותר מוקדם ככה הסיכויים להרוויח כסף גדולים יותר, יש אפשרות להרוויח עד 14,500 ₪ בחודש וזאת להזכירכם מבלי לעבוד !!!
השרות ניתן ללא כל תשלום חודשי!
לפרטים נוספים אתר האינטרנט http://s4mcrazy.s4m.co.il/ לפרטים נוספים אתר האינטרנט http://s4mcrazy.s4m.co.il/
לינקים מצורפים:
לחץ כאן כדי להיכנס לאתר
|
|
מחפש חברה אולי אהבה
|
regv18
|
9/13/2005
|
|
|
|
|
הכי רומנטי בעולם
|
the_g_man
|
8/30/2005
|
|
|
אחרי ארוחה במסעדה יוקרתיתי בשעות הקטנות של הלילה לתקוע גראפס ענק שירעיד את כל תל אביב !!!
|
|
לא הכי רומנטי בעולם זה:
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1348
לא הכי רומנטי בעולם זה:
|
hanavat
|
30/08/2005
|
|
1- פיקניק על חוף הים עם בקבוק יין טוב ( ממליץ בחום על ריזלנג לבן של רמת הגולן ) להסתכל על הכוכבים ולהביא חברים טובים שלך שיודעים לנגן את לילה בחוף אכזיב 2- סיור לאורך חומות י-ם וקינוח בפיקניק בגיא בן הינום שוב בקבוק יין 3- קמפינג באזור השפיץ הדרומי של מכתש רמון- שימו לב כשמסתכלים מדרום למכתש יש צורה של לב
|
|
מסכימה איתך!!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1377
מסכימה איתך!!
|
inbali
|
31/08/2005
|
|
|
|
תודה
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1456
תודה
|
hanavat
|
02/09/2005
|
|
|
|
אין על מה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1558
אין על מה...
|
inbali
|
05/09/2005
|
|
|
|
תגובה
|
macgyver
|
8/29/2005
|
|
|
פורום די מעפן.. אבל אם מישהי מחפשת זיון אני פה
|
|
חחחחחחח אתה גדול...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1485
חחחחחחח אתה גדול...
|
guyy
|
03/09/2005
|
|
|
|
אתה חמוד אתה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1634
אתה חמוד אתה...
|
Anatush
|
08/09/2005
|
|
|
|
סקס בשירותים
|
Yaron
|
8/20/2005
|
|
|
שלום, האם אפשר להידבק במחלות עקב קיום יחסי מין בשירותים??? (סקס בהסכמה כמובן....) אני מודע לחוסר ההיגיינה במקומות כאלו , אבל מה לעשות היצר גובר על הכל. בתודה מראש ליאור
|
|
חחחחחחח
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1009
חחחחחחח
|
guy
|
25/08/2005
|
|
|
|
איחסה פיחסה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1010
איחסה פיחסה...
|
guy
|
25/08/2005
|
|
סתם... נראה לי שחוץ מהסירחון שיש בשירותים , אז אין יותר מידי מה לחשוש. כן זה לא המקום הכי הגייני....
|
|
ספרו על הדייט האחרון שלכם...
|
guy
|
8/25/2005
|
|
|
מה היה, איך היה - ואיך נגמר...
|
|
נפילה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1013
נפילה... 
|
tom64
|
25/08/2005
|
|
בראשי פרקים: אספתי אותה, התישבנו בבר תלאביב, חיפשתי במשך שעתיים נושא שיחה משותף - לא מצאתי. השתכרנו, הקפצתי אותה הביתה - ולא עליתי... - הלכו 100 שקל על יציאה.
|
|
סוף סוף בחורה לעיניין...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1014
סוף סוף בחורה לעיניין...
|
shukix
|
25/08/2005
|
|
למרות שאני זה שיזמתי (התחלתי איתה ברחוב) היא לקחה את היציאה ממש בקלות.
יצאנו ל"קפה"... , דיברנו, זרמו עיניינים. קפצנו לבית שלה. היא גרה לבד. וזהו - אנחנו יוצאים כבר 3 שבועות...
|
|
עם או בלי קונדום?
|
shukix
|
8/25/2005
|
|
|
אני מדבר על מצב שהבחורה לוקחת גלולות...
דעתכם...
|
|
שקול מילים ליפני שתישקול שינים
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1029
שקול מילים ליפני שתישקול שינים
|
gil
|
23/08/2005
|
|
אחי אתה מקיר את הפיתגם "שקול מילים ליפני שתישקול שינים" ?ההה אז אני אומר "שקול מהסים ליפני שתישקול ימים!!" ההה
|
|
בלי.. ראה המשך..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1326
בלי.. ראה המשך..
|
LoveCrazy
|
30/08/2005
|
|
ברור שעדיף בלי.. אם לא להתחשב במחלות.. זה הרבה יותר כיף ונעים.. אבל כמובן שאין לדעת יש מחלות או אין אז לא צריך להסתכן.. אני למשל עם חבר שלי אף פעם עוד לא השתמשנו בקונדום..ואנחנו יוצאים שלוש שנים.. רק פעם אחת ניסינו כדי לראות איך זה עם..וזה לא אותו דבר בכלל... כמובן שכשהתחלנו לשכב אמרתי לו ללכת לבדיקת איידס.. והיה שלילי.. ומחלות אחרות אין..אז אין מה שעוצר אותנו .. והרבה זמן אני גם לא לוקחת גלולות אז אנחנו בלי שום אמצעי מניעה כבר שנה אולי.. הוא פשוט גומר בחוץ כל פעם..
|
|
בנות - מה הכי עושה לכם את זה?
|
dolpy
|
8/25/2005
|
|
|
גוף? פנים? חוש הומור? מכונית? גודל הכלי?
|
|
עושה לי את זה..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1095
עושה לי את זה..
|
inbali
|
26/08/2005
|
|
גוף!! גוף בנוי כמו שצריך!!! :-)
|
|
תוסיק!
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1306
תוסיק!
|
Anatush
|
29/08/2005
|
|
קדיקה- בנות תתחילו להתעורר. גם אנחנו יודעות לדבר על סקס! אל תביישו...
אני מתה על תוסיקים.... כמו שבנים אוהבים לתת פליקים בתוסיק, גם אני אוהבת, בעיקר אם התוסיק קטן וחמוד...
|
|
תוסיק
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1398
תוסיק
|
YAYA
|
01/09/2005
|
|
אבל לא כל תוסיק יתקבל בברכה, הוא צריך להיות קטן אבל שיהיה במה לתפוס, שרירי אבל לא קשה מידי שחום אבל לא יותר מידי וחלק כמה שיותר.
|
|
בנים- מה הכי עושה לכם את זה?
|
dolpy
|
8/25/2005
|
|
|
פנים?ציצים? טוסיק? בטן? כתפיים? הכל ?
תודו שאני תותח....!
|
|
תלוי בצד :-)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1062
תלוי בצד :-)
|
|
25/08/2005
|
|
תדייק :-) מיזה צד להסתכל ?
|
|
מה עושה לי את זה?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1063
מה עושה לי את זה?
|
dr_jekyll_and_MASTER_hyde
|
25/08/2005
|
|
שהבחורה על 4 עם רצועה וקולר.
|
|
במילים אחרות..
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1096
במילים אחרות..
|
inbali
|
26/08/2005
|
|
|
|
שדיים - זה מה שעושה להם את זה...
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1302
שדיים - זה מה שעושה להם את זה...
|
Anatush
|
29/08/2005
|
|
|
|
:)
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1343
:)
|
Ariman
|
30/08/2005
|
|
כשהבחורה הרבה הרבה יותר חרמנית מהגבר (ושתיראה גם טוב כמובן):)ושהיא תמיד תופסת אותו כשהוא לא מוכן:)
|
|
לאכול דג מלוח מרצפה של מספרה....
|
noamb
|
8/24/2005
|
|
|
|
|
דג מלוח?
sWTD:
Trim(rsChild("MsgId"))1035
דג מלוח?
|
gil
|
24/08/2005
|
|
זה מה שיש לך לאמר?
|
|
לפי מחקר שקראתי,ישראל נמצאת במקום האחרון
|
האזרח המודאג
|
8/26/2005
|
|
|
האם אפשר לשפר את הנושא ע"י חזרה לתקופת שנות השישים וילדי הפרחים ?
|