החומרים ל-10 מנות:
-בייבי ליף חבילה קטנה של 500 גרם
-מיקס חסות שטופות חבילה קטנה של 500 גרם
-500 גרם קיווי ואו תות שדה (חתוך לקוביות גדולות) או פירות יער טריים
-כ-100 גרם פרוסות שקדים ואו אגוזי מלך קלויות ללא שמן
לרוטב:
-כ-רבע כוס שמן זית (80 מ"ל)
-מלח רבע כפית (לפי הטעם)
- כ- רבע כוס חומץ בלסמי (80 מ"ל)
-כ- רבע כוס מיץ לימון טרי (80 מ"ל)
-3 שיני שום טרי כתוש
-3 כפות סילאן תמרים (80 מ"ל)
-פלפל שחור טחון דק
-כ-100 גרם גבינת פרמז'ן מגורדת או שבבים
אופן ההכנה:
-לערבב את הבייבי ליף ותערובת החסות
-לפזר את הפירות למעלה
-לפזר פרמז'ן ותערובת אגוזים
--לפני ההגשה יש לנהר היטב, ולצקת את הרוטב (וינגרייט)
באדיבות השף גיל קרוא, המקיים סדנאות בישול ב"צ'יליפפר" -מתחם ENTER בצומת מסובים.